–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

microphone icon

Affiliate marketingsoftware

Overweegt u alternatieven voor OSI Affiliate?

Is uw bedrijf toe aan een softwarewijziging? Vergelijk wat u krijgt als u lid wordt van het gebruikersbestand van Post Affiliate Pro.
 • ✓ Geen installatiekosten
 • ✓ 24/7 klantenservice
Start 1-maand gratis proefperiode Boek een gesprek
network_animation
Awards Header
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter

Hebt u genoeg van OSI Affiliate?

OSI Affiliate is een goede oplossing voor partnerbeheer, maar niet elke geweldige tool is geschikt voor uw bedrijf. Daarom bent u misschien op zoek naar een goed alternatief voor OSI Affiliate. Hebt u Post Affiliate Pro al geprobeerd?

eset - logo
airhelp - logo
ProtonVPN
sumup - logo
ticketea - logo
timedoctor - logo

Een krachtig alternatief voor OSI Affiliate

pap blog coupe theme 1 1

Een oplossing die schaalbaar is voor uw behoeften

Post Affiliate Pro is uitstekende software voor zowel kleine als grote bedrijven. De software is schaalbaar voor uw bedrijf door gebruikers volledige autonomie te geven om zoveel gelieerde ondernemingen te hebben als ze willen. Naarmate uw bedrijf groeit, heeft u natuurlijk meer filialen nodig en Post Affiliate Pro zal u er niet van weerhouden uw doelen te bereiken.

Naast het bieden van een standaard affiliate marketingstructuur, biedt Post Affiliate Pro zijn gebruikers ook extra functies. De software zorgt ervoor dat u de verkoop maximaliseert door uw partner toe te staan subpartner te werven om uw producten te promoten. Bovendien helpen populaire functies zoals de geforceerde matrix, gesplitste commissie en gelaagde commissies bedrijven om hun partnerprogramma’s efficiënt en effectief uit te voeren door promotie-inspanningen aanlokkelijk te maken.

Promotiemateriaal binnen handbereik

Niet elk bedrijf heeft een marketingteam om de dagelijkse taken uit te voeren. Gelukkig is Post Affiliate Pro uitgerust met veel promotietools om uw ecommercebedrijf te laten groeien zonder dieper in uw zakken te hoeven graven.

satisfied customer
services integration check

Geo Tracking

Met Post Affiliate Pro kunt u uw partnerprogramma’s op verschillende manieren beheren. De geavanceerde functie Map Overlay is met name ideaal voor bedrijven die nieuwe klanten willen werven in meerdere regio’s, omdat u hiermee kunt zien waar uw bezoekers zich bevinden en hoe bezoekers van verschillende locaties zich gedragen. Met deze informatie kunnen partnermarketeers hun affiliate marketingstrategieën aanpassen en functies zoals geografische targeting gebruiken om specifieke doelgroepen te targeten op basis van geografische locatie.

Om verder te helpen met hun marketingdoelen, geeft Post Affiliate Pro marketeers een GeoFencing-functie, die virtuele hekken plaatst over specifieke geografische gebieden en zich richt op iedereen die het hek betreedt. Dit is een krachtige tool voor eigenaren van kleine bedrijven of voor bedrijven met meerdere vestigingen. Hoe dan ook, u kunt uw rendement op investering maximaliseren zonder het risico te lopen zuurverdiende inkomsten te verliezen.

Integraties

Post Affiliate Pro is een robuust OSI Affiliate-alternatief met meer dan 200 integraties. Affiliate marketeers hoeven niet ergens anders te zoeken om compatibele elementen voor hun ecommerceplatform te vinden.

Kies op basis van uw individuele behoeften uit onze lijst met WordPress-plug-ins, betalingsgateways zoals Stripe, website-integraties zoals Woocommerce, Shopify, Squarespace en nog veel meer.

Post Affiliate Pro integrations

Omnistar (OSI) versus Post Affiliate Pro in één oogopslag

PAP vs Omnistar affiliate

Redenen waarom bedrijven overstappen op Post Affiliate Pro

Uitgebreide trackingmogelijkheden

Houd cookies, IP-adressen, levenslange verwijzingen, gebruikersvertegenwoordigers en kortingsbonnen bij.

Meerdere beheerders

Post Affiliate Pro verhoogt de efficiëntie van uw partnercampagnes door gebruikers in staat te stellen meerdere beheerders binnen één account toe te wijzen.

Een uitgebreid dashboard

Mis geen potentiële klanten. Filter uw weergaven zoals u dat wilt en visualiseer uw gegevens in meerdere vormen

Waarom Affiliate Pro posten?

Post Affiliate Pro is de nummer 1 software voor partnerbeheer, die wordt vertrouwd door meer dan 30.000 bedrijven over de hele wereld. Een groot aantal functies is beschikbaar binnen de software, waaronder het volgen van partners, aangepaste rapporten, het volgen van kortingsboncodes, promotiemateriaal, smartlinks, sjablonen voor partnerlinks, emailsjablonen, meer dan 200 integraties en nog veel meer.

