–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

microphone icon

AllAffiliatePro alternatief

Een All Affiliate Pro alternatief nodig?

Ontdek waarom Post Affiliate Pro het beste AllAffiliatePro-alternatief op de markt is.

 • ✓ Geen installatiekosten
 • ✓ 24/7 Klantenservice
network_animation
Awards Header
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter

Moe met AllAffiliatePro?

U bent zeker klaar om iets nieuws te testen als u in dit stadium bent. Schakel over naar Post Affiliate Pro als u affiliate marketingsoftware van wereldklasse wilt. Uw workflow zal verbeteren, uw partnerondernemingen zullen beter worden bediend en uw rendement op investering zal worden verhoogd met Post Affiliate Pro. Blijf lezen om meer te weten te komen over Post Affiliate Pro of probeer het vandaag nog met onze gratis proefperiode van 30 dagen.

eset - logo
airhelp - logo
ProtonVPN
sumup - logo
ticketea - logo
timedoctor - logo

Een robuust AllAffiliatePro-alternatief

Sterk op rapporten

Om de beste affiliate marketingstrategie voor uw campagne te bepalen, moet u natuurlijk uw rapporten gebruiken wanneer u op zoek bent naar een uitgebreide affiliate marketingoplossing. Zo verdient u geld. Met Post Affiliate Pro kunt u uw mogelijkheden uitbreiden tot meer dan u voorheen kon. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos.

Het AllAffiliatePro-alternatief biedt gebruikers een aantal functies waarmee ze hun partnercampagnes beter kunnen begrijpen. Onze parnteroplossing biedt cross-device tracking, waardoor het mogelijk is om te beoordelen welke apparaten het meeste verkeer ontvangen. Naast het lokaliseren van apparaten, stelt geotracking gebruikers ook in staat om te zien waar hun partnerondernemingen het meest betrokken zijn. Het is een geweldig hulpmiddel voor kleine bedrijven die zich zorgen maken over rendement op investering, omdat ze niet hoeven te investeren in massale advertenties die mogelijk niet effectief zijn.

Probeer onze oplossing zelf uit en ervaar deze robuuste oplossing voor affiliate marketing. We zullen het voor u instellen met een gratis proefperiode van 14 dagen om te zien of het geschikt voor u is.

target and cart
manage affiliates

Multi-tier verkoop

Heeft u er ooit aan gedacht om uw partnerprogramma’s uit te breiden naar andere partners? Dit is mogelijk met Post Affiliate Pro. Het AllAffiliatePro-alternatief verhoogt het inkomstengenererende potentieel door partners hun eigen partners te laten werven. Volg partnerverkopen en partnercommissies via uw dashboard. Bied commissies met meerdere niveaus aan zodat uw toppartners een deel van de verkoop ontvangen. Met onze software kunt u banneradvertenties maken voor al uw partnerondernemingen. Bovendien stimuleert onze geforceerde matrixfunctie de motivatie van nieuwe en ervaren partners.
 
Bij gebruik van Post Affiliate Pro is het mogelijk om 100 partnerniveaus te hebben bij elke partner. Stelt u zich eens voor dat u uw producten tegelijkertijd door duizenden partners kunt promoten. Het in één keer bereiken van deze omvang van partners kan veel inkomsten opleveren! .
 
 
 
 
 
 
 

Geen extra kosten voor service

Ongeacht de grootte van uw bedrijf, u bent op zoek naar software voor partnerbeheer die voor u werkt, niet tegen u. Sommige affiliate software-oplossingen zijn vaag met wat ze bieden en verrassen je vaak nadat je al hebt toegezegd. Niet bij Post-affiliate Pro. Wanneer u ons meest eenvoudige abonnement gebruikt, bent u al uitgerust met vrijwel alles wat u nodig heeft om aan succesvolle partnercampagnes toe te schrijven.

Gebruik uitstekende trackingfuncties, meerdere commissieplannen en promotiemateriaal. Kortingboncodes en directe links kunnen in uw dashboard worden aangepast voor campagnes die u in de gaten wilt houden. Maak u geen zorgen als u niet weet hoe u dit moet instellen. U kunt zelf ontdekken hoe u onze kennisbank en onze Affiliate Academy kunt verkennen. Of, als u liever een-op-een wilt bellen, kunt u direct contact met ons opnemen. Ons klantenserviceteam staat klaar voor uw vragen. Neem contact met hen op via livechat, telefoon of email.

satisfied customer
services installation

Automatiseringen voor de bezige bijen

Ondernemers hebben veel op hun bordje. Geautomatiseerde processen vergemakkelijken uw werk en maken tijd vrij voor andere activiteiten. Post Affiliate Pro kan vrijwel alles in uw software automatiseren, waardoor het een geweldig AllAffiliatePro-alternatief is. Naast dat u tijd en geld bespaart, zullen deze automatiseringen uw klanten ook tevredener maken.

Er is een breed scala aan automatiseringsopties beschikbaar, waaronder commissies, autoresponders, nieuwsbrieven en systeemupdates. U kunt uw klanten zelfs emails sturen met behulp van deze automatiseringen. Op onze website bieden wij gratis sjablonen aan. Het is ook mogelijk om campagnerapporten en tracking te automatiseren voor degenen die precies weten welke KPI’s ze willen bijhouden. Zijn er taken die u wilt automatiseren? Voel u vrij om je idee te pitchen voor onze klantenservice. Ons team zal zijn best doen om het te implementeren.

Redenen waarom bedrijven overstappen op Post Affiliate Pro

Transparantie

Geen contracten en geen extra kosten van deze partnerbeheeroplossing.

Kennisbank

Leer terwijl u bezig bent.Krijg snel antwoord op vragen.

Gratis integratie

Meer dan 200 integratie-opties zijn beschikbaar voor gebruikers.

 • Karen Peterson
  Karen Peterson

  Simply Fun Families

  Ik kan niet uitdrukken hoe geweldig hun steun is geweest. Ze bieden 24/7 live chat en telefonische ondersteuning en hebben zeer bekwame technici die extreem geduldig en grondig zijn. Ik zou ze in een hartslag aanbevelen. Het verbaast me nog steeds hoe makkelijk het is om te werken met hun affiliate marketing tracking software.
 • Brian Greenberg
  Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  Post Affiliate Pro heeft de meeste opties voor het maken van een geweldig partnerprogramma van alle partner softwareservices die ik heb geprobeerd. De voordelen van de SEO-link waren een sterk verkoopargument. Ik ben erg blij met de prestaties van PAP en raad ze ten zeerste aan.
 • Rick Slot
  Rick Slot

  Slotozilla

  Ik heb slechts twee gevallen van uitzonderlijke B2B-ondersteuning meegemaakt in mijn professionele carrière, en ik ben blij te kunnen zeggen dat PAP de lijst heeft gemaakt. Wat deze jongens doen is uitzonderlijk. PAP is een van de beste softwaretools voor het volgen van partners en ik zal het graag keer op keer aanbevelen.
 • Chris Mastergeorge
  Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  Ik was erg onder de indruk van de vaardigheden en vastberadenheid van Martin Pullman in uw ondersteuningsteam. Hij slaagde erin enkele moeilijke installatieproblemen voor ons op te lossen en stopte pas toen alles was opgelost. Ik ben erg blij met de resultaten.
 • Asle Skarpengland
  Asle Skarpengland

  Findex

  We gebruiken de Post Affiliate Pro-, Post Affiliate Network- en LiveAgent-software van Quality Unit al vele jaren. Ons bedrijf is gegroeid door de betrouwbaarheid en flexibiliteit van deze producten. Het bedrijf onderscheidt zich door zijn ultrasnelle en relevante ondersteuning.
 • Eli Pedelty
  Eli Pedelty

  Wet van aantrekking

  Het kiezen van Post Affiliate Pro als onze software voor partnerbeheer was de beste beslissing die we hebben genomen voor ons partnerprogramma. Als gecertificeerde partnermanager zou ik PAP ten zeerste aanbevelen aan iedereen die van plan is een schaalbaar, winstgevend partnerprogramma te lanceren.
 • Simon Renstrom
  Simon Renstrom

  RebelBetting

  We zijn in 2009 begonnen met het gebruik van Post Affiliate Pro. We zijn nog steeds erg blij met Post Affiliate Pro voor het beheer van onze partners en uitbetalingen. We zijn vooral onder de indruk van hun technische ondersteuning die altijd uitzonderlijk is.
 • Iris Mack
  Iris Mack

