–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

microphone icon

FirstPromoter alternatief

Een FirstPromoter Alternatief nodig?

Lees verder om erachter te komen waarom Post Affiliate Pro het voor de hand liggende Firstpromoter-alternatief voor uw bedrijf is.

 • ✓ Geen installatiekosten    
 • ✓ 24/7 Klantenservice    
network_animation
Awards Header
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter

Moe van FirstPromoter te gebruiken?

Maak uw affiliate marketing effectiever met Post Affiliate Pro. Een Fortune 500-bedrijf of een klein bedrijf kan ons flexibele, meerlagige platform op meerdere manieren inzetten om aan hun specifieke zakelijke behoeften te voldoen.
 
Post affiliate Pro is een functierijke oplossing die wordt geleverd met geweldige rapportagetools en talrijke integraties, waardoor het gemakkelijk is om met deze softwareoplossing de baas te blijven over uw bedrijf. U kunt ook uw vaardigheden op het gebied van partnerbeheer ontwikkelen door gebruik te maken van emailmarketingsjablonen, partneracademie en kennisbank. Bekijk waarom u dit FirstPromoter-alternatief zou moeten overwegen voor uw affiliate marketingbehoeften.
eset - logo
airhelp - logo
ProtonVPN
sumup - logo
ticketea - logo
timedoctor - logo

Een krachtig FirstPromoter-alternatief

Een intuïtieve interface

Post Affiliate Pro is een robuust platform dat u helpt uw partnercampagnes te versterken. Het gebruik van dit FirstPromoter-alternatief geeft ecommercebedrijven de vrijheid om het zelf te doen. Echt met partners rechtstreeks in hun eigen partnerdashboards. Post affiliate Pro biedt uitstekende rapportage- en trackingmogelijkheden. Met deze gegevens kunnen online bedrijven betalingssystemen voor conversies of commissies eenvoudig wijzigen met een klik op een knop. Deze belangrijke functies zijn hulpmiddelen die bedrijven helpen bij het bereiken van hun verkoopdoelstellingen. Banneradvertenties kunnen in elk platform worden opgenomen voor gegarandeerde klantenbetrokkenheid. U kunt kortingsboncodes voor elke partner aanpassen voor een nauwkeurigere tracking. Bovendien kunnen emailsjablonen voor veel doeleinden worden gebruikt, waaronder het verwelkomen van nieuwe abonnees, het werven van partners, het aanbieden van cadeaubonnen voor de verkoop en het adviseren van aankomende evenementen. Inkomstenwinst is onvermijdelijk als u over al deze tools beschikt.

satisfied customer
services installation

Meer integraties, meer mogelijkheden

Het kost veel werk om een ​​online platform te bouwen. Om affiliate marketing te laten slagen, hebt u uitgebreide software voor partnerbeheer nodig. Het belang van integraties kan niet worden overschat. Er zijn meer dan 200 software-integraties die worden geleverd door Post Affiliate Pro om u te helpen met uw ecommerce succes. Met plug-ins zoals aMember kun uw abonnementen, follow-ups en conversies automatiseren, afhankelijk van uw doelen. U kunt emails voor partnerondernemingen, klanten of verkopers automatiseren met plug-ins zoals MemberMouse en Open Source Excellence Membership.
 
Gebruik voor meldingen, prijsberekeningen, leadbeheer en voorwaardelijke logische velden marketingplug-ins zoals MailChimp, Teachable en Gravity Forms. Als uw bedrijf per bestelling werkt, kunt u overwegen pre-order-plug-ins zoals Celery te gebruiken. En zorg ervoor dat uw bedrijf aan het einde van elke verkoop veilig is door plug-ins voor betalingsverwerking te gebruiken, zoals Woocommerce of Paypal. Als u voor dit FirstPromoter-alternatief kiest, hebt u al deze opties tot uw beschikking.
 
