–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

microphone icon

Scaleo Alternatief

Een Scaleo-alternatief nodig?

Ontdek waarom Post Affiliate Pro het beste Scaleo-alternatief op de markt is.
 • ✓ Geen installatiekosten    
 • ✓ 24/7 Klantenservice    
network_animation
Awards Header
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter

Een krachtig Scaleo-alternatief

Multi-apparaat beheer

We weten zeker dat u, net als uw klanten, uw computer niet altijd in de buurt heeft. En net als zij, waardeert u het comfort om al uw belangrijke apps overal te hebben. Dit is een manier waarop Post Affiliate Pro zich onderscheidt van de rest. Met dit cloudgebaseerde platform kunnen gebruikers zonder extra kosten verschillende apparaten gebruiken om hun campagnes te beheren.

U kunt uw inkomsten volgen, commissies beheren, realtime meldingen van verkopen ontvangen en te allen tijde op de hoogte blijven van uw partnernetwerk. Mis geen belangrijke evenementen, want de software werkt niet voor u. Probeer Post Affiliate Pro en blijf niet in het stof achter.

services installation
target and cart

Wees een sociale vlinder

Hoewel promotie via sociale media voor veel bedrijven als een voor de hand liggende noodzaak wordt gezien, is er nog steeds een aantal affiliate marketingsoftware die de tijd niet heeft ingehaald. Bedrijven zullen niet lang overleven als ze niet beginnen met het integreren van sociale media in hun marketingstrategieën en partnerprogramma’s. Dit Scaleo-alternatief biedt integratie van sociale media met meerdere sociale platforms, waardoor het voor partners gemakkelijk is om inhoud via verschillende netwerken te delen.

Sociale media marketing is een geweldige manier om in contact te komen met potentiële klanten. Waar het u misschien ontbreekt aan promotionele kennis, kunnen uw gelieerde ondernemingen uw klanten helpen bij hun koperstraject door zeer boeiende materialen aan te bieden, zoals video’s, tutorials, recensies en nieuwsbrieven. Met deze Post Affiliate Pro kunt u zich eenvoudig richten op specifieke groepen op basis van demografische gegevens of interesses. U kunt aangepaste doelgroepen maken, zodat alleen mensen die aan bepaalde criteria voldoen uw advertenties te zien krijgen. U kunt banners voor uw parters automatiseren. U kunt zelfs kortingsboncodes instellen en links omleiden om ervoor te zorgen dat u het rendement op investering maximaliseert en meer partnerverkopen voltooit.

Verwijzingsmarketing

Onder de vele functies van dit Scaleo-alternatief kunnen gebruikers profiteren van de multi-tier-mogelijkheden. U hoeft niet langer meer te betalen om meer te verdienen of uw mogelijkheden in uw partnercampagnes te beperken. Met Post Affiliate Pro kunt u verwijzingsmarketing gebruiken om de algemene verkoop te verhogen.

Heeft u veel producten gekoppeld aan uw bedrijf? Of gebruiken uw klanten een breed scala aan sociale kanalen? Maak je geen zorgen. Met Post Affiliate Pro kunt u uw partners voor u laten werken. Ze kunnen partners vinden om voor u te promoten. U kunt commissieniveaus instellen voor maximaal 100 subpartners! Het maakt niet uit of u een vast tarief of een percentage wilt, afhankelijk van de verkoop. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. U kunt zelfs een geforceerde matrix opzetten om het aantal partners te beperken waarnaar een partner kan verwijzen als je het gevoel hebt dat het nepaccounts zijn of als u ze wilt motiveren om meer te promoten. Probeer het uit om te zien waarom dit een geweldig Scaleo-alternatief is.

satisfied customer
manage affiliates

Promoties voor succes

Sommige bedrijven hebben geen marketingteam om in hun dagelijkse behoeften te voorzien. Met de vele promotietools van Post Affiliate Pro hoeft u de bank niet te breken om uw ecommerce-activiteiten te vergroten.