  MathQED

  Na grondig onderzoek van verschillende software, kozen mijn collega's en ik voor Post Affiliate Pro. De software is zeer gebruiksvriendelijk en biedt alle belangrijke functionaliteit die we nodig hebben. Het klantenserviceteam is uiterst behulpzaam en reageert zeer snel op onze vragen.
 • Andrei Knight
  Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over dit product en team. Een fantastische "aan de slag"-gids leidt u door de configuratie, en live chatondersteuning is slechts een klik verwijderd voor het geval u hulp nodig heeft. De ondersteuning is ongeëvenaard: snel en oprecht behulpzaam.
 • Henk-Jan Bergevoet
  Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  Werken met Quality Unit's Post Affiliate Pro en LiveAgent is een plezier. Hun live ondersteuning is uitstekend en ze zijn altijd beschikbaar om te helpen en de beste oplossingen voor onze behoeften te vinden. Hun intelligente affiliate marketing software helpt ons om de beste service te bieden aan onze partners en klanten.
 • Philipp Zurawski
  Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  We kozen voor Post Affiliate Pro vanwege hun uitstekende en snelle ondersteuning. In onze ervaring voldeed de software aan al onze wensen. Wij en onze geregistreerde partners (uitgevers) zijn enthousiast om PAP te gebruiken en kunnen het zonder enig voorbehoud aanbevelen.
 • Steven Aitchison
  Steven Aitchison

  CYTguides

  Ik gebruik Post Affiliate Pro al 1 jaar en vond het buitengewoon gunstig voor de groei van mijn bedrijf. Niet alleen is de software uitstekend, maar ook de ondersteuning is uitstekend. Ik kan Post Affiliate Pro niet sterk genoeg aanbevelen.

Waarom Post Affiliate Pro?

Professionals beoordelen Post Affiliate Pro al jaren als de beste softwareoplossing voor partnerbeheer. Met een onbeperkt aantal campagnes en partnermarketeers is het een van de weinige oplossingen waarmee bedrijven hun verkoopdoelen kunnen bereiken. Bovendien biedt het trackingmogelijkheden voor partner ondernemingen, conversiepercentages, acties, abonnementen, geolocaties en apparaten.

Met de software kunnen gebruikers ook rapporten genereren, couponcodes maken, promotiemateriaal maken, gelieerde links maken, emailsjablonen aanpassen en plug-ins vinden. Met Post Affiliate Pro kunt u niet verliezen.

Package Name

Pro

Ideaal voor solopartners en KMO's om hun programma te starten en te beheren

129€ /maand
Package Name

Ultimate

Volledige partnersoftware voor middelgrote en grote bedrijven

249€ /maand

Frequently Asked Questions

 • Wat maakt Post Affiliate Pro een goed AllAffiliatePro-alternatief?

  De lijst met AllAffiliatePro-alternatieven is lang, maar slechts enkele bieden een uitgebreide oplossing voor het volgen van partners, tal van functies en integraties tegen een redelijke prijs. Emailcampagnes, promotiemateriaal, leadgeneratie, automatisering en meerdere niveaus marketing kan allemaal worden afgehandeld met Post Affiliate Pro.

 • Moet u weten hoe u moet coderen met Post Affiliate Pro?

  Nee, codering is niet nodig. Post Affiliate Pro kan eenvoudig in uw website worden geïntegreerd met de hulp van ons klantenserviceteam. Zij zullen u helpen bij alle aspecten van het runnen van uw partnerprogramma.

Wilt u ons vergelijken met andere software?

Vergelijk Post Affiliate Pro met onze concurrenten hieronder en kijk wat ons de juiste keuze maakt
  Related Articles to AllAffiliatePro alternatief
  Partnersoftware helpt om elke weergave, klik of effect van verschillende banners en links te volgen. Probeer Post Affiliate Pro-software en bekijk de functies ervan.

  Partnersoftware

  Partnersoftware houdt marketingacties voor partners bij en biedt voordelen zoals fraudedetectie, trackingcodes genereren, en het bijhouden van klikken en verkopen. Probeer Post Affiliate Pro-software voor speciale trackingfuncties.

  Neem contact op met de Adbee Affiliate afdeling voor informatie over partnerprogramma's en het proces van het bouwen van het Post Affiliate Pro-dashboard. Contact via e-mail, telefoon en chat beschikbaar. Website maakt gebruik van cookies.

  Adbee Affiliate Department Contact

  Neem contact op met de Adbee Affiliate afdeling voor informatie over partnerprogramma's en het proces van het bouwen van het Post Affiliate Pro-dashboard. Contact via e-mail, telefoon en chat beschikbaar. Website maakt gebruik van cookies.

  "Post Affiliate Pro biedt een uitgebreide lijst van functies, integratiemethoden, en mobiele apps. Start een gratis proefperiode of boek een consult voor ondersteuning."

  Fast Bar Affiliate Department Contact

  "Post Affiliate Pro biedt een uitgebreide lijst van functies, integratiemethoden, en mobiele apps. Start een gratis proefperiode of boek een consult voor ondersteuning."

  Partnermanager Liz Gelb-O'Connor heeft expertise in diverse industrieën en is verbonden aan het Post Affiliate Pro platform. Het platform biedt een uitgebreide lijst van affiliate contacten, functies, integratiemethoden, en mobiele apps. Gebruikers kunnen een gratis proefperiode starten of een consult boeken, en informatie verkrijgen over installatieprocessen en het gebruik van cookies op de website. Er zijn ook opties voor gebruikers om een één-op-één gesprek te plannen en contact op te nemen via verschillende kanalen.

  Liz Gelb-O'Connor

  Partnermanager Liz Gelb-O'Connor heeft expertise in diverse industrieën en is verbonden aan het Post Affiliate Pro platform. Het platform biedt een uitgebreide lijst van affiliate contacten, functies, integratiemethoden, en mobiele apps. Gebruikers kunnen een gratis proefperiode starten of een consult boeken, en informatie verkrijgen over installatieprocessen en het gebruik van cookies op de website. Er zijn ook opties voor gebruikers om een één-op-één gesprek te plannen en contact op te nemen via verschillende kanalen.

  Post Affiliate Pro is een uitgebreid affiliate contactenprogramma dat gratis proefperiode biedt. Partnermanagers beheren het en gebruikers kunnen contact opnemen via e-mail, telefoon of contactformulier. Het programma biedt functies, integratiemethoden, mobiele apps en ondersteuning.

  Jon Oringer

  Post Affiliate Pro is een uitgebreid affiliate contactenprogramma dat gratis proefperiode biedt. Partnermanagers beheren het en gebruikers kunnen contact opnemen via e-mail, telefoon of contactformulier. Het programma biedt functies, integratiemethoden, mobiele apps en ondersteuning.

  Post Affiliate Pro biedt functies, integratiemethoden, mobiele apps en alternatieven. Start een gratis proefperiode of boek een consult. Ondersteuning, kennisbank, logboek wijzigen en bedrijfsinformatie beschikbaar. Partnerprogramma, lijst met verkopers, blog, sjablonen en woordenlijst. Privacybeleid en cookies van toepassing. Installatieproces en geografische focus beschikbaar. Plan een één-op-één gesprek om te ontdekken hoe Post Affiliate Pro uw bedrijf kan helpen. Contact opnemen via contactformulier, messenger, whatsapp of live chat.

  Lianne Halle

  Post Affiliate Pro biedt functies, integratiemethoden, mobiele apps en alternatieven. Start een gratis proefperiode of boek een consult. Ondersteuning, kennisbank, logboek wijzigen en bedrijfsinformatie beschikbaar. Partnerprogramma, lijst met verkopers, blog, sjablonen en woordenlijst. Privacybeleid en cookies van toepassing. Installatieproces en geografische focus beschikbaar. Plan een één-op-één gesprek om te ontdekken hoe Post Affiliate Pro uw bedrijf kan helpen. Contact opnemen via contactformulier, messenger, whatsapp of live chat.

  Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we uit van uw toestemming om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

  ×

  Plan een één-op-één gesprek en ontdek hoe Post Affiliate Pro uw bedrijf ten goede kan komen.

  We zijn beschikbaar op meerdere data

  Plan een gesprek
  Start Free Trial