–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

microphone icon

Affiliate marketingsoftware

Op zoek naar een TUNE-alternatief?

Is uw bedrijf toe aan een softwarewijziging?

 • ✓ Geen installatiekosten
 • ✓ 24/7 Klantenservice
network_animation
Awards Header
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter

Hebt u genoeg van uw TUNE oplossing voor partnerbeheer?

Post Affiliate Pro is misschien het antwoord voor jou. Duizenden bedrijven hebben sinds 2004 hun omzet verhoogd via onze partnersoftware, dus Post Affiliate Pro is een uitstekend alternatief en een krachtige oplossing.
 
Uw bedrijf kan succesvoller zijn met de krachtige functies van Post Affiliate Pro, aanpasbare marketingtools voor partners en naadloze integraties die kunnen worden aangepast aan uw behoeften. Bovendien is het betaalbaar. Lees verder voor meer informatie.
eset - logo
airhelp - logo
ProtonVPN
sumup - logo
ticketea - logo
timedoctor - logo

Een TUNE-alternatief dat u niet in de steek zal laten

manage affiliates

Verdien meer geld

Post Affiliate Pro is uniek omdat het functionaliteit op meerdere niveaus biedt. Met een functie als deze kunnen ecommercebedrijven hun bereik vertienvoudigen. In tegenstelling tot veel andere softwareoplossingen, kunnen Post Affiliate Pro-handelaren hun partners toestaan hun eigen team van subpartners te werven. Het is mogelijk om deze multi-level marketingstrategie op te zetten om tot 100 niveaus per partner te hebben en extra marketingpartnerschappen te creëren!

Door partnerstructuren aan te passen op basis van specifieke commissieparameters, kunnen handelaren partners efficiënter volgen en hen motiveren om meer voor hun bedrijf te promoten. Een leverancier met producten die op meerdere platforms kunnen worden gepromoot, zal veel baat hebben bij deze functie. Bovendien kunnen alle tracking en rapportage worden aangepast om alle klikken, leads en conversies weer te geven.

Superieure tracking

Als u uitmuntendheid verwacht van uw affiliate marketingoplossing, is Post Affiliate Pro het juiste TUNE-alternatief. Geld dat u bespaart op advertenties, betekent dat u meer geld kunt besteden aan het verdienen van geld.
 
Omdat er geen conversielimiet is bij dit TUNE-alternatief, kunnen bedrijfseigenaren specifieke statistieken gebruiken en prestaties meten om de verkoop te verhogen. Om conversies te identificeren op basis van geografische locatie, kan geotracking een uitstekende tool zijn voor kleine bedrijven die aangepaste targeting nodig hebben. Klikken en acties kunnen effectiever worden gevolgd door middel van trackingmethoden zoals apparaattracking.
 
Bedrijfseigenaren kunnen zelfs functies gebruiken zoals pixel-tracking, cookie-tracking, directe linktracking en meer in Post Affiliate Pro. De beste zijn is niet makkelijk, maar wij maken het wel makkelijker. Overtuig uzelf met onze risicovrije proefperiode of een demo met een van onze klantenservicemedewerkers.
target and cart
services installation

Integraties in overvloed

Aangedreven door geavanceerde partnertechnologie, is Post Affiliate Pro volledig aanpasbaar. Post Affiliate Pro kan gratis worden geïntegreerd met uw huidige ecommerce website en al onze ondersteunde plug-ins kunnen worden geïntegreerd met uw site om de verkoop te verhogen.
 
Een succesvol affiliate marketing programma kan worden gecreëerd door te kiezen uit meer dan 200 opties. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, zal ons team alles configureren en testen. Daarnaast kunt u ons vragen om verschillende custom features, zoals partners plugins, in uw website te integreren. Onze Post Affiliate Pro-oplossing is afgestemd op de behoeften van uw bedrijf.

Op maat gemaakt uw bedrijf

Of u nu een klein bedrijf of een grote organisatie bent, Post Affiliate Pro is perfect voor u. Daarom voeren meer bedrijfseigenaren hun affiliate marketingcampagnes met onze oplossing dan de rest van de concurrentie bij elkaar. Er zijn zoveel aangesloten partners als u wilt in de software, zodat u de software kunt schalen naar uw bedrijf. Post Affiliate Pro staat u niet in de weg naarmate uw bedrijf groeit, en u hebt meer partners nodig om uw doelen te bereiken.