Uw verkopen zullen niet worden gemist met Post Affiliate Pro. Het is toegankelijk vanaf bijna elk apparaat. U kunt binnen enkele minuten aan de slag door contact op te nemen met ons klantenserviceteam. U kunt Post Affiliate Pro gratis uitproberen en zelf beslissen of dit een betere optie is dan OSI Affiliate.

Start nu uw partnerprogramma.

target and cart
 • Karen Peterson
  Karen Peterson

  Simply Fun Families

  Ik kan niet uitdrukken hoe geweldig hun steun is geweest. Ze bieden 24/7 live chat en telefonische ondersteuning en hebben zeer bekwame technici die extreem geduldig en grondig zijn. Ik zou ze in een hartslag aanbevelen. Het verbaast me nog steeds hoe makkelijk het is om te werken met hun affiliate marketing tracking software.
 • Brian Greenberg
  Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  Post Affiliate Pro heeft de meeste opties voor het maken van een geweldig partnerprogramma van alle partner softwareservices die ik heb geprobeerd. De voordelen van de SEO-link waren een sterk verkoopargument. Ik ben erg blij met de prestaties van PAP en raad ze ten zeerste aan.
 • Rick Slot
  Rick Slot

  Slotozilla

  Ik heb slechts twee gevallen van uitzonderlijke B2B-ondersteuning meegemaakt in mijn professionele carrière, en ik ben blij te kunnen zeggen dat PAP de lijst heeft gemaakt. Wat deze jongens doen is uitzonderlijk. PAP is een van de beste softwaretools voor het volgen van partners en ik zal het graag keer op keer aanbevelen.
 • Chris Mastergeorge
  Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  Ik was erg onder de indruk van de vaardigheden en vastberadenheid van Martin Pullman in uw ondersteuningsteam. Hij slaagde erin enkele moeilijke installatieproblemen voor ons op te lossen en stopte pas toen alles was opgelost. Ik ben erg blij met de resultaten.
 • Asle Skarpengland
  Asle Skarpengland

  Findex

  We gebruiken de Post Affiliate Pro-, Post Affiliate Network- en LiveAgent-software van Quality Unit al vele jaren. Ons bedrijf is gegroeid door de betrouwbaarheid en flexibiliteit van deze producten. Het bedrijf onderscheidt zich door zijn ultrasnelle en relevante ondersteuning.
 • Eli Pedelty
  Eli Pedelty

  Wet van aantrekking

  Het kiezen van Post Affiliate Pro als onze software voor partnerbeheer was de beste beslissing die we hebben genomen voor ons partnerprogramma. Als gecertificeerde partnermanager zou ik PAP ten zeerste aanbevelen aan iedereen die van plan is een schaalbaar, winstgevend partnerprogramma te lanceren.
 • Simon Renstrom
  Simon Renstrom

  RebelBetting

  We zijn in 2009 begonnen met het gebruik van Post Affiliate Pro. We zijn nog steeds erg blij met Post Affiliate Pro voor het beheer van onze partners en uitbetalingen. We zijn vooral onder de indruk van hun technische ondersteuning die altijd uitzonderlijk is.
 • Iris Mack
  Iris Mack

  MathQED

  Na grondig onderzoek van verschillende software, kozen mijn collega's en ik voor Post Affiliate Pro. De software is zeer gebruiksvriendelijk en biedt alle belangrijke functionaliteit die we nodig hebben. Het klantenserviceteam is uiterst behulpzaam en reageert zeer snel op onze vragen.
 • Andrei Knight
  Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over dit product en team. Een fantastische "aan de slag"-gids leidt u door de configuratie, en live chatondersteuning is slechts een klik verwijderd voor het geval u hulp nodig heeft. De ondersteuning is ongeëvenaard: snel en oprecht behulpzaam.
 • Henk-Jan Bergevoet
  Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  Werken met Quality Unit's Post Affiliate Pro en LiveAgent is een plezier. Hun live ondersteuning is uitstekend en ze zijn altijd beschikbaar om te helpen en de beste oplossingen voor onze behoeften te vinden. Hun intelligente affiliate marketing software helpt ons om de beste service te bieden aan onze partners en klanten.
 • Philipp Zurawski
  Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  We kozen voor Post Affiliate Pro vanwege hun uitstekende en snelle ondersteuning. In onze ervaring voldeed de software aan al onze wensen. Wij en onze geregistreerde partners (uitgevers) zijn enthousiast om PAP te gebruiken en kunnen het zonder enig voorbehoud aanbevelen.
 • Steven Aitchison
  Steven Aitchison

  CYTguides

  Ik gebruik Post Affiliate Pro al 1 jaar en vond het buitengewoon gunstig voor de groei van mijn bedrijf. Niet alleen is de software uitstekend, maar ook de ondersteuning is uitstekend. Ik kan Post Affiliate Pro niet sterk genoeg aanbevelen.

