–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

microphone icon

AffiliateWP Alternatief

Een AffiliateWP alternatief nodig?

Ontdek waarom Post affiliate Pro het beste AffiliateWP alternatief op de markt is.
 • ✓ Geen installatiekosten
 • ✓ 24/7 klantenservice
Start 1-maand gratis proefperiode Boek een gesprek
network_animation
Awards Header
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter

Moe van het gebruik van AffiliateWP?

Waarom probeert u Post Affiliate Pro niet. Onze partnersoftware heeft sinds 2004 duizenden bedrijven geholpen hun inkomsten te verhogen, dus Post Affiliate Pro is een geweldig alternatief en een krachtige oplossing voor uw partnerprogramma. Met een verscheidenheid aan tools, krachtige functies en naadloze integraties die kunnen worden aangepast aan de behoeften van uw bedrijf, kan Post Affiliate Pro u helpen uw bedrijf succesvoller te maken. Bovendien is het redelijk geprijsd. Blijf lezen voor meer informatie.
eset - logo
airhelp - logo
ProtonVPN
sumup - logo
ticketea - logo
timedoctor - logo
microphone icon.svg

Gunstig

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

AffiliateWP-alternatief dat u niet in de steek zal laten

Het gebruik van Post Affiliate Pro helpt u niet alleen uw partnerprogramma te verbeteren, maar bespaart u ook geld en verhoogt uw rendement op investering. Onze tariefplannen zijn geschikt voor bedrijven van elke omvang, en met elk van hen kunt u een onbeperkt aantal partnerondernemingen aan. Onze affiliate marketing oplossing is het beste alternatief. U hoeft alleen een abonnement te kiezen dat bij u past.
tag_smile

partner

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Veel commissie-opties tot uw beschikking

Post Affiliate Pro helpt u bij het beheren van uw partnerprogramma en het verhogen van de verkoop van partners met een verscheidenheid aan commissie-opties. Pas het tarief van uw partnercommissie aan op basis van uw behoeften. Maak gebruik van de meest voorkomende commissietypen, zoals omzetpercentagecommissie, vaste commissie, terugkerende commissie of commissie met meerdere niveaus.

En voor degenen die een stap verder willen gaan, stelt Post Affiliate Pro gebruikers in staat om commissietarieven in te stellen, zoals gesplitste commissies om alle partners uit te betalen die hebben deelgenomen aan een verkoop, de tijd verstrijkt om partners dienovereenkomstig te belonen in oververzadigde campagnes, of kruis platformcommissies die partnerondernemingen belonen wanneer kopers tussen apparaten wisselen. Deze opties voor commissietarieven zorgen voor meer uitbetalingsdiversiteit en flexibiliteit voor uw partnerondernemingen.

tag_smile

partner

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Meer dan 200 integratiemogelijkheden

Post affiliate pro is een volledig aanpasbare geavanceerde partnersoftware. Ons team kan niet alleen Post Affiliate Pro gratis integreren in uw huidige ecommerce website, maar ze zullen ook al onze ondersteunde plug-ins van uw keuze integreren om de verkoop voor uw bedrijf te verhogen. Kies uit meer dan 200 mogelijkheden om een affiliate marketing programma op te zetten dat ervoor zorgt dat uw inkomsten genereert.

Configuratie en testen worden gedaan door ons team om ervoor te zorgen dat u zo gemakkelijk mogelijk kunt werken. Bovendien kunt u ons vragen om verschillende speciale aanpassingsopties zoals parnerplug-ins te integreren. Post Affiliate Pro wordt een unieke oplossing, specifiek op maat gemaakt voor uw bedrijf.

Uitstekende beveiligingsfuncties
(fraudebescherming)

Het tegenkomen van frauduleuze accounts is een ongelukkig onderdeel van het werk. Fraudeurs zorgen er niet alleen voor dat u geld verliest, maar ze verpesten ook uw rapporten en trackingresultaten, waardoor het moeilijk wordt om uw volgende stappen in uw partnercampagne te bepalen.

Met Post Affiliate Pro hebt u gemoedsrust, wetende dat we er bovenop zitten. Omdat de oplossing aanpasbaar is, hebben partnermarketeers de controle om verschillende beveiligingen in te stellen om hen te beschermen tegen partnerfraude. Het systeem beschermt niet alleen uw partnerprogramma’s tegen fraude met verwijzingslinks, leads, verkoop- en partneraccounts, het kan ook apparaten identificeren in landen die op de zwarte lijst staan.

tag_smile

partner

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Marketingop meerdere niveau's

In Post Affiliate Pro kunnen marketeers onze  Marketing op meedere niveau’s-functie gebruiken, waarmee partners subpartners kunnen werven om deel te nemen aan hun programma’s. Deze functie maakt het werk een stuk eenvoudiger, omdat partners andere partners vinden om uw product voor u op de markt te brengen. Om dit te begeleiden, stelt Post Affiliate Pro gebruikers in staat om getrapte commissies in te stellen om partnerondernemingen uit te betalen en de functie Geforceerde matrix om het aantal verwijzingen te beperken dat partnerondernemingen kunnen doorverwijzen.

Krachtige rapportagemogelijkheden bieden diepgaande belangrijke informatie over activiteiten van partners en kunnen worden onderverdeeld in een onbeperkt aantal kanalen van subpartners. Deze unieke functie stimuleert partners om harder te werken om de inkomsten voor uw bedrijf te verhogen.

Redenen waarom bedrijven overstappen op Post Affiliate Pro

Makkelijk te gebruiken

Automatiseringsmogelijkheden, sjablonen en rapportageparameters maken ons intuïtieve partnerdashboard eenvoudig en gemakkelijk.

Robuuste tracking

Nauwkeurige functies voor het bijhouden van partners zorgen ervoor dat gebruikers het meeste uit hun oplossing halen om de conversieratio’s te verbeteren.

Bewezen tevredenheid

Het klantenondersteuningsteam van Post Affiliate Pro is hier om u te helpen bij het opzetten van partnermarketingtools en om 24/7 alle vragen te beantwoorden.

AffiliateWP versus Post Affiliate Pro in één oogopslag

AffiliateWP vs Post Affiliate Pro Capterra comparison table

Waarom Post Affiliate Pro?

Post Affiliate Pro is volgens veel gerenommeerde sites de best beoordeelde softwareoplossing voor affiliate marketing en partnernetwerken. Partnertracking, rapporten, kortingsboncodetracking, promotiemateriaal en visuele bronnen, aanpasbare emailsjablonen, partnerlinksjablonen, geweldige selectie van plug-ins en meer zijn allemaal beschikbaar in de software. Bovendien stelt Post Affiliate Pro u in staat om een onbeperkt aantal campagnes en gelieerde ondernemingen te hebben om bedrijven te helpen hun verkoopdoelen te bereiken.

Post Affiliate Pro is een veelzijdige oplossing die via bijna elk apparaat toegankelijk is, zodat u geen verkoop mist. Ons klantenserviceteam kan u binnen enkele minuten op weg helpen. Probeer Post Affiliate Pro gratis en beslis zelf of het een betere optie is dan de oplossing van AffiliateWP

Package Name

Pro

Ideaal voor solopartners en KMO's om hun programma te starten en te beheren

129€ /maand
Package Name

Ultimate

Volledige partnersoftware voor middelgrote en grote bedrijven

249€ /maand

Bekijk waarom bedrijven overstappen op Post Affiliate Pro

 • Karen Peterson
  Karen Peterson

  Simply Fun Families

  Ik kan niet uitdrukken hoe geweldig hun steun is geweest. Ze bieden 24/7 live chat en telefonische ondersteuning en hebben zeer bekwame technici die extreem geduldig en grondig zijn. Ik zou ze in een hartslag aanbevelen. Het verbaast me nog steeds hoe makkelijk het is om te werken met hun affiliate marketing tracking software.
 • Brian Greenberg
  Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  Post Affiliate Pro heeft de meeste opties voor het maken van een geweldig partnerprogramma van alle partner softwareservices die ik heb geprobeerd. De voordelen van de SEO-link waren een sterk verkoopargument. Ik ben erg blij met de prestaties van PAP en raad ze ten zeerste aan.
 • Rick Slot
  Rick Slot

  Slotozilla

  Ik heb slechts twee gevallen van uitzonderlijke B2B-ondersteuning meegemaakt in mijn professionele carrière, en ik ben blij te kunnen zeggen dat PAP de lijst heeft gemaakt. Wat deze jongens doen is uitzonderlijk. PAP is een van de beste softwaretools voor het volgen van partners en ik zal het graag keer op keer aanbevelen.
 • Chris Mastergeorge
  Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  Ik was erg onder de indruk van de vaardigheden en vastberadenheid van Martin Pullman in uw ondersteuningsteam. Hij slaagde erin enkele moeilijke installatieproblemen voor ons op te lossen en stopte pas toen alles was opgelost. Ik ben erg blij met de resultaten.
 • Asle Skarpengland
  Asle Skarpengland

  Findex

  We gebruiken de Post Affiliate Pro-, Post Affiliate Network- en LiveAgent-software van Quality Unit al vele jaren. Ons bedrijf is gegroeid door de betrouwbaarheid en flexibiliteit van deze producten. Het bedrijf onderscheidt zich door zijn ultrasnelle en relevante ondersteuning.
 • Eli Pedelty
  Eli Pedelty

  Wet van aantrekking

  Het kiezen van Post Affiliate Pro als onze software voor partnerbeheer was de beste beslissing die we hebben genomen voor ons partnerprogramma. Als gecertificeerde partnermanager zou ik PAP ten zeerste aanbevelen aan iedereen die van plan is een schaalbaar, winstgevend partnerprogramma te lanceren.
 • Simon Renstrom
  Simon Renstrom

  RebelBetting

  We zijn in 2009 begonnen met het gebruik van Post Affiliate Pro. We zijn nog steeds erg blij met Post Affiliate Pro voor het beheer van onze partners en uitbetalingen. We zijn vooral onder de indruk van hun technische ondersteuning die altijd uitzonderlijk is.
 • Iris Mack
  Iris Mack

  MathQED

  Na grondig onderzoek van verschillende software, kozen mijn collega's en ik voor Post Affiliate Pro. De software is zeer gebruiksvriendelijk en biedt alle belangrijke functionaliteit die we nodig hebben. Het klantenserviceteam is uiterst behulpzaam en reageert zeer snel op onze vragen.
 • Andrei Knight
  Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over dit product en team. Een fantastische "aan de slag"-gids leidt u door de configuratie, en live chatondersteuning is slechts een klik verwijderd voor het geval u hulp nodig heeft. De ondersteuning is ongeëvenaard: snel en oprecht behulpzaam.
 • Henk-Jan Bergevoet
  Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  Werken met Quality Unit's Post Affiliate Pro en LiveAgent is een plezier. Hun live ondersteuning is uitstekend en ze zijn altijd beschikbaar om te helpen en de beste oplossingen voor onze behoeften te vinden. Hun intelligente affiliate marketing software helpt ons om de beste service te bieden aan onze partners en klanten.
 • Philipp Zurawski
  Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  We kozen voor Post Affiliate Pro vanwege hun uitstekende en snelle ondersteuning. In onze ervaring voldeed de software aan al onze wensen. Wij en onze geregistreerde partners (uitgevers) zijn enthousiast om PAP te gebruiken en kunnen het zonder enig voorbehoud aanbevelen.
 • Steven Aitchison
  Steven Aitchison

  CYTguides

  Ik gebruik Post Affiliate Pro al 1 jaar en vond het buitengewoon gunstig voor de groei van mijn bedrijf. Niet alleen is de software uitstekend, maar ook de ondersteuning is uitstekend. Ik kan Post Affiliate Pro niet sterk genoeg aanbevelen.

Frequently Asked Questions

 • Welk Affiliate WP-alternatief moet u kiezen?

  Er zijn tegenwoordig veel alternatieven voor software voor partnerbeheer op de markt. Ze variëren in prijs, ontwerp, aanpassingsmogelijkheden, functies en gebruiksgemak. Om de juiste te kiezen, raden we aan de gratis proefversies uit te proberen, indien beschikbaar. Het zal u helpen te bepalen welke het beste past bij de behoeften van uw bedrijf.

 • Wat zijn de extra voordelen van het gebruik van Post Affiliate Pro ten opzichte van AffiliateWP?