Post Affiliate Pro biedt gebruikers meer dan alleen een standaard affiliate marketingstructuur. Partners kunnen via de software subpartners werven om uw producten te promoten, zodat u de verkoop maximaliseert. Bovendien maken populaire functies zoals geforceerde matrix, gesplitste commissies en automatiseringsmogelijkheden de partnerprogramma’s van bedrijven efficiënter en effectiever.

satisfied customer

Redenen waarom bedrijven overstappen op Post Affiliate Pro

Marketing via meerdere kanalen

Post Affiliate Pro is gebouwd om op elk digitaal kanaal te werken, inclusief app, mobiel internet en desktop.

Partneracademie

Leer van ons hoe u uw affiliate marketingcampagne uitvoert. Onze partneracademie is gratis te gebruiken.

Prijs

Ongetwijfeld de beste prijs op de markt met de meeste functies.

TUNE versus Post Affiliate Pro in één oogopslag

TUNE vs Post Affiliat Pro comparison on Capterra review portal

Waarom Post Affiliate Pro?

Post Affiliate Pro staat bovenaan de lijst voor affiliate marketingplatforms en affiliate netwerksoftware-oplossingen volgens verschillende gerenommeerde sites. Met deze software kunt u partnerondernemingen volgen, rapporten genereren, kortingsboncodes volgen, promotiemateriaal bekijken, gelieerde links maken, emailsjablonen aanpassen, plug-ins vinden en meer. Bovendien stelt Post Affiliate Pro bedrijven in staat hun verkoopdoelen te bereiken met een onbeperkt aantal campagnes en gelieerde ondernemingen.

Met Post Affiliate Pro heeft u vanaf vrijwel elk apparaat toegang tot uw verkopen, zodat u nooit meer een uitverkoop mist. Aan de slag gaan is zo eenvoudig als 1-2-3 met ons klantenserviceteam. Probeer Past Affiliate Pro gratis uit en beslis zelf of dit een betere optie is dan de oplossing van TUNE.

Package Name

Pro

Ideaal voor solopartners en KMO's om hun programma te starten en te beheren

129€ /maand
Package Name

Ultimate

Volledige partnersoftware voor middelgrote en grote bedrijven

249€ /maand
 • Karen Peterson
  Karen Peterson

  Simply Fun Families

  Ik kan niet uitdrukken hoe geweldig hun steun is geweest. Ze bieden 24/7 live chat en telefonische ondersteuning en hebben zeer bekwame technici die extreem geduldig en grondig zijn. Ik zou ze in een hartslag aanbevelen. Het verbaast me nog steeds hoe makkelijk het is om te werken met hun affiliate marketing tracking software.
 • Brian Greenberg
  Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  Post Affiliate Pro heeft de meeste opties voor het maken van een geweldig partnerprogramma van alle partner softwareservices die ik heb geprobeerd. De voordelen van de SEO-link waren een sterk verkoopargument. Ik ben erg blij met de prestaties van PAP en raad ze ten zeerste aan.
 • Rick Slot
  Rick Slot

  Slotozilla

  Ik heb slechts twee gevallen van uitzonderlijke B2B-ondersteuning meegemaakt in mijn professionele carrière, en ik ben blij te kunnen zeggen dat PAP de lijst heeft gemaakt. Wat deze jongens doen is uitzonderlijk. PAP is een van de beste softwaretools voor het volgen van partners en ik zal het graag keer op keer aanbevelen.
 • Chris Mastergeorge
  Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  Ik was erg onder de indruk van de vaardigheden en vastberadenheid van Martin Pullman in uw ondersteuningsteam. Hij slaagde erin enkele moeilijke installatieproblemen voor ons op te lossen en stopte pas toen alles was opgelost. Ik ben erg blij met de resultaten.
 • Asle Skarpengland
  Asle Skarpengland

  Findex

  We gebruiken de Post Affiliate Pro-, Post Affiliate Network- en LiveAgent-software van Quality Unit al vele jaren. Ons bedrijf is gegroeid door de betrouwbaarheid en flexibiliteit van deze producten. Het bedrijf onderscheidt zich door zijn ultrasnelle en relevante ondersteuning.
 • Eli Pedelty
  Eli Pedelty