Door over te schakelen naar Post Affiliate Pro kunnen marketeers profiteren van functies zoals banners die op partnerpagina’s kunnen worden geplaatst, evenals kortingsboncodes die partners kunnen gebruiken om de verkoop te stimuleren. Bovendien kunnen gebruikers gespecialiseerde links maken om bezoekers naar populaire productpagina’s te leiden. Post Affiliate Pro biedt partners ook de mogelijkheid om de website van uw bedrijf te repliceren, wat handig is als ze hun verkoop via uw site willen vergroten. Het is een affiliate management oplossing met veel kracht.

Redenen waarom bedrijven overstappen op Post Affiliate Pro

Prijs

Deze software voor partnerbeheer zal niet teleurstellen met een unieke prijs voor bijna al zijn functies.

Klantenondersteuning

We kunnen alles gratis opzetten. Ons klantenserviceteam is 24/7 beschikbaar voor eventuele vragen.

Aangepaste tracking

Houd zelfs de kleinste details bij om het rendement op investering van uw partnercampagnes te maximaliseren.

Scaleo versus Post Affiliate Pro in één oogopslag

Post Affiliate Pro vs Scaleo comparison on Capterra

Waarom Post Affiliate Pro?

Post Affiliate Pro wordt al jaren beoordeeld als de #1 affiliate marketing oplossing. Deze uitstekende software biedt partneropvolging, rapporten, kortingsboncodetracking, promotiemateriaal en visuele bronnen, aanpasbare emailsjablonen, partnerlinksjablonen, geweldige plug-inselectie en meer. Bovendien stelt Post Affiliate Pro bedrijven in staat om een onbeperkt aantal campagnes en partnerondernemingen te hebben.

Post Affiliate Pro is een redelijk geprijsde, veelzijdige oplossing die vanaf bijna elk apparaat toegankelijk is. Binnen enkele minuten kan ons klantenserviceteam u aan de slag helpen. Contracten zijn bij ons niet verplicht. Beslis zelf of Post Affiliate Pro beter is dan de oplossing van Scaleo door het gratis te proberen.

Package Name

Pro

Ideaal voor solopartners en KMO's om hun programma te starten en te beheren

129€ /maand
Package Name

Ultimate

Volledige partnersoftware voor middelgrote en grote bedrijven

249€ /maand
 • Karen Peterson
  Karen Peterson

  Simply Fun Families

  Ik kan niet uitdrukken hoe geweldig hun steun is geweest. Ze bieden 24/7 live chat en telefonische ondersteuning en hebben zeer bekwame technici die extreem geduldig en grondig zijn. Ik zou ze in een hartslag aanbevelen. Het verbaast me nog steeds hoe makkelijk het is om te werken met hun affiliate marketing tracking software.
 • Brian Greenberg
  Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  Post Affiliate Pro heeft de meeste opties voor het maken van een geweldig partnerprogramma van alle partner softwareservices die ik heb geprobeerd. De voordelen van de SEO-link waren een sterk verkoopargument. Ik ben erg blij met de prestaties van PAP en raad ze ten zeerste aan.
 • Rick Slot
  Rick Slot

  Slotozilla

  Ik heb slechts twee gevallen van uitzonderlijke B2B-ondersteuning meegemaakt in mijn professionele carrière, en ik ben blij te kunnen zeggen dat PAP de lijst heeft gemaakt. Wat deze jongens doen is uitzonderlijk. PAP is een van de beste softwaretools voor het volgen van partners en ik zal het graag keer op keer aanbevelen.
 • Chris Mastergeorge
  Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  Ik was erg onder de indruk van de vaardigheden en vastberadenheid van Martin Pullman in uw ondersteuningsteam. Hij slaagde erin enkele moeilijke installatieproblemen voor ons op te lossen en stopte pas toen alles was opgelost. Ik ben erg blij met de resultaten.
 • Asle Skarpengland
  Asle Skarpengland

  Findex

  We gebruiken de Post Affiliate Pro-, Post Affiliate Network- en LiveAgent-software van Quality Unit al vele jaren. Ons bedrijf is gegroeid door de betrouwbaarheid en flexibiliteit van deze producten. Het bedrijf onderscheidt zich door zijn ultrasnelle en relevante ondersteuning.
 • Eli Pedelty
  Eli Pedelty

