–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

microphone icon

AffTrack Alternatief

Een AffTrack-alternatief nodig?

Ontdek waarom Post Affiliate Pro het beste AffTrack-alternatief op de markt is.

 • ✓ Geen installatiekosten    
 • ✓ 24/7 Klantenservice 
network_animation
Awards Header
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter

Moe van AffTrack?

Natuurlijk willen we AffTrack niet devalueren. Ze bedienen veel tevreden klanten met hun software. U bent echter niet voor niets op zoek naar een alternatieve en krachtige oplossing voor het partnerprogramma van AffTrack. Is het mogelijk dat u niet tevreden was met uw gebruikersinterface? Was niet alles zoals u had verwacht? Als u de voorkeur geeft aan iets anders, kunt u Post Affiliate Pro vergelijken met AffTrack.
 
Dit artikel is bedoeld om u te helpen beslissen of onze oplossing voor affiliate marketing bij u past.
eset - logo
airhelp - logo
ProtonVPN
sumup - logo
ticketea - logo
timedoctor - logo

Een AffTrack-alternatief dat u niet in de steek zal laten

Haal het grote geld binnen

Er gaat niets boven Post Affiliate Pro als het gaat om het aanbieden van functionaliteit met meerdere niveaus. Ecommercebedrijven kunnen hun bereik enorm vergroten met behulp van het brede scala aan functies. In tegenstelling tot veel andere softwareoplossingen, stelt dit AffTrack-alternatief partners in staat om de hulp van hun eigen sub-filialen in te roepen. Door deze marketingstrategie op meerdere niveaus te gebruiken, kunt u tot 100 niveaus van partnerondernemingen opzetten en extra marketingpartnerschappen en bedrijfssystemen creëren! U kunt partnerstructuren aanpassen op basis van specifieke commissieparameters. Dit geeft affiliate marketeers een betere controle over hun partners en motiveert hen om te promoten. Deze functie is uiterst handig voor leveranciers en bedrijfseigenaren die producten hebben die op meerdere platforms kunnen worden gepromoot. Bovendien kunnen klikken, leads en conversies worden weergegeven in alle tracking en rapportage met realtime analyses.

manage affiliates
services installation

Integraties aan uw kant

Post Affiliate Pro is een AffTrack-alternatief dat volledig aanpasbaar is. U kunt Post Affiliate Pro gratis integreren met uw bestaande ecommerce website en alle plug-ins die we ondersteunen om de verkoop te verhogen. Er zijn meer dan 200 affiliate marketing opties waarmee u een succesvol affiliate programma kunt maken. Om het u zo eenvoudig mogelijk te maken, zal ons team alles configureren en testen. U kunt ook verzoeken dat we aangepaste functies, inclusief partnerplug-ins, in uw site integreren.Post Affiliate Pro zal altijd aan uw zakelijke behoeften voldoen.

Promo-tools voor uw succes

In vergelijking met AffTrack biedt Post Affiliate Pro uitstekende rapportage- en trackingfuncties. Als bonus wordt de software geleverd met partnermarketingtools die zijn ontworpen om bedrijven te helpen hun verkoopdoelen te bereiken, naast andere extra functies. U kunt eenvoudig aanpasbare banneradvertenties in elk platform opnemen. Met deze methode krijgt uw ecommercebedrijf gegarandeerd meer betrokkenheid. U kunt kortingsboncodes voor elke partner aanpassen om betere resultaten te krijgen. Bovendien kunt u emailsjablonen voor verschillende doeleinden gebruiken: nieuwe abonnees, nieuwe partners, verkoop van cadeaubonnen, herinneringen, enz. Met al deze tools tot uw beschikking, is het onmogelijk om binnen een paar weken geen omzetstijging te zien.