  Wet van aantrekking

  Het kiezen van Post Affiliate Pro als onze software voor partnerbeheer was de beste beslissing die we hebben genomen voor ons partnerprogramma. Als gecertificeerde partnermanager zou ik PAP ten zeerste aanbevelen aan iedereen die van plan is een schaalbaar, winstgevend partnerprogramma te lanceren.
 • Simon Renstrom
  Simon Renstrom

  RebelBetting

  We zijn in 2009 begonnen met het gebruik van Post Affiliate Pro. We zijn nog steeds erg blij met Post Affiliate Pro voor het beheer van onze partners en uitbetalingen. We zijn vooral onder de indruk van hun technische ondersteuning die altijd uitzonderlijk is.
 • Iris Mack
  Iris Mack

  MathQED

  Na grondig onderzoek van verschillende software, kozen mijn collega's en ik voor Post Affiliate Pro. De software is zeer gebruiksvriendelijk en biedt alle belangrijke functionaliteit die we nodig hebben. Het klantenserviceteam is uiterst behulpzaam en reageert zeer snel op onze vragen.
 • Andrei Knight
  Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over dit product en team. Een fantastische "aan de slag"-gids leidt u door de configuratie, en live chatondersteuning is slechts een klik verwijderd voor het geval u hulp nodig heeft. De ondersteuning is ongeëvenaard: snel en oprecht behulpzaam.
 • Henk-Jan Bergevoet
  Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  Werken met Quality Unit's Post Affiliate Pro en LiveAgent is een plezier. Hun live ondersteuning is uitstekend en ze zijn altijd beschikbaar om te helpen en de beste oplossingen voor onze behoeften te vinden. Hun intelligente affiliate marketing software helpt ons om de beste service te bieden aan onze partners en klanten.
 • Philipp Zurawski
  Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  We kozen voor Post Affiliate Pro vanwege hun uitstekende en snelle ondersteuning. In onze ervaring voldeed de software aan al onze wensen. Wij en onze geregistreerde partners (uitgevers) zijn enthousiast om PAP te gebruiken en kunnen het zonder enig voorbehoud aanbevelen.
 • Steven Aitchison
  Steven Aitchison

  CYTguides

  Ik gebruik Post Affiliate Pro al 1 jaar en vond het buitengewoon gunstig voor de groei van mijn bedrijf. Niet alleen is de software uitstekend, maar ook de ondersteuning is uitstekend. Ik kan Post Affiliate Pro niet sterk genoeg aanbevelen.

Frequently Asked Questions

 • Waarom zou u Post Affiliate Pro gebruiken in plaats van TUNE?

  Post Affiliate Pro biedt geavanceerde tracking, uitgebreide rapporten, promotietools en fraudedetectie en is de beste softwareoplossing voor affiliate marketing. U kunt eenvoudig de prestaties van campagnes beheren, het verkeer naar websites meten en alle belangrijke gegevens volgen om u te helpen u kunt uw campagnes beter afstemmen op partners en klanten.

 • Wat zijn de extra voordelen van het gebruik van Post Affiliate Pro boven TUNE?

  Post Affiliate Pro is een superieur product aan TUNE vanwege zijn klantenservice, emailsjablonen, partneracademie, geautomatiseerde methoden en 200 integraties. Het beheren van partners is eenvoudiger via ons dashboard voor de partnerinterface, dat alle benodigde tools bevat voor succesvolle marketing campagnes. Onze belangrijkste kenmerken zorgen altijd voor een soepele workflow. Lees meer op onze website en ontdek hoe onze complete bedrijfsoplossing u kan helpen met het beheer van partnernetwerkprogramma's.

Wilt u ons vergelijken met andere software?

Vergelijk Post Affiliate Pro met onze concurrenten hieronder en kijk wat ons de juiste keuze maakt
  Related Articles to TUNE alternatief
  Partnersoftware helpt om elke weergave, klik of effect van verschillende banners en links te volgen. Probeer Post Affiliate Pro-software en bekijk de functies ervan.

  Partnersoftware

  Partnersoftware houdt marketingacties voor partners bij en biedt voordelen zoals fraudedetectie, trackingcodes genereren, en het bijhouden van klikken en verkopen. Probeer Post Affiliate Pro-software voor speciale trackingfuncties.