 
 

Genereer meer leads

Zoals elke marketinggoeroe je zou vertellen, is klantenbehoud belangrijk voor alle online bedrijven. U wilt geen eenmalige kopers. U wilt een relatie die standhoudt. En een ecommerceplatform dat trouwe klanten zal inspireren om uw producten keer op keer te kopen. Post Affiliate Pro helpt u dit te bereiken door nauwkeurige rapportage, tracking en geweldige functies te bieden. Dit FirstPromoter-alternatief wordt geleverd met tools die zijn ontworpen om alle bedrijven, groot en klein, te helpen bij het betrekken van leads en het genereren van leads.
 
Uw ecommercebedrijf zal meer klikken ontvangen met verleidelijke banneradvertenties die in elk platform kunnen worden geïntegreerd. Voor een beter resultaat op de prestaties van partners kunnen kortingsboncodes voor elke partner worden aangepast. Daarnaast zijn er verschillende emailsjablonen beschikbaar, waaronder die voor emaillijsten, partnerondernemingen, nieuwsbrieven, cadeaubonnen en emailmeldingen. De ontwikkelaars van Post Affiliate Pro zijn erin geslaagd om alles wat bedrijven helpt te slagen in één softwarepakket samen te vatten.
manage affiliates
target and cart

Sociale promotie

Sommige affiliate marketing software heeft de sociale media marketing niet ingehaald, ondanks dat het voor veel bedrijven als een duidelijke noodzaak wordt gezien. Degenen die sociale media niet in hun marketingstrategieën integreren, zijn voorbestemd voor de afgrond. Partners kunnen inhoud delen via meerdere sociale netwerken met dit FirstPromoter-alternatief, omdat het sociale media integreert met meerdere platforms.

Daarnaast kan sociale media marketing uw bedrijf helpen om meer potentiële klanten te bereiken. U bent misschien niet zo bedreven in marketing, maar uw partners kunnen de conversieratio’s helpen via video’s, tutorials, recensies en nieuwsbrieven die kijkers gedurende hun hele klantreis aanspreken. Door zich te richten op specifieke groepen op basis van demografische gegevens of interesses, kunt u met Post Affiliate Pro profiteren van gerichte marketing. Uw advertenties kunnen worden getarget op mensen die aan bepaalde criteria voldoen door aangepaste doelgroepen te maken. Het verzenden van banners naar uw partners kan worden geautomatiseerd. Het is zelfs mogelijk om kortingsboncodes in te stellen en links om te leiden om het rendement op investering te maximaliseren en de verkoop te verhogen.

Redenen waarom bedrijven overstappen op Post Affiliate Pro

Gratis 30-dagen proefperiode

Test uw partnerprogramma bij ons. Ons klantenserviceteam helpt u op weg.

Merkaanpassing

Pas de pagina van uw partnerprogramma aan uw bedrijf aan.

Omni-apparaatbediening

Beheer uw partnercampagnes overal vanaf vrijwel elk apparaat.

Waarom Post Affiliate Pro?

Post Affiliate Pro is een van ‘s werelds meest populaire affiliate marketingtools met meer dan 30.000 gebruikers. Met een gebruiksvriendelijk dashboard kunnen bedrijfseigenaren hun campagnes naar behoefte schalen om verkopen, klikken en conversies door partners te garanderen.

Naast trackingopties zoals het volgen van partners, geolocatie, apparaattracking en meer, biedt het ook promotiemateriaal, visuele bronnen, couponcodes en aanpasbare emailsjablonen. Post Affiliate Pro geeft bedrijven ook de mogelijkheid om een onbeperkt aantal campagnes en partners te gebruiken.

Het mobielvriendelijke ontwerp van Post Affiliate Pro maakt het onmogelijk om een verkoop te missen. Aan de slag gaan is eenvoudig met ons klantenserviceteam. Test Post Affiliate Pro gratis om te zien of het beter werkt dan FirstPromoter.

Package Name

Pro

Ideaal voor solopartners en KMO's om hun programma te starten en te beheren

129€ /maand
Package Name

Ultimate

Volledige partnersoftware voor middelgrote en grote bedrijven

249€ /maand
 • Karen Peterson
  Karen Peterson

  Simply Fun Families

  Ik kan niet uitdrukken hoe geweldig hun steun is geweest. Ze bieden 24/7 live chat en telefonische ondersteuning en hebben zeer bekwame technici die extreem geduldig en grondig zijn. Ik zou ze in een hartslag aanbevelen. Het verbaast me nog steeds hoe makkelijk het is om te werken met hun affiliate marketing tracking software.
 • Brian Greenberg
  Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  Post Affiliate Pro heeft de meeste opties voor het maken van een geweldig partnerprogramma van alle partner softwareservices die ik heb geprobeerd. De voordelen van de SEO-link waren een sterk verkoopargument. Ik ben erg blij met de prestaties van PAP en raad ze ten zeerste aan.
 • Rick Slot
  Rick Slot

  Slotozilla

  Ik heb slechts twee gevallen van uitzonderlijke B2B-ondersteuning meegemaakt in mijn professionele carrière, en ik ben blij te kunnen zeggen dat PAP de lijst heeft gemaakt. Wat deze jongens doen is uitzonderlijk. PAP is een van de beste softwaretools voor het volgen van partners en ik zal het graag keer op keer aanbevelen.
 • Chris Mastergeorge
  Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  Ik was erg onder de indruk van de vaardigheden en vastberadenheid van Martin Pullman in uw ondersteuningsteam. Hij slaagde erin enkele moeilijke installatieproblemen voor ons op te lossen en stopte pas toen alles was opgelost. Ik ben erg blij met de resultaten.
 • Asle Skarpengland
  Asle Skarpengland

  Findex

  We gebruiken de Post Affiliate Pro-, Post Affiliate Network- en LiveAgent-software van Quality Unit al vele jaren. Ons bedrijf is gegroeid door de betrouwbaarheid en flexibiliteit van deze producten. Het bedrijf onderscheidt zich door zijn ultrasnelle en relevante ondersteuning.
 • Eli Pedelty
  Eli Pedelty

  Wet van aantrekking

  Het kiezen van Post Affiliate Pro als onze software voor partnerbeheer was de beste beslissing die we hebben genomen voor ons partnerprogramma. Als gecertificeerde partnermanager zou ik PAP ten zeerste aanbevelen aan iedereen die van plan is een schaalbaar, winstgevend partnerprogramma te lanceren.
 • Simon Renstrom
  Simon Renstrom

  RebelBetting

  We zijn in 2009 begonnen met het gebruik van Post Affiliate Pro. We zijn nog steeds erg blij met Post Affiliate Pro voor het beheer van onze partners en uitbetalingen. We zijn vooral onder de indruk van hun technische ondersteuning die altijd uitzonderlijk is.
 • Iris Mack
  Iris Mack

  MathQED

  Na grondig onderzoek van verschillende software, kozen mijn collega's en ik voor Post Affiliate Pro. De software is zeer gebruiksvriendelijk en biedt alle belangrijke functionaliteit die we nodig hebben. Het klantenserviceteam is uiterst behulpzaam en reageert zeer snel op onze vragen.
 • Andrei Knight
  Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over dit product en team. Een fantastische "aan de slag"-gids leidt u door de configuratie, en live chatondersteuning is slechts een klik verwijderd voor het geval u hulp nodig heeft. De ondersteuning is ongeëvenaard: snel en oprecht behulpzaam.
 • Henk-Jan Bergevoet
  Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  Werken met Quality Unit's Post Affiliate Pro en LiveAgent is een plezier. Hun live ondersteuning is uitstekend en ze zijn altijd beschikbaar om te helpen en de beste oplossingen voor onze behoeften te vinden. Hun intelligente affiliate marketing software helpt ons om de beste service te bieden aan onze partners en klanten.
 • Philipp Zurawski
  Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  We kozen voor Post Affiliate Pro vanwege hun uitstekende en snelle ondersteuning. In onze ervaring voldeed de software aan al onze wensen. Wij en onze geregistreerde partners (uitgevers) zijn enthousiast om PAP te gebruiken en kunnen het zonder enig voorbehoud aanbevelen.
 • Steven Aitchison
  Steven Aitchison

  CYTguides

  Ik gebruik Post Affiliate Pro al 1 jaar en vond het buitengewoon gunstig voor de groei van mijn bedrijf. Niet alleen is de software uