–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

microphone icon

ClickInc-alternatief

Een ClickInc-alternatief nodig?

Lees verder om erachter te komen waarom Post Affiliate Pro een ClickInc-alternatief is waarmee u meer winst kunt maken voor uw bedrijf.

 • ✓ Geen installatiekosten    
 • ✓ 24/7 Klantenservice    
network_animation
Awards Header
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter

Bent u klaar met ClickInc?

U bent waarschijnlijk klaar om iets nieuws te proberen als u in dit stadium bent. Krijg de beste softwareoplossing voor affiliate marketing met Post Affiliate Pro. Praktisch is de beste manier om de software te beschrijven. Er zijn een aantal tools, geavanceerde functies en integraties in Post Affiliate Pro die uw workflow zullen verbeteren, uw partnerondernemingen zullen helpen en uw rendement op uw investering zullen verhogen.

Bekijk Post Affiliate Pro hieronder in detail of meld u aan voor een gratis proefperiode van 30 dagen.

eset - logo
airhelp - logo
ProtonVPN
sumup - logo
ticketea - logo
timedoctor - logo

Een krachtig ClickInc-alternatief dat
je niet in de steek zal laten

services installation

Werk binnen uw weegschaal

Post Affiliate Pro is een fantastische tool voor partnerbeheer waar zowel kleine als grote ecommercebedrijven van kunnen profiteren. Omdat gebruikers onbeperkte partners kunnen hebben, kunnen op elk moment nieuwe partners aan het systeem worden toegevoegd. De software kan worden geschaald om aan de behoeften van uw bedrijf te voldoen. Naarmate uw bedrijf groeit, houdt Post Affiliate Pro u gefocust op uw doelen.

Naast de affiliate marketingstructuur biedt Post Affiliate Pro ook andere extra functies. U kunt dit ClickInc-alternatief gebruiken om marketing op meerdere niveaus op te nemen, waarbij gelieerde ondernemingen sub-gelieerde ondernemingen kunnen werven om de conversieratio’s te verhogen en zo de verkoop te verhogen. En door gebruik te maken van provocerende commissiestructuren zoals terugkerende commissies, gesplitste commissies en gelaagde commissies in plaats van eenvoudige vaste commissietarieven, kunnen online bedrijven partnerprogramma’s efficiënter en effectiever uitvoeren.

Werk binnen uw weegschaal...

Post Affiliate Pro verschilt van andere oplossingen voor partnerbeheer omdat het is gemaakt met onze klanten in gedachten. Het is uitgerust met een gebruiksvriendelijk dashboard dat volledig aanpasbaar is. Er zijn geïntegreerde promotiematerialen beschikbaar die uw leven gemakkelijker maken. U hoeft niet te zoeken naar oplossingen van derden om banneradvertenties te maken.

In Post Affiliate Pro kunt u banners maken voor partners om elk partnersplatform te gebruiken. Kortingsboncodes kunnen ter plaatse worden gemaakt om te helpen bij gelieerde links, pixeltracking, tracking via verschillende apparaten, conversietracking of elke andere marketingstrategie die u in gedachten heeft. Follow-up emails kunnen worden geautomatiseerd om te helpen bij het genereren van leads. Daarnaast kunnen er omleidingslinks worden gemaakt om uw klanten zo dicht bij de verkoop te brengen als u wilt. U kunt alle aspecten van uw marketingtrechter beheren met deze oplossing voor partnerbeheer.

manage affiliates
target and cart

Integraties

Het hebben van een online platform is geen fluitje van een cent. Om te slagen, hebt u software voor partnerbeheer nodig met alle toeters en bellen. Daarom zijn integraties essentieel voor uw pagina. U kunt rekenen op Post Affiliate Pro om u te helpen met uw ecommercesucces met meer dan 200 integraties.
Afhankelijk van uw doelen zijn plug-ins zoals Breezingforms er om te helpen met abonnementen, follow-ups en conversies te stimuleren. Emailplug-ins zoals Aweber en Infusionsoft kunnen worden geautomatiseerd voor partners, klanten of verkopers. Gebruik onze marketingplug-ins zoals MailChimp, bLoyal, Gravity-formulieren en meer voor een breed scala aan taken, zoals het routeren van meldingen, prijsberekeningen, leadbeheer en voorwaardelijke logische velden. Overweeg het gebruik van pre-order-plug-ins zoals Celery als u een bedrijf per bestelling heeft. En gebruik plug-ins voor betalingsverwerkers zoals Woocommerce of Paypal om te garanderen dat uw bedrijf aan het einde van elke verkoop veilig is. Al deze opties zijn voor u beschikbaar als u voor dit ClickInc-alternatief kiest.
 
 
 

Partneracademie

Informatie is een belangrijke factor om te overwegen bij het zoeken naar een solide ClickInc-alternatief. Post Affiliate Pro levert ook in dit opzicht. Als u meer wilt weten over affiliate marketing of uw vaardigheden wilt opfrissen, ga dan naar onze gratis affiliate marketing academie. Naast een basisoverzicht van partnerprogramma’s en partnernetwerken, bevat de partneracademie meer gedetailleerde inhoud over hoe u geld kunt verdienen als partnermarketeer en belastingen waar bedrijfseigenaren en partnerondernemingen rekening mee moeten houden tijdens hun campagnes.

U kunt video’s, webinars en onze kennisbank bekijken om meer te weten te komen over onze software en hoe gemakkelijk deze te gebruiken is. Mocht u toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt Post Affiliate Pro 30 dagen gratis uitproberen en uitleg krijgen van ons 24/7 klantenserviceteam. Ze zijn bereikbaar via live chat, email of telefoon.

satisfied customer

Redenen waarom bedrijven overstappen op Post Affiliate Pro

Prijs

Eén vast tarief voor een heleboel essentiële functies en plug-ins.

Flexibele gebruikersinterface

Beheer uw campagnes vanaf vrijwel elk mobiel apparaat.

Klantenonderteuning

Ons team is er om u te helpen met integratie of andere vragen.

ClickInc versus Post Affiliate Pro in één oogopslag

Post Affiliate Pro vs ClickInc comparison on Capterra review portal

Waarom Post Affiliate Pro?

Post Affiliate Pro is de toonaangevende software voor affiliate marketing met meer dan 30.000 gebruikers over de hele wereld. Partnerverkopen, klikken en conversies kunnen worden gegarandeerd door een gebruiksvriendelijk dashboard waarmee bedrijfseigenaren hun campagnes naar eigen inzicht kunnen schalen.

Bovendien biedt de software trackingopties zoals partnertracking, geotracking, apparaattracking en meer, samen met promotiemateriaal, visuele bronnen, kortingsboncodes en aanpasbare e-mailsjablonen. Afgezien hiervan stelt Post Affiliate Pro bedrijven in staat om een onbeperkt aantal campagnes en partnerondernemingen te hebben om de verkoop te stimuleren. Het mobielvriendelijke ontwerp van Post Affiliate Pro elimineert het risico van het missen van een verkoop. U kunt snel aan de slag met de hulp van ons klantenserviceteam. Evalueer gratis Post Affiliate Pro om erachter te komen of het betere resultaten biedt dan ClickInc

Package Name

Pro

Ideaal voor solopartners en KMO's om hun programma te starten en te beheren

129€ /maand
Package Name

Ultimate

Volledige partnersoftware voor middelgrote en grote bedrijven

249€ /maand
 • Karen Peterson
  Karen Peterson

  Simply Fun Families

  Ik kan niet uitdrukken hoe geweldig hun steun is geweest. Ze bieden 24/7 live chat en telefonische ondersteuning en hebben zeer bekwame technici die extreem geduldig en grondig zijn. Ik zou ze in een hartslag aanbevelen. Het verbaast me nog steeds hoe makkelijk het is om te werken met hun affiliate marketing tracking software.
 • Brian Greenberg
  Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  Post Affiliate Pro heeft de meeste opties voor het maken van een geweldig partnerprogramma van alle partner softwareservices die ik heb geprobeerd. De voordelen van de SEO-link waren een sterk verkoopargument. Ik ben erg blij met de prestaties van PAP en raad ze ten zeerste aan.
 • Rick Slot
  Rick Slot

  Slotozilla

  Ik heb slechts twee gevallen van uitzonderlijke B2B-ondersteuning meegemaakt in mijn professionele carrière, en ik ben blij te kunnen zeggen dat PAP de lijst heeft gemaakt. Wat deze jongens doen is uitzonderlijk. PAP is een van de beste softwaretools voor het volgen van partners en ik zal het graag keer op keer aanbevelen.
 • Chris Mastergeorge
  Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  Ik was erg onder de indruk van de vaardigheden en vastberadenheid van Martin Pullman in uw ondersteuningsteam. Hij slaagde erin enkele moeilijke installatieproblemen voor ons op te lossen en stopte pas toen alles was opgelost. Ik ben erg blij met de resultaten.
 • Asle Skarpengland
  Asle Skarpengland