  Partnermanager Liz Gelb-O'Connor heeft expertise in diverse industrieën en is verbonden aan het Post Affiliate Pro platform. Het platform biedt een uitgebreide lijst van affiliate contacten, functies, integratiemethoden, en mobiele apps. Gebruikers kunnen een gratis proefperiode starten of een consult boeken, en informatie verkrijgen over installatieprocessen en het gebruik van cookies op de website. Er zijn ook opties voor gebruikers om een één-op-één gesprek te plannen en contact op te nemen via verschillende kanalen.

  Liz Gelb-O'Connor

  Partnermanager Liz Gelb-O'Connor heeft expertise in diverse industrieën en is verbonden aan het Post Affiliate Pro platform. Het platform biedt een uitgebreide lijst van affiliate contacten, functies, integratiemethoden, en mobiele apps. Gebruikers kunnen een gratis proefperiode starten of een consult boeken, en informatie verkrijgen over installatieprocessen en het gebruik van cookies op de website. Er zijn ook opties voor gebruikers om een één-op-één gesprek te plannen en contact op te nemen via verschillende kanalen.

  Neem contact op met de Adbee Affiliate afdeling voor informatie over partnerprogramma's en het proces van het bouwen van het Post Affiliate Pro-dashboard. Contact via e-mail, telefoon en chat beschikbaar. Website maakt gebruik van cookies.

  Adbee Affiliate Department Contact

  Neem contact op met de Adbee Affiliate afdeling voor informatie over partnerprogramma's en het proces van het bouwen van het Post Affiliate Pro-dashboard. Contact via e-mail, telefoon en chat beschikbaar. Website maakt gebruik van cookies.

  Post Affiliate Pro is affiliate software that helps you track your entire affiliate network. Find out more about Post Affiliate Pro and its business benefits.

  Word een affiliate marketing superheld

  Affiliate marketing met Post Affiliate Pro biedt geavanceerde promotietools en display-advertentiemateriaal. Partnerinkomsten groeien door succesvolle aanbevelingen en commissies.

  Post Affiliate Pro is een uitgebreid affiliate contactenprogramma dat gratis proefperiode biedt. Partnermanagers beheren het en gebruikers kunnen contact opnemen via e-mail, telefoon of contactformulier. Het programma biedt functies, integratiemethoden, mobiele apps en ondersteuning.

  Jon Oringer

  Post Affiliate Pro is een uitgebreid affiliate contactenprogramma dat gratis proefperiode biedt. Partnermanagers beheren het en gebruikers kunnen contact opnemen via e-mail, telefoon of contactformulier. Het programma biedt functies, integratiemethoden, mobiele apps en ondersteuning.

  Post Affiliate Pro biedt functies, integratiemethoden, mobiele apps en alternatieven. Start een gratis proefperiode of boek een consult. Ondersteuning, kennisbank, logboek wijzigen en bedrijfsinformatie beschikbaar. Partnerprogramma, lijst met verkopers, blog, sjablonen en woordenlijst. Privacybeleid en cookies van toepassing. Installatieproces en geografische focus beschikbaar. Plan een één-op-één gesprek om te ontdekken hoe Post Affiliate Pro uw bedrijf kan helpen. Contact opnemen via contactformulier, messenger, whatsapp of live chat.

  Lianne Halle

  Post Affiliate Pro biedt functies, integratiemethoden, mobiele apps en alternatieven. Start een gratis proefperiode of boek een consult. Ondersteuning, kennisbank, logboek wijzigen en bedrijfsinformatie beschikbaar. Partnerprogramma, lijst met verkopers, blog, sjablonen en woordenlijst. Privacybeleid en cookies van toepassing. Installatieproces en geografische focus beschikbaar. Plan een één-op-één gesprek om te ontdekken hoe Post Affiliate Pro uw bedrijf kan helpen. Contact opnemen via contactformulier, messenger, whatsapp of live chat.

  Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we uit van uw toestemming om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

  ×

  Plan een één-op-één gesprek en ontdek hoe Post Affiliate Pro uw bedrijf ten goede kan komen.

  We zijn beschikbaar op meerdere data

  Plan een gesprek
  Start Free Trial