–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

microphone icon

CAKE Alternatief

Op zoek naar CAKE-alternatief?

Is uw bedrijf toe aan een softwarewijziging?

 • ✓Geen installatiekosten    
 • ✓ 24/7 Klantenservice    
network_animation
Awards Header
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter

Bent u klaar met CAKE?

CAKE affiliate trackingsoftware is geweldig, maar voldoet mogelijk niet altijd aan uw zakelijke verwachtingen of specifieke omgeving van uw niche.Als dat het geval is, overweeg dan om van Post Affiliate Pro uw volgende softwareoplossing voor partnermarketing te maken en verbeter vandaag nog uw campagneprestaties.

eset - logo
airhelp - logo
ProtonVPN
sumup - logo
ticketea - logo
timedoctor - logo

Een krachtige CAKE Affiliate alternatief

Post Affiliate Pro integrations

Tal van integraties

Uw comfort is belangrijk voor ons. Daarom is Post Affiliate Pro uitgerust met meer dan 200 integraties om u te helpen met uw ecommerce succes. Er zijn plug-ins voor emailmarketing, zodat u niets mist. Afhankelijk van uw doelen kunnen automatische emails worden ingesteld voor partnerondernemingen, klanten of verkopers.

Promotiemateriaal en onbeperkte conversies/klikken

Er zijn bedrijven die geen marketingteam hebben om hun dagelijkse taken uit te voeren. Uw ecommercebedrijf kan een grote vlucht nemen met de vele promotietools van Post Affiliate Pro zonder dat u dieper in uw spaarvarken hoeft te graven. Door over te schakelen naar Post Affiliate Pro, kunnen partnermarketeers profiteren van functies zoals de mogelijkheid om banners te maken die op aangesloten pagina’s kunnen worden geplaatst en unieke kortingsboncodes die door partners kunnen worden gebruikt om de verkoop te verhogen.

Bovendien kunnen gebruikers slimme links genereren, waarmee ze bezoekers naar hoogwaardige producten kunnen leiden en de conversieratio’s kunnen verhogen. U hebt ook de mogelijkheid om de site van uw bedrijf te repliceren met Post Affiliate Pro, wat ideaal is voor partners die de verkoop willen verhogen met uw site. Het is een krachtige oplossing voor partnerbeheer.

Post Affiliate Pro promotional materials overview
Tracking cookies in Post Affiliate Pro

Tracking opties

De trackingmogelijkheden variëren afhankelijk van de software, maar Post Affiliate Pro is het juiste CAKE-alternatief wanneer u uitmuntendheid verwacht van uw partnerbeheeroplossing.

Met onze unieke trackingopties kunt u een nauwkeurige meting krijgen van de prestaties van uw partnerprogramma en deze statistieken gebruiken om uw rendement op investering te maximaliseren. Geld besparen op uw advertenties geeft u meer geld om geld te verdienen.

Met dit CAKE-alternatief kunnen bedrijfseigenaren zich richten op specifieke statistieken om te ontdekken waar hun advertenties de meeste betrokkenheid hebben. Geo-tracking is bijvoorbeeld een geweldige tool waarmee u betrokkenheid kunt identificeren op geografische locatie. Bovendien kunnen bedrijven met apparaattracking bijhouden welke apparaten hun klanten het vaakst gebruiken. Ook inbegrepen in Post Affiliate Pro zijn conversiepixeltracking, cookietracking, directe linktracking en meer. Probeer onze risicovrije proefversie of vraag een demo aan bij een van de vertegenwoordigers van de klantenservice om het zelf te zien.

Commissie opties

U kunt geen affiliate marketingprogramma uitvoeren zonder de juiste commissie-opties. Om deze reden is Post affiliate Pro het perfecte CAKE-alternatief. Vergezeld van intuïtieve tracking, stelt de software u in staat om de meest flexibele commissie-optie op de markt te configureren.

Automatiseer met gemak massale commissies. Multi-tier commissies zijn ook geen probleem. Door meerlaagse partners toe te staan, verhoogt u de verkoop en breidt uw klantenbestand uit. Post Affiliate Pro heeft daarnaast een Forced Matrix-functie die het aantal verwijzingen beperkt dat elke partner doorverwijst om te helpen met uw commissiestructuur.

Bovendien, hoewel de software de meest elementaire tracking aankan, zoals klikken, weergaven, acquisities of abonnementen, kan deze aanpasbare oplossing voor gelieerde commissies unieke leadcommissies creëren na verificatie van email, commissie toewijzen aan verschillende partners in het klantentraject en nog veel meer.

commissions post affiliate pro

Redenen waarom bedrijven overstappen op Post Affiliate Pro

Klantenservice

Het ondersteuningsteam staat 24/7 voor u klaar. Gratis installatie en geen extra kosten voor hulp bij integraties.

Marketing op meerdere niveaus

Breid uw klantenbestand uit en laat uw partners hun eigen subfilialen werven om de algemeen rendement op investering te verhogen.

Management via meerdere kanalen

Mis geen enkele slag om geld te verdienen. Beheer uw partnercampagnes vanaf elk apparaat.

CAKE Affiliate vs Post Affiliate Pro in één oogopslag

CAKE vs Post Affiliate Pro comparison on G2 review portal

Waarom Post Affiliate Pro?

De #1 partnernetwerksoftware-oplossing is Post Affiliate Pro, volgens verschillende gerenommeerde sites. Met de software kunt u partnerondernemingen volgen, rapporten genereren, kortingsboncodes volgen, promotiemateriaal en visuele bronnen maken, uw emailsjablonen aanpassen, sjablonen voor partnerondernemingen koppelen en geweldige plug-ins kiezen.

Bovendien laat Post Affiliate Pro bedrijven een onbeperkt aantal campagnes en parnters hebben om de verkoop te verhogen. Fraudepreventie en fraudedetectiefuncties zijn een essentieel onderdeel van elk plan, dus uw marketinginspanningen zijn bij ons altijd veilig.

Om ervoor te zorgen dat u geen verkoop mist, is Post Affiliate Pro een flexibele oplossing die toegankelijk is vanaf bijna elk apparaat. Neem contact op met onze klantenondersteuningsteam en we helpen u snel op weg. Ontdek of Post Affiliate Pro een betere optie is dan CAKE door het gratis uit te proberen.

Package Name

Pro

Ideaal voor solopartners en KMO's om hun programma te starten en te beheren

129€ /maand
Package Name

Ultimate

Volledige partnersoftware voor middelgrote en grote bedrijven

249€ /maand

U bent in goede handen!

Weet u wat Huawei, BMW, Yamaha en O2 gemeen hebben? U raadt het goed... Post Affiliate Pro!

Nu gratis proberen Geen kredietkaart nodig
 • Karen Peterson
  Karen Peterson

  Simply Fun Families

  Ik kan niet uitdrukken hoe geweldig hun steun is geweest. Ze bieden 24/7 live chat en telefonische ondersteuning en hebben zeer bekwame technici die extreem geduldig en grondig zijn. Ik zou ze in een hartslag aanbevelen. Het verbaast me nog steeds hoe makkelijk het is om te werken met hun affiliate marketing tracking software.
 • Brian Greenberg
  Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  Post Affiliate Pro heeft de meeste opties voor het maken van een geweldig partnerprogramma van alle partner softwareservices die ik heb geprobeerd. De voordelen van de SEO-link waren een sterk verkoopargument. Ik ben erg blij met de prestaties van PAP en raad ze ten zeerste aan.
 • Rick Slot
  Rick Slot

  Slotozilla

  Ik heb slechts twee gevallen van uitzonderlijke B2B-ondersteuning meegemaakt in mijn professionele carrière, en ik ben blij te kunnen zeggen dat PAP de lijst heeft gemaakt. Wat deze jongens doen is uitzonderlijk. PAP is een van de beste softwaretools voor het volgen van partners en ik zal het graag keer op keer aanbevelen.
 • Chris Mastergeorge
  Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  Ik was erg onder de indruk van de vaardigheden en vastberadenheid van Martin Pullman in uw ondersteuningsteam. Hij slaagde erin enkele moeilijke installatieproblemen voor ons op te lossen en stopte pas toen alles was opgelost. Ik ben erg blij met de resultaten.
 • Asle Skarpengland
  Asle Skarpengland