  De extra voordelen van het gebruik van Post Affiliate Pro ten opzichte van AffiliateWP zijn onder meer: verbeterde rapportagefuncties, onbeperkt aantal partners, geofencing, commissies met meerdere niveaus, fraudebescherming en promotiemateriaal.

Vergelijk ons met anderen

  Related Articles to AffiliateWP alternatief
  Partnersoftware helpt om elke weergave, klik of effect van verschillende banners en links te volgen. Probeer Post Affiliate Pro-software en bekijk de functies ervan.

  Partnersoftware

  Partnersoftware houdt marketingacties voor partners bij en biedt voordelen zoals fraudedetectie, trackingcodes genereren, en het bijhouden van klikken en verkopen. Probeer Post Affiliate Pro-software voor speciale trackingfuncties.

  Post Affiliate Pro is affiliate software that helps you track your entire affiliate network. Find out more about Post Affiliate Pro and its business benefits.

  Word een affiliate marketing superheld

  Affiliate marketing met Post Affiliate Pro biedt geavanceerde promotietools en display-advertentiemateriaal. Partnerinkomsten groeien door succesvolle aanbevelingen en commissies.

  Post Affiliate Pro biedt een uitgebreide lijst van functies, integratiemethoden en mobiele apps. Start een gratis proefperiode en ontdek hoe het uw bedrijf kan helpen. Contacteer ons voor een één-op-één gesprek via verschillende kanalen. Accepteer onze cookies voor het versturen van formulieren en het starten van een chat.

  Simon Gustafson

  Post Affiliate Pro biedt een uitgebreide lijst van functies, integratiemethoden en mobiele apps. Start een gratis proefperiode en ontdek hoe het uw bedrijf kan helpen. Contacteer ons voor een één-op-één gesprek via verschillende kanalen. Accepteer onze cookies voor het versturen van formulieren en het starten van een chat.

  Post Affiliate Pro biedt een uitgebreide lijst van affiliate contacten, partnermanagerinformatie, geografische focus en cookiebeleid. Het biedt ook opties voor contact via e-mail, telefoon of live chat.

  Jay B. Smith

  Post Affiliate Pro biedt een uitgebreide lijst van affiliate contacten, partnermanagerinformatie, geografische focus en cookiebeleid. Het biedt ook opties voor contact via e-mail, telefoon of live chat.

  Partnermanager Liz Gelb-O'Connor heeft expertise in diverse industrieën en is verbonden aan het Post Affiliate Pro platform. Het platform biedt een uitgebreide lijst van affiliate contacten, functies, integratiemethoden, en mobiele apps. Gebruikers kunnen een gratis proefperiode starten of een consult boeken, en informatie verkrijgen over installatieprocessen en het gebruik van cookies op de website. Er zijn ook opties voor gebruikers om een één-op-één gesprek te plannen en contact op te nemen via verschillende kanalen.

  Liz Gelb-O'Connor

  Partnermanager Liz Gelb-O'Connor heeft expertise in diverse industrieën en is verbonden aan het Post Affiliate Pro platform. Het platform biedt een uitgebreide lijst van affiliate contacten, functies, integratiemethoden, en mobiele apps. Gebruikers kunnen een gratis proefperiode starten of een consult boeken, en informatie verkrijgen over installatieprocessen en het gebruik van cookies op de website. Er zijn ook opties voor gebruikers om een één-op-één gesprek te plannen en contact op te nemen via verschillende kanalen.

  Post Affiliate Pro is een uitgebreid affiliate contactenprogramma dat gratis proefperiode biedt. Partnermanagers beheren het en gebruikers kunnen contact opnemen via e-mail, telefoon of contactformulier. Het programma biedt functies, integratiemethoden, mobiele apps en ondersteuning.

  Jon Oringer

  Post Affiliate Pro is een uitgebreid affiliate contactenprogramma dat gratis proefperiode biedt. Partnermanagers beheren het en gebruikers kunnen contact opnemen via e-mail, telefoon of contactformulier. Het programma biedt functies, integratiemethoden, mobiele apps en ondersteuning.

  Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we uit van uw toestemming om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

  ×

  Plan een één-op-één gesprek en ontdek hoe Post Affiliate Pro uw bedrijf ten goede kan komen.

  We zijn beschikbaar op meerdere data

  Plan een gesprek
  Start Free Trial