–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

microphone icon

Getuigenissen

Onze klanten
zeg het het beste

Ontdek waarom wij het beste partnerbeheer systeem systeem op de markt hebben.
 • ✓ Geen installatiekosten
 • ✓ 24/7 klantenservice
 • ✓ Geen kredietkaart nodig
 • ✓ Op elk moment opzegbaar

We zijn vooral onder de indruk van de technische ondersteuning die altijd uitzonderlijk is.

RebelBetting, Simon Renstrom
industry_woman_bg
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter

500M

Commissie betaald

123

Gebruikerslanden

100M

Partners

 • Karen Peterson

  Simply Fun Families

  karen-peterson

  Deze mensen bieden 24/7 live chat met zeer bekwame technici en telefonische ondersteuning voor als ik mijn vragen niet gemakkelijk in een schriftelijke vorm kan uitleggen. Ze zijn buitengewoon geduldig en grondig en ik vertrouw erop dat ze me helpen in elke situatie die ik tegenkom bij het opzetten van mijn partnerprogramma.

  Ik kan niet genoeg zeggen over hoe geweldig hun steun was toen ik aan deze grote nieuwe stap begon. Hun affiliate marketing-trackingsoftware verbaast me nog steeds over hoe gemakkelijk het is om erin te werken. Ik zou ze in een oogwenk aanbevelen.

  +
 • Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  brian-greenberg

  Ik heb verschillende partnersoftwareservices bekeken en geprobeerd en Post Affiliate Pro heeft de meeste opties om een geweldig partnerprogramma te maken. Ik was in staat om verschillende acties op verschillende betalingsbedragen in te stellen om partnerondernemingen te betalen voor het behalen van specifieke doelen op onze website. En de opties voor SEO-linkvoordelen waren een sterk verkoopargument. Ik ben erg blij met de prestaties van PAP en raad ze ten zeerste aan.

  +
 • Rick Slot

  Slotozilla

  rick-slot

  Gedurende de langste tijd zijn er twee gevallen geweest van uitzonderlijke B2B-ondersteuning in mijn professionele carrière en ik ben verheugd te kunnen zeggen dat Post Affiliate Pro de lijst heeft gemaakt met zowel hun software als hun ondersteuning. Post Affiliate Pro lijkt een model te hebben dat een missie of een visie kan worden genoemd en ze houden zich eraan.

  Een model dat werkt en herinnerd blijft in de hoofden van talloze tevreden partners en klanten waarmee Quality Unit samenwerkt. Deze jongens doen iets buitengewoon goed. Door het te vinden en eraan vast te houden, zal hun bedrijf snel tot onverwachte hoogten blijven stijgen.

  Ik heb genoten van het werken met ons partnernetwerk via Post Affiliate Pro. Ik vond het een van de beste affiliate-trackingsoftware op basis van mijn onderzoek en zal mijn aanbevelingen voor vrouwen graag verder verspreiden.
  +
 • Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  chris-mastergeorge

  Ik was erg onder de indruk van de vaardigheden en vastberadenheid van Martin Pullman in uw ondersteuningsteam. Hij slaagde erin enkele moeilijke installatieproblemen voor ons op te lossen en stopte pas toen alles was opgelost. Ik ben erg blij met de resultaten.

  +
 • Asle Skarpengland

  Findex

  asle-skarpengland

  We gebruiken al jaren Post Affiliate Pro, Post Affiliate Network en Live Agent van Quality Unit. Deze producten hebben ons geholpen ons bedrijf op te bouwen, simpelweg omdat ze zo betrouwbaar en flexibel zijn. We kunnen zelfs klanten in meerdere landen en talen ondersteunen. De ondersteuning is waar Quality Unit echt uitblinkt: ultrasnelle respons en relevante hulp. We hopen dat onze concurrenten nooit te weten komen over de producten van Quality Unit.

  +
 • Eli Pedelty

  Wet van aantrekking

  eli-pedelty

  Quality Unit heeft tegenwoordig een van de meest behulpzame en deskundige ondersteuningsteams op internet. In mijn 4 jaar fulltime online marketing ben ik maar een paar online bedrijven tegengekomen waarvan ik vond dat de online ondersteuning 100% was gewijd aan mijn succes met hun producten. Die korte lijst met online bedrijven is Google Analytics, Microsoft AdCenter en Quality Unit.

  Het ondersteuningsteam van Quality Unit heeft me 6 dagen lang geholpen om een codeerprobleem op te lossen dat rechtstreeks verband hield met mijn site. Dit specifieke probleem hield de lancering van mijn partnerprogramma tegen, en hoewel de Post Affiliate Pro-software die ik bij Quality Unit kocht perfect werkte, nam hun ondersteuningsteam de tijd – elke dag een week lang – om me te helpen het probleem dat me tegenhield op te lossen.

  In mijn ervaring was het kopen van Post Affiliate Pro als onze software voor partnerbeheer de beste beslissing die ik heb genomen bij het voorbereiden en lanceren van ons partnerprogramma. Als gecertificeerde partnermanager raad ik iedereen ten zeerste aan om Post Affiliate Pro te kiezen als beheersoftware voor iedereen die van plan is een schaalbaar, winstgevend partnerprogramma te lanceren. Omdat u niet alleen eersteklas beheersoftware ontvangt, krijgt u ook 24 uur per dag ondersteuning die de installatie en het gebruik van die software zo eenvoudig maakt.

  +

We zijn vooral onder de indruk van
de technische ondersteuning die altijd uitzonderlijk is.

RebelBetting, Simon Renstrom

 • Iris Mack

  MathQED

  iris mack

  Na grondig onderzoek van verschillende softwareplatforms voor het volgen van partners, hebben mijn collega’s en ik ervoor gekozen om Post Affiliate Pro te gebruiken. Waarom? Welnu, we denken dat de Post Affiliate Pro-software erg gebruiksvriendelijk is en alle belangrijke functionaliteit biedt die we nodig hebben om het MathQED Affiliate-programma uit te voeren. Het klantenserviceteam is uiterst behulpzaam en reageert zeer snel op onze vragen. Het MathQED-team is erg enthousiast over het gebruik van de Post Affiliate Pro-trackingsoftware om het MathQED Affiliate-programma te laten groeien!

  +
 • Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Andrei Knight

  Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over dit product en dit team. Een fantastische “aan de slag”-checklist leidt u door alle stappen, en een “live chatknop” is slechts een klik verwijderd voor het geval u onderweg hulp nodig heeft. De ondersteuning is ongeëvenaard, met een snelle responstijd en antwoorden die echt nuttig zijn. Ze volgden zelfs op om ervoor te zorgen dat onze lancering goed verliep en om erachter te komen of ze verder konden helpen.

  Wow – een bedrijf met echte 5-sterrenservice, zoals we nastreven in ons eigen bedrijf. Dank u.

  +
 • Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  Henk Jan Bergevoet

  Werken met Quality Unit is een groot genoegen, live ondersteuning is uitstekend en ze proberen altijd te helpen en de beste oplossingen voor onze behoeften te vinden. We zijn actief in de verhuursector van vakantiehuizen en gebruiken zowel Post Affiliate Pro als de live ondersteuningssoftware (LiveAgent), en het is absoluut geweldig. Intelligente software voor affiliate marketing die ons helpt om de beste service te bieden aan onze partners en klanten.

  Heel erg bedankt voor uw uitstekende ontwikkeling.

  +
 • Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  Philipp Zurawski copy

  Al voor de installatie overtuigde Post Affiliate Pro ons met een uitstekende en snelle ondersteuning. We hebben uiteindelijk besloten om het model “Downloadbare licenties” toe te passen. Het benodigde programma was binnen enkele minuten op onze servers geïnstalleerd. Vanuit onze ervaring laten de setup- en configuratiemogelijkheden geen wensen onvervuld. In het onwaarschijnlijke geval dat ze dat doen, is het uitgebreide portfolio van extra plug-ins en extensies voor PAP gemakkelijk toegankelijk.

  Bij moeilijkheden staat de PAP-ondersteuning snel aan uw zijde. Toen we een keer een probleem hadden met de uitbetaling van onze zakenpartners (door een verkeerde serverinstelling), kregen we binnen een paar uur een zeer professioneel en expliciet antwoord. Wij en onze geregistreerde partners (uitgevers) zijn enthousiast over PAP en kunnen het zonder enig voorbehoud aanbevelen.

  +
 • Steven Aitchison

  CYTguides

  Steven Aitchison

  Ik gebruik Post Affiliate Pro nu 1 jaar en vond het buitengewoon gunstig voor de groei van mijn bedrijf. Niet alleen is de software uitstekend, maar ook de ondersteuning is uitstekend. Alle problemen of vragen die ik heb gehad, zijn binnen 2 minuten beantwoord via de live chat. Ik kan Post Affiliate Pro niet sterk genoeg aanbevelen.

  +
 • Timothy Weichman

  Life of Learning Foundation

  Timothy Weichman copy

  De functies en het ontwerp van Post Affiliate Pro zijn uitstekend. En hun 24x7x365-ondersteuning is ook geweldig. Al meer dan 10 jaar waren we klant van een van de grootste leveranciers van partnersoftware. Nu we de overstap naar Post Affiliate Pro hebben gemaakt, houden we onszelf voor de gek dat we het niet eerder hebben gedaan. Als we vanaf het begin voor Post Affiliate Pro waren gegaan, hadden we meer dan 90% van onze licentiekosten bespaard. Wat een ongelooflijke waarde. Bedankt Post Affiliate Pro!

  +
Related Articles to Getuigenissen
Lees meer over de belangrijkste details, campagnebeperkingen, regels, commissies en meer van het eLeadMedia Partnerprogramma voordat u lid wordt.

eLeadMedia Partnerprogramma

Promoot eLeadMedia's partnerprogramma voor extra inkomsten uit media en marketing. Ontdek het CPL-partnerprogramma voor digitale diensten, campagneregels, promotiemateriaal, commissies, en uitbetalingen. Meld u aan voor een gratis proefperiode van 14 dagen en bouw uw eigen partnerprogramma.

Lees meer over de belangrijkste details, campagnebeperkingen, regels, commissies en meer van het Pulsar Ads Partnerprogramma voordat u lid wordt.

Pulsar Ads Partnerprogramma

Het partnerprogramma biedt extra inkomsten uit media en marketing. Het heeft specifieke campagneregels en geaccepteerde landen, verkeersbronnen en cookieduur.

Feedback delen met partners is een goede manier om hun algemene prestaties te verbeteren. Bekijk hoe u dit doet via email.

Feedback delen met partners

Dit artikel bespreekt affiliate marketing, integraties en partnerprogramma's. Het benadrukt het belang van communicatie, motivatie en prestatiebeloningen in samenwerkingen. Ook worden tools voor partnerbeheer en betalingsverwerking behandeld. Multi-level marketing en website replicatie worden ook genoemd.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we uit van uw toestemming om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×

Plan een één-op-één gesprek en ontdek hoe Post Affiliate Pro uw bedrijf ten goede kan komen.

We zijn beschikbaar op meerdere data

Plan een gesprek
Start Free Trial