  Findex

  We gebruiken de Post Affiliate Pro-, Post Affiliate Network- en LiveAgent-software van Quality Unit al vele jaren. Ons bedrijf is gegroeid door de betrouwbaarheid en flexibiliteit van deze producten. Het bedrijf onderscheidt zich door zijn ultrasnelle en relevante ondersteuning.
 • Eli Pedelty
  Eli Pedelty

  Wet van aantrekking

  Het kiezen van Post Affiliate Pro als onze software voor partnerbeheer was de beste beslissing die we hebben genomen voor ons partnerprogramma. Als gecertificeerde partnermanager zou ik PAP ten zeerste aanbevelen aan iedereen die van plan is een schaalbaar, winstgevend partnerprogramma te lanceren.
 • Simon Renstrom
  Simon Renstrom

  RebelBetting

  We zijn in 2009 begonnen met het gebruik van Post Affiliate Pro. We zijn nog steeds erg blij met Post Affiliate Pro voor het beheer van onze partners en uitbetalingen. We zijn vooral onder de indruk van hun technische ondersteuning die altijd uitzonderlijk is.
 • Iris Mack
  Iris Mack

  MathQED

  Na grondig onderzoek van verschillende software, kozen mijn collega's en ik voor Post Affiliate Pro. De software is zeer gebruiksvriendelijk en biedt alle belangrijke functionaliteit die we nodig hebben. Het klantenserviceteam is uiterst behulpzaam en reageert zeer snel op onze vragen.
 • Andrei Knight
  Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over dit product en team. Een fantastische "aan de slag"-gids leidt u door de configuratie, en live chatondersteuning is slechts een klik verwijderd voor het geval u hulp nodig heeft. De ondersteuning is ongeëvenaard: snel en oprecht behulpzaam.
 • Henk-Jan Bergevoet
  Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  Werken met Quality Unit's Post Affiliate Pro en LiveAgent is een plezier. Hun live ondersteuning is uitstekend en ze zijn altijd beschikbaar om te helpen en de beste oplossingen voor onze behoeften te vinden. Hun intelligente affiliate marketing software helpt ons om de beste service te bieden aan onze partners en klanten.
 • Philipp Zurawski
  Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  We kozen voor Post Affiliate Pro vanwege hun uitstekende en snelle ondersteuning. In onze ervaring voldeed de software aan al onze wensen. Wij en onze geregistreerde partners (uitgevers) zijn enthousiast om PAP te gebruiken en kunnen het zonder enig voorbehoud aanbevelen.
 • Steven Aitchison
  Steven Aitchison

  CYTguides

  Ik gebruik Post Affiliate Pro al 1 jaar en vond het buitengewoon gunstig voor de groei van mijn bedrijf. Niet alleen is de software uitstekend, maar ook de ondersteuning is uitstekend. Ik kan Post Affiliate Pro niet sterk genoeg aanbevelen.
medal

Klaar om te beginnen met Post Affiliate Pro?

Begin vandaag met het gebruik van Post Affiliate Pro met onze proefperiode van 1 maand

 • ✓ Geen installatiekosten
 • ✓ 24/7 klantenservice
 • ✓ Geen kredietkaart nodig
 • ✓ Op elk moment opzegbaar

Frequently Asked Questions

 • Is integratie eenvoudig met Post Affiliate Pro?

  Ja, het integreren van Post Affiliate Pro in uw website gaat snel en gemakkelijk met de hulp van ons klantenserviceteam. Zij zullen u helpen bij alle aspecten van het runnen van uw partnerprogramma.

 • Waarom zou u Post Affiliate Pro gebruiken in plaats van ClickInc?

  Post Affiliate Pro is een van de beste softwareprogramma's voor affiliate marketing omdat het geavanceerde partnertracking, uitgebreide rapporten, promotietools en fraudedetectietools biedt. Volg alle belangrijke gegevens, beheer campagnes, meet het verkeer naar websites en beheer partnerondernemingen om uw marketingcampagnes beter af te stemmen.

Wilt u ons vergelijken met andere software?

Vergelijk Post Affiliate Pro met onze concurrenten hieronder en kijk wat ons de juiste keuze maakt
  Related Articles to ClickInc alternatief
  Partnersoftware helpt om elke weergave, klik of effect van verschillende banners en links te volgen. Probeer Post Affiliate Pro-software en bekijk de functies ervan.