target and cart
satisfied customer

Schaalbaar naar uw tempo

Het lijdt geen twijfel dat Post Affiliate Pro een fantastisch stuk software is waar zowel kleine als grote bedrijven van kunnen profiteren. Door gebruikers zoveel partners te laten hebben als ze willen, kan de software worden aangepast aan uw bedrijf. Post Affiliate Pro zal u er niet van weerhouden uw doelen te bereiken naarmate uw bedrijf groeit. Naast het bieden van een affiliate-marketingstructuur, biedt Post Affiliate Pro ook andere functies. Dit AffTrack-alternatief stelt u in staat om multi-level marketing op te nemen, waarbij partners subpartners kunnen werven in hun gelieerde netwerken om uw producten te promoten, zodat u zeker uw verkoopdoelen zult bereiken. Bedrijven kunnen verleidelijke promotietactieken gebruiken, zoals geforceerde matrixcommissies, gesplitste commissies en getrapte commissies om hun partnerprogramma’s efficiënt en effectief uit te voeren.

Redenen waarom bedrijven overstappen naar Post Affiliate Pro

Prijs

Geen overeenkomst nodig. Het heeft de meeste partnerfuncties en is misschien wel de beste prijs op de markt.

Klantenondersteuning

Klantenondersteuning is ongeëvenaard door enig ander partnermarketingplatform.Elke klant kan ons bellen, emailen of online met ons chatten.

Geen beperkingen

Flexibel volgsysteem voor partners met vrijwel geen limieten op frequentie of diepte.

 • Karen Peterson
  Karen Peterson

  Simply Fun Families

  Ik kan niet uitdrukken hoe geweldig hun steun is geweest. Ze bieden 24/7 live chat en telefonische ondersteuning en hebben zeer bekwame technici die extreem geduldig en grondig zijn. Ik zou ze in een hartslag aanbevelen. Het verbaast me nog steeds hoe makkelijk het is om te werken met hun affiliate marketing tracking software.
 • Brian Greenberg
  Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  Post Affiliate Pro heeft de meeste opties voor het maken van een geweldig partnerprogramma van alle partner softwareservices die ik heb geprobeerd. De voordelen van de SEO-link waren een sterk verkoopargument. Ik ben erg blij met de prestaties van PAP en raad ze ten zeerste aan.
 • Rick Slot
  Rick Slot

  Slotozilla

  Ik heb slechts twee gevallen van uitzonderlijke B2B-ondersteuning meegemaakt in mijn professionele carrière, en ik ben blij te kunnen zeggen dat PAP de lijst heeft gemaakt. Wat deze jongens doen is uitzonderlijk. PAP is een van de beste softwaretools voor het volgen van partners en ik zal het graag keer op keer aanbevelen.
 • Chris Mastergeorge
  Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  Ik was erg onder de indruk van de vaardigheden en vastberadenheid van Martin Pullman in uw ondersteuningsteam. Hij slaagde erin enkele moeilijke installatieproblemen voor ons op te lossen en stopte pas toen alles was opgelost. Ik ben erg blij met de resultaten.
 • Asle Skarpengland
  Asle Skarpengland

  Findex

  We gebruiken de Post Affiliate Pro-, Post Affiliate Network- en LiveAgent-software van Quality Unit al vele jaren. Ons bedrijf is gegroeid door de betrouwbaarheid en flexibiliteit van deze producten. Het bedrijf onderscheidt zich door zijn ultrasnelle en relevante ondersteuning.
 • Eli Pedelty
  Eli Pedelty

  Wet van aantrekking

  Het kiezen van Post Affiliate Pro als onze software voor partnerbeheer was de beste beslissing die we hebben genomen voor ons partnerprogramma. Als gecertificeerde partnermanager zou ik PAP ten zeerste aanbevelen aan iedereen die van plan is een schaalbaar, winstgevend partnerprogramma te lanceren.
 • Simon Renstrom
  Simon Renstrom