  Findex

  We gebruiken de Post Affiliate Pro-, Post Affiliate Network- en LiveAgent-software van Quality Unit al vele jaren. Ons bedrijf is gegroeid door de betrouwbaarheid en flexibiliteit van deze producten. Het bedrijf onderscheidt zich door zijn ultrasnelle en relevante ondersteuning.
 • Eli Pedelty
  Eli Pedelty

  Wet van aantrekking

  Het kiezen van Post Affiliate Pro als onze software voor partnerbeheer was de beste beslissing die we hebben genomen voor ons partnerprogramma. Als gecertificeerde partnermanager zou ik PAP ten zeerste aanbevelen aan iedereen die van plan is een schaalbaar, winstgevend partnerprogramma te lanceren.
 • Simon Renstrom
  Simon Renstrom

  RebelBetting

  We zijn in 2009 begonnen met het gebruik van Post Affiliate Pro. We zijn nog steeds erg blij met Post Affiliate Pro voor het beheer van onze partners en uitbetalingen. We zijn vooral onder de indruk van hun technische ondersteuning die altijd uitzonderlijk is.
 • Iris Mack
  Iris Mack

  MathQED

  Na grondig onderzoek van verschillende software, kozen mijn collega's en ik voor Post Affiliate Pro. De software is zeer gebruiksvriendelijk en biedt alle belangrijke functionaliteit die we nodig hebben. Het klantenserviceteam is uiterst behulpzaam en reageert zeer snel op onze vragen.
 • Andrei Knight
  Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over dit product en team. Een fantastische "aan de slag"-gids leidt u door de configuratie, en live chatondersteuning is slechts een klik verwijderd voor het geval u hulp nodig heeft. De ondersteuning is ongeëvenaard: snel en oprecht behulpzaam.
 • Henk-Jan Bergevoet
  Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  Werken met Quality Unit's Post Affiliate Pro en LiveAgent is een plezier. Hun live ondersteuning is uitstekend en ze zijn altijd beschikbaar om te helpen en de beste oplossingen voor onze behoeften te vinden. Hun intelligente affiliate marketing software helpt ons om de beste service te bieden aan onze partners en klanten.
 • Philipp Zurawski
  Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  We kozen voor Post Affiliate Pro vanwege hun uitstekende en snelle ondersteuning. In onze ervaring voldeed de software aan al onze wensen. Wij en onze geregistreerde partners (uitgevers) zijn enthousiast om PAP te gebruiken en kunnen het zonder enig voorbehoud aanbevelen.
 • Steven Aitchison
  Steven Aitchison

  CYTguides

  Ik gebruik Post Affiliate Pro al 1 jaar en vond het buitengewoon gunstig voor de groei van mijn bedrijf. Niet alleen is de software uitstekend, maar ook de ondersteuning is uitstekend. Ik kan Post Affiliate Pro niet sterk genoeg aanbevelen.

Veelgestelde vragen

Hoe verhoudt Post Affiliate Pro zich tot CAKE?

Post Affiliate Pro biedt de volgende extra functies ten opzichte van CAKE: gratis installatie, onbeperkt volgen, onbeperkt aantal partners, tot 100 partnerniveaus en het is veel goedkoper. Bekijk onze pagina voor prijsinformatie voor elk individu plan en kijk hoe u uw marketingprestaties kunt verbeteren met Post Affiliate Pro.

Wilt u ons vergelijken met andere software?

Vergelijk Post Affiliate Pro met onze concurrenten hieronder en kijk wat ons de juiste keuze maakt

Related Articles to CAKE alternatief
Lees meer over de belangrijkste details, campagnebeperkingen, regels, commissies en meer van het Performance Gate Partnerprogramma voordat u lid wordt.

Performance Gate Partnerprogramma

Het partnerprogramma biedt softwarebedrijven de mogelijkheid om extra inkomsten te verdienen. Het heeft campagneregels en geaccepteerde landen om rekening mee te houden, evenals een vaste commissiestructuur en minimale uitbetaling van . Het gebruikt Affice partnersoftware en biedt promotiemateriaal zoals afbeeldings- en tekstbanners. Een gratis proefperiode van 14 dagen is beschikbaar voor het bouwen van een eigen partnerprogramma.

Kom meer te weten over de belangrijkste details, campagnebeperkingen, regels, commissies en meer van het Avaza Partnerprogramma voordat u lid wordt.

Avaza Partnerprogramma

Kom meer te weten over de belangrijkste details, campagnebeperkingen, regels, commissies en meer van het Avaza Partnerprogramma voordat u lid wordt.

Getuigenissen laten zien hoe succesvolle bedrijven producten/diensten gebruiken om te gedijen. Bekijk hoe klanten hun affiliate marketing verbeterden met Post Affiliate Pro.

Onze klanten zeg het het beste

Het bijhouden van klantgetuigenissen en de technische ondersteuning zijn belangrijke aspecten van een goed partnerbeheersysteem. Een aantal voorbeelden van bedrijven die hun diensten aanprijzen zijn Discover Cars, Draftfury en Internetize, terwijl Claim Flights hulp biedt bij het uitbreiden van affiliate marketing.

Post Affiliate Pro biedt de mogelijkheid om meer verkopersbeheerders in hetzelfde partnerprogramma te hebben. De software scheidt handelsaccounts.

Meerdere verkopersbeheerders

Met de functie meerdere verkopersbeheerders van Post Affiliate Pro kunt u meer gebruikers met handelsrollen toestaan in hetzelfde partnerprogramma. Uw verkopers kunnen worden verdeeld in verschillende rollen, afhankelijk van hun machtigingen. Deze functie betekent echter niet dat Post Affiliate Pro kan worden gebruikt als partnernetwerksoftware. Als u op zoek bent naar affiliate netwerkfunctionaliteit, bezoek dan de Post Affiliate Network webpagina. Het gebruik van meerdere verkopersbeheerders is handig als uw bedrijf uitbreidt en taken moet delegeren aan anderen en om de workflow te maximaliseren en stress door overwerk te vermijden.

Post Affiliate Pro is een alternatief met krachtige ondersteuning erachter. Onze klantenondersteuning helpt u graag met elk probleem dat u tegenkomt.

Overweegt u alternatieven voor OSI Affiliate?

Het artikel bespreekt een alternatief voor OSI Affiliate voor bedrijven die op zoek zijn naar partnerbeheersoftware. Post Affiliate Pro biedt een gratis proefperiode van 14 dagen zonder installatiekosten en 24/7 klantenservice. Het artikel herhaalt meerdere keren het aanbod van de gratis proefversie en het gebruik van Post Affiliate Pro als een alternatief voor OSI Affiliate.

Levenslange commissies zijn veiliger dan het instellen van de levensduur van cookies op "onbeperkt", omdat het werkt, zelfs als de klant een nieuwe computer koopt.

Levenslange commissies

De tekst gaat over commissies in affiliate marketing en de mogelijkheid om extra inkomsten te verdienen uit media en marketing door het deelnemen aan partnerprogramma's zoals OGAds en Tenping, die worden ondersteund door het Post Affiliate Pro-programma. Het biedt specifieke campagneregels en accepteert verschillende landen en verkeersbronnen, met een single-tier commissiestructuur en minimaal uitbetalingsbedrag van . Er zijn gerelateerde bronnen beschikbaar en de software biedt functies zoals commissiegroepen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we uit van uw toestemming om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×

Plan een één-op-één gesprek en ontdek hoe Post Affiliate Pro uw bedrijf ten goede kan komen.

We zijn beschikbaar op meerdere data

Plan een gesprek