  Partnersoftware

  Partnersoftware houdt marketingacties voor partners bij en biedt voordelen zoals fraudedetectie, trackingcodes genereren, en het bijhouden van klikken en verkopen. Probeer Post Affiliate Pro-software voor speciale trackingfuncties.

  Post Affiliate Pro biedt een uitgebreide lijst met functies, integratiemethoden, mobiele apps en alternatieven. Er is ook ondersteuning, een kennisbank, bedrijfsinformatie en een partnerprogramma beschikbaar. Start een gratis proefperiode of plan een gesprek om te ontdekken hoe Post Affiliate Pro uw bedrijf kan helpen.

  Ricardas Sereikis

  Post Affiliate Pro biedt een uitgebreide lijst met functies, integratiemethoden, mobiele apps en alternatieven. Er is ook ondersteuning, een kennisbank, bedrijfsinformatie en een partnerprogramma beschikbaar. Start een gratis proefperiode of plan een gesprek om te ontdekken hoe Post Affiliate Pro uw bedrijf kan helpen.

  Contacteer de partnermanager via email, telefoon of contactformulier voor een snel antwoord. Wish Partnerprogramma's manager richt zich op geografische focus en biedt ondersteuning in verschillende sectoren. Ze zijn bezig met het bouwen van een Post Affiliate Pro-dashboard.

  Joseph Adams

  Contacteer de partnermanager via email, telefoon of contactformulier voor een snel antwoord. Wish Partnerprogramma's manager richt zich op geografische focus en biedt ondersteuning in verschillende sectoren. Ze zijn bezig met het bouwen van een Post Affiliate Pro-dashboard.

  Post Affiliate Pro biedt een uitgebreide lijst van affiliate contacten en heeft functies zoals mobiele apps, integratiemethoden en alternatieven. Het bedrijf biedt ook ondersteuning, een kennisbank en een lijst met verkopers. Gebruikers kunnen een gratis proefperiode starten en een consult boeken. Daarnaast biedt het bedrijf ook een partnerprogramma handleiding, een blog, sjablonen en een woordenlijst. U kunt ook een één-op-één gesprek plannen om te ontdekken hoe Post Affiliate Pro uw bedrijf ten goede kan komen.

  Dhanashree Pawar

  Post Affiliate Pro biedt een uitgebreide lijst van affiliate contacten en heeft functies zoals mobiele apps, integratiemethoden en alternatieven. Het bedrijf biedt ook ondersteuning, een kennisbank en een lijst met verkopers. Gebruikers kunnen een gratis proefperiode starten en een consult boeken. Daarnaast biedt het bedrijf ook een partnerprogramma handleiding, een blog, sjablonen en een woordenlijst. U kunt ook een één-op-één gesprek plannen om te ontdekken hoe Post Affiliate Pro uw bedrijf ten goede kan komen.

  Post Affiliate Pro biedt een uitgebreide lijst van affiliate contacten en partner management expertise in verschillende industrieën, met een gratis proefperiode, informatie over het bouwen van een dashboard, en vermelding van het gebruik van cookies. Contactopties omvatten een één-op-één gesprek, contactformulier, messenger, whatsapp en live chat.

  Rima Hani

  Post Affiliate Pro biedt een uitgebreide lijst van affiliate contacten en partner management expertise in verschillende industrieën, met een gratis proefperiode, informatie over het bouwen van een dashboard, en vermelding van het gebruik van cookies. Contactopties omvatten een één-op-één gesprek, contactformulier, messenger, whatsapp en live chat.

  Neem contact op met de Adbee Affiliate afdeling voor informatie over partnerprogramma's en het proces van het bouwen van het Post Affiliate Pro-dashboard. Contact via e-mail, telefoon en chat beschikbaar. Website maakt gebruik van cookies.

  Adbee Affiliate Department Contact

  Neem contact op met de Adbee Affiliate afdeling voor informatie over partnerprogramma's en het proces van het bouwen van het Post Affiliate Pro-dashboard. Contact via e-mail, telefoon en chat beschikbaar. Website maakt gebruik van cookies.

  Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we uit van uw toestemming om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

  ×

  Plan een één-op-één gesprek en ontdek hoe Post Affiliate Pro uw bedrijf ten goede kan komen.

  We zijn beschikbaar op meerdere data

  Plan een gesprek
  Start Free Trial