  RebelBetting

  We zijn in 2009 begonnen met het gebruik van Post Affiliate Pro. We zijn nog steeds erg blij met Post Affiliate Pro voor het beheer van onze partners en uitbetalingen. We zijn vooral onder de indruk van hun technische ondersteuning die altijd uitzonderlijk is.
 • Iris Mack
  Iris Mack

  MathQED

  Na grondig onderzoek van verschillende software, kozen mijn collega's en ik voor Post Affiliate Pro. De software is zeer gebruiksvriendelijk en biedt alle belangrijke functionaliteit die we nodig hebben. Het klantenserviceteam is uiterst behulpzaam en reageert zeer snel op onze vragen.
 • Andrei Knight
  Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over dit product en team. Een fantastische "aan de slag"-gids leidt u door de configuratie, en live chatondersteuning is slechts een klik verwijderd voor het geval u hulp nodig heeft. De ondersteuning is ongeëvenaard: snel en oprecht behulpzaam.
 • Henk-Jan Bergevoet
  Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  Werken met Quality Unit's Post Affiliate Pro en LiveAgent is een plezier. Hun live ondersteuning is uitstekend en ze zijn altijd beschikbaar om te helpen en de beste oplossingen voor onze behoeften te vinden. Hun intelligente affiliate marketing software helpt ons om de beste service te bieden aan onze partners en klanten.
 • Philipp Zurawski
  Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  We kozen voor Post Affiliate Pro vanwege hun uitstekende en snelle ondersteuning. In onze ervaring voldeed de software aan al onze wensen. Wij en onze geregistreerde partners (uitgevers) zijn enthousiast om PAP te gebruiken en kunnen het zonder enig voorbehoud aanbevelen.
 • Steven Aitchison
  Steven Aitchison

  CYTguides

  Ik gebruik Post Affiliate Pro al 1 jaar en vond het buitengewoon gunstig voor de groei van mijn bedrijf. Niet alleen is de software uitstekend, maar ook de ondersteuning is uitstekend. Ik kan Post Affiliate Pro niet sterk genoeg aanbevelen.

Waarom Post Affiliate Pro?

Met meer dan 30.000 bedrijven over de hele wereld die zijn geïntegreerd met Post Affiliate Pro, is het een wereldleider in software voor affiliate marketing. De software maakt het mogelijk om gelieerde ondernemingen te volgen, rapporten te genereren, kortingsboncodes te volgen, promotiemateriaal te bekijken, partnerlinks en slimme links te maken, emailsjablonen aan te passen en plug-ins te vinden terwijl het gebruiksvriendelijk blijft. U kunt zelfs automatiseringsregels instellen om efficiëntere workflows te creëren.

Om de toegankelijkheid te garanderen, kan het op verschillende soorten apparaten worden gebruikt, inclusief mobiele apparaten. Bovendien is Post Affiliate Pro een AffTrack-alternatief waarmee bedrijven een onbeperkt aantal partnercampagnes kunnen maken. Met Post Affiliate Pro kunt u uw verkopen vrijwel overal controleren. We maken het u zo gemakkelijk als 1-2-3 om aan de slag te gaan met een gratis proefperiode van 30 dagen.

Package Name

Pro

Ideaal voor solopartners en KMO's om hun programma te starten en te beheren

129€ /maand
Package Name

Ultimate

Volledige partnersoftware voor middelgrote en grote bedrijven

249€ /maand

Frequently Asked Questions

 • Waarom zou u Post Affiliate Pro gebruiken in plaats van AffTrack?

  De beste softwareoplossing voor affiliate marketing Post Affiliate Pro biedt geavanceerde affiliate-tracking, uitgebreide realtime rapporten, promotietools en fraudedetectie. Meet het verkeer naar websites, beheer campagneprestaties en volg alle belangrijke gegevens om uw partnercampagnes te verbeteren .

 • Heeft Post Affiliate Pro integraties?