Post Affiliate Pro prijzen en abonnementen

Begin met een gratis proefperiode van 30 dagen. Upgrade en betaal terwijl u werkt. Geen contracten. Geen installatiekosten. Annuleer op elk moment.

Package Name

Pro

Ideaal voor solopartner en KMO's om hun programma te starten en te beheren

129€ /maand
Package Name

Pro Ultimate

Volledige partnersoftware voor middelgrote en grote bedrijven

249€ /maand

Frequently Asked Questions

 • Hoe verhoudt Post Affiliate Pro zich tot OSI Affiliate?

  Naast het toestaan van onbeperkte partners voor uw programma, biedt Post Affiliate Pro vele functies, waaronder het genereren van banneradvertenties, verkoopintegratiemethoden, onbeperkte trackingrapporten, meerdere commissie-opties en prestatiebeloningen.

 • Wat zijn de extra voordelen van het gebruik van Post Affiliate Pro ten opzichte van Omnistar Affiliate?

  De extra voordelen van het gebruik van Post Affiliate Pro ten opzichte van Omnistar Affiliate zijn onder meer eersteklas klantenservice, handige emailsjablonen, een partneracademie, automatiseringsmethoden, integraties en gemoedsrust.

Wilt u ons vergelijken met andere software?

Vergelijk Post Affiliate Pro met onze concurrenten hieronder en kijk wat ons de juiste keuze maakt

  Related Articles to OSI Affiliate alternatief
  Partnersoftware helpt om elke weergave, klik of effect van verschillende banners en links te volgen. Probeer Post Affiliate Pro-software en bekijk de functies ervan.

  Partnersoftware

  Partnersoftware houdt marketingacties voor partners bij en biedt voordelen zoals fraudedetectie, trackingcodes genereren, en het bijhouden van klikken en verkopen. Probeer Post Affiliate Pro-software voor speciale trackingfuncties.

  Neem contact op via email, telefoon of contactformulier voor een snel antwoord. Partnerprogramma's beheerd door TraffCore bieden Post Affiliate Pro met integratiemethoden en mobiele apps. Ze bieden ook een gratis proefperiode en een consult om te bespreken hoe het bedrijven ten goede kan komen.

  Anton Masharov

  Neem contact op via email, telefoon of contactformulier voor een snel antwoord. Partnerprogramma's beheerd door TraffCore bieden Post Affiliate Pro met integratiemethoden en mobiele apps. Ze bieden ook een gratis proefperiode en een consult om te bespreken hoe het bedrijven ten goede kan komen.

  Neem contact op met de Adbee Affiliate afdeling voor informatie over partnerprogramma's en het proces van het bouwen van het Post Affiliate Pro-dashboard. Contact via e-mail, telefoon en chat beschikbaar. Website maakt gebruik van cookies.

  Adbee Affiliate Department Contact

  Neem contact op met de Adbee Affiliate afdeling voor informatie over partnerprogramma's en het proces van het bouwen van het Post Affiliate Pro-dashboard. Contact via e-mail, telefoon en chat beschikbaar. Website maakt gebruik van cookies.

  "Post Affiliate Pro biedt een uitgebreide lijst van functies, integratiemethoden, en mobiele apps. Start een gratis proefperiode of boek een consult voor ondersteuning."

  Fast Bar Affiliate Department Contact

  "Post Affiliate Pro biedt een uitgebreide lijst van functies, integratiemethoden, en mobiele apps. Start een gratis proefperiode of boek een consult voor ondersteuning."

  Ontdek hoe Post Affiliate Pro uw bedrijf kan helpen met het bijhouden, rapporteren en automatiseren van partneractiviteiten. Plan een gesprek voor meer informatie!

  Edward

  Ontdek hoe Post Affiliate Pro uw bedrijf kan helpen met het bijhouden, rapporteren en automatiseren van partneractiviteiten. Plan een gesprek voor meer informatie!

  Post Affiliate Pro biedt een scala aan functies, integratiemethoden, mobiele apps en alternatieven. Het biedt ook ondersteuning, een kennisbank en een partnerprogramma. Gebruikers kunnen ook een gratis proefperiode starten en een consult boeken.

  Kirsten Reeves

  Post Affiliate Pro biedt een scala aan functies, integratiemethoden, mobiele apps en alternatieven. Het biedt ook ondersteuning, een kennisbank en een partnerprogramma. Gebruikers kunnen ook een gratis proefperiode starten en een consult boeken.

  Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we uit van uw toestemming om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

  ×

  Plan een één-op-één gesprek en ontdek hoe Post Affiliate Pro uw bedrijf ten goede kan komen.

  We zijn beschikbaar op meerdere data

  Plan een gesprek
  Start Free Trial