  Wet van aantrekking

  Het kiezen van Post Affiliate Pro als onze software voor partnerbeheer was de beste beslissing die we hebben genomen voor ons partnerprogramma. Als gecertificeerde partnermanager zou ik PAP ten zeerste aanbevelen aan iedereen die van plan is een schaalbaar, winstgevend partnerprogramma te lanceren.
 • Simon Renstrom
  Simon Renstrom

  RebelBetting

  We zijn in 2009 begonnen met het gebruik van Post Affiliate Pro. We zijn nog steeds erg blij met Post Affiliate Pro voor het beheer van onze partners en uitbetalingen. We zijn vooral onder de indruk van hun technische ondersteuning die altijd uitzonderlijk is.
 • Iris Mack
  Iris Mack

  MathQED

  Na grondig onderzoek van verschillende software, kozen mijn collega's en ik voor Post Affiliate Pro. De software is zeer gebruiksvriendelijk en biedt alle belangrijke functionaliteit die we nodig hebben. Het klantenserviceteam is uiterst behulpzaam en reageert zeer snel op onze vragen.
 • Andrei Knight
  Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over dit product en team. Een fantastische "aan de slag"-gids leidt u door de configuratie, en live chatondersteuning is slechts een klik verwijderd voor het geval u hulp nodig heeft. De ondersteuning is ongeëvenaard: snel en oprecht behulpzaam.
 • Henk-Jan Bergevoet
  Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  Werken met Quality Unit's Post Affiliate Pro en LiveAgent is een plezier. Hun live ondersteuning is uitstekend en ze zijn altijd beschikbaar om te helpen en de beste oplossingen voor onze behoeften te vinden. Hun intelligente affiliate marketing software helpt ons om de beste service te bieden aan onze partners en klanten.
 • Philipp Zurawski
  Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  We kozen voor Post Affiliate Pro vanwege hun uitstekende en snelle ondersteuning. In onze ervaring voldeed de software aan al onze wensen. Wij en onze geregistreerde partners (uitgevers) zijn enthousiast om PAP te gebruiken en kunnen het zonder enig voorbehoud aanbevelen.
 • Steven Aitchison
  Steven Aitchison

  CYTguides

  Ik gebruik Post Affiliate Pro al 1 jaar en vond het buitengewoon gunstig voor de groei van mijn bedrijf. Niet alleen is de software uitstekend, maar ook de ondersteuning is uitstekend. Ik kan Post Affiliate Pro niet sterk genoeg aanbevelen.

Frequently Asked Questions

 • Wat zijn de voordelen van het gebruik van Post Affiliate Pro boven Scaleo?

  TDe voordelen van het gebruik van Post Affiliate Pro boven Scaleo zijn onder meer superieure rapporten, integratie van sociale media, marketing op meerdere niveaus, talrijke commissie-opties, eersteklas klantenservice, aangepaste targeting, automatiseringsmethoden en meer dan 200 integraties op een goedkopere prijs.

 • Waarom zou u Post Affiliate Pro gebruiken in plaats van Scaleo?

  Een goed partnerprogramma zoals Post Affiliate Pro kan u geweldige resultaten opleveren. Gebruik fraudedetectie, volg partners, bekijk uitgebreide rapporten en gebruik promotietools via één geweldige interface. U kunt campagneprestaties volgen, verkeer naar websites meten, en volg alle belangrijke gegevens om uw marketingcampagnes beter af te stemmen op partnerondernemingen en klanten.

Wilt u ons vergelijken met andere software?

Vergelijk Post Affiliate Pro met onze concurrenten hieronder en kijk wat ons de juiste keuze maakt
  Related Articles to Scaleo alternatief
  Partnersoftware helpt om elke weergave, klik of effect van verschillende banners en links te volgen. Probeer Post Affiliate Pro-software en bekijk de functies ervan.

  Partnersoftware

  Partnersoftware houdt marketingacties voor partners bij en biedt voordelen zoals fraudedetectie, trackingcodes genereren, en het bijhouden van klikken en verkopen. Probeer Post Affiliate Pro-software voor speciale trackingfuncties.

  Partnermanager Liz Gelb-O'Connor heeft expertise in diverse industrieën en is verbonden aan het Post Affiliate Pro platform. Het platform biedt een uitgebreide lijst van affiliate contacten, functies, integratiemethoden, en mobiele apps. Gebruikers kunnen een gratis proefperiode starten of een consult boeken, en informatie verkrijgen over installatieprocessen en het gebruik van cookies op de website. Er zijn ook opties voor gebruikers om een één-op-één gesprek te plannen en contact op te nemen via verschillende kanalen.

  Liz Gelb-O'Connor

  Partnermanager Liz Gelb-O'Connor heeft expertise in diverse industrieën en is verbonden aan het Post Affiliate Pro platform. Het platform biedt een uitgebreide lijst van affiliate contacten, functies, integratiemethoden, en mobiele apps. Gebruikers kunnen een gratis proefperiode starten of een consult boeken, en informatie verkrijgen over installatieprocessen en het gebruik van cookies op de website. Er zijn ook opties voor gebruikers om een één-op-één gesprek te plannen en contact op te nemen via verschillende kanalen.

  Post Affiliate Pro biedt functies, integratiemethoden, mobiele apps en alternatieven. Start een gratis proefperiode of boek een consult. Ondersteuning, kennisbank, logboek wijzigen en bedrijfsinformatie beschikbaar. Partnerprogramma, lijst met verkopers, blog, sjablonen en woordenlijst. Privacybeleid en cookies van toepassing. Installatieproces en geografische focus beschikbaar. Plan een één-op-één gesprek om te ontdekken hoe Post Affiliate Pro uw bedrijf kan helpen. Contact opnemen via contactformulier, messenger, whatsapp of live chat.

  Lianne Halle

  Post Affiliate Pro biedt functies, integratiemethoden, mobiele apps en alternatieven. Start een gratis proefperiode of boek een consult. Ondersteuning, kennisbank, logboek wijzigen en bedrijfsinformatie beschikbaar. Partnerprogramma, lijst met verkopers, blog, sjablonen en woordenlijst. Privacybeleid en cookies van toepassing. Installatieproces en geografische focus beschikbaar. Plan een één-op-één gesprek om te ontdekken hoe Post Affiliate Pro uw bedrijf kan helpen. Contact opnemen via contactformulier, messenger, whatsapp of live chat.

  Post Affiliate Pro biedt een uitgebreide lijst van functies, integratiemethoden en mobiele apps. Start een gratis proefperiode en ontdek hoe het uw bedrijf kan helpen. Contacteer ons voor een één-op-één gesprek via verschillende kanalen. Accepteer onze cookies voor het versturen van formulieren en het starten van een chat.

  Simon Gustafson

  Post Affiliate Pro biedt een uitgebreide lijst van functies, integratiemethoden en mobiele apps. Start een gratis proefperiode en ontdek hoe het uw bedrijf kan helpen. Contacteer ons voor een één-op-één gesprek via verschillende kanalen. Accepteer onze cookies voor het versturen van formulieren en het starten van een chat.

  Post Affiliate Pro is affiliate software that helps you track your entire affiliate network. Find out more about Post Affiliate Pro and its business benefits.

  Word een affiliate marketing superheld

  Affiliate marketing met Post Affiliate Pro biedt geavanceerde promotietools en display-advertentiemateriaal. Partnerinkomsten groeien door succesvolle aanbevelingen en commissies.

  CJ Partnerprogramma beheert Post Affiliate Pro, een uitgebreid affiliate contactplatform met verschillende functies, integratiemethoden en ondersteuning. Gratis proefperiode en adviesdiensten beschikbaar. Contacteer partnermanager Amalia A. Thomas voor meer informatie.

  Amalia A. Thomas

  CJ Partnerprogramma beheert Post Affiliate Pro, een uitgebreid affiliate contactplatform met verschillende functies, integratiemethoden en ondersteuning. Gratis proefperiode en adviesdiensten beschikbaar. Contacteer partnermanager Amalia A. Thomas voor meer informatie.

  Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we uit van uw toestemming om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

  ×

  Plan een één-op-één gesprek en ontdek hoe Post Affiliate Pro uw bedrijf ten goede kan komen.

  We zijn beschikbaar op meerdere data

  Plan een gesprek
  Start Free Trial