  Post Affiliate Pro is een van de beste partnersoftware-oplossingen als het gaat om integraties. Er zijn meer dan 200 integraties om uit te kiezen bij het gebruik van deze partnersoftware. En u hoeft niet te leren coderen. Alles kan worden opgezet door het klantenserviceteam.

Wilt u ons vergelijken met andere software?

Vergelijk Post Affiliate Pro met onze concurrenten hieronder en kijk wat ons de juiste keuze maakt
  Related Articles to AffTrack alternatief
  Met Post Affiliate Pro kunt u rapporten van veel verschillende belangrijke statistieken controleren die u zullen helpen slagen.

  Rapportage

  Banneradvertenties zijn een effectieve manier om de aandacht van lezers te trekken en hen aan te moedigen actie te ondernemen. URL-tracking helpt bij het beheren van marketingcampagnes en het identificeren van effectieve strategieën. Affiliate-marketing vereist inzicht in online gebruikers en het belonen van top partners. Banners en clickbait-teasers zijn handig voor het promoten van producten en diensten.

  Partnersoftware helpt om elke weergave, klik of effect van verschillende banners en links te volgen. Probeer Post Affiliate Pro-software en bekijk de functies ervan.

  Partnersoftware

  Partnersoftware houdt marketingacties voor partners bij en biedt voordelen zoals fraudedetectie, trackingcodes genereren, en het bijhouden van klikken en verkopen. Probeer Post Affiliate Pro-software voor speciale trackingfuncties.

  Post Affiliate Pro biedt uitgebreide affiliate contacten en partnerprogramma's beheerd door XE.com. Gratis account aanmaken via machinegegevens. Neem contact op voor meer informatie.

  Tina Cleary

  Post Affiliate Pro biedt uitgebreide affiliate contacten en partnerprogramma's beheerd door XE.com. Gratis account aanmaken via machinegegevens. Neem contact op voor meer informatie.

  Post Affiliate Pro is een uitgebreid affiliate contactenprogramma dat gratis proefperiode biedt. Partnermanagers beheren het en gebruikers kunnen contact opnemen via e-mail, telefoon of contactformulier. Het programma biedt functies, integratiemethoden, mobiele apps en ondersteuning.

  Jon Oringer

  Post Affiliate Pro is een uitgebreid affiliate contactenprogramma dat gratis proefperiode biedt. Partnermanagers beheren het en gebruikers kunnen contact opnemen via e-mail, telefoon of contactformulier. Het programma biedt functies, integratiemethoden, mobiele apps en ondersteuning.

  Post Affiliate Pro biedt een breed scala aan functies, integratiemethoden en mobiele apps. Start een gratis proefperiode en boek een consult voor ondersteuning en advies. Bedrijfsinformatie, klantenbeoordelingen en partnerprogramma's zijn beschikbaar. Accepteer cookies voor contactopties zoals een één-op-één gesprek, contactformulier, messenger, whatsapp en live chat.

  Jose Maria M.

  Post Affiliate Pro biedt een breed scala aan functies, integratiemethoden en mobiele apps. Start een gratis proefperiode en boek een consult voor ondersteuning en advies. Bedrijfsinformatie, klantenbeoordelingen en partnerprogramma's zijn beschikbaar. Accepteer cookies voor contactopties zoals een één-op-één gesprek, contactformulier, messenger, whatsapp en live chat.

  "Post Affiliate Pro biedt een uitgebreide lijst van functies, integratiemethoden, en mobiele apps. Start een gratis proefperiode of boek een consult voor ondersteuning."

  Fast Bar Affiliate Department Contact

  "Post Affiliate Pro biedt een uitgebreide lijst van functies, integratiemethoden, en mobiele apps. Start een gratis proefperiode of boek een consult voor ondersteuning."

  Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we uit van uw toestemming om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

  ×

  Plan een één-op-één gesprek en ontdek hoe Post Affiliate Pro uw bedrijf ten goede kan komen.

  We zijn beschikbaar op meerdere data

  Plan een gesprek
  Start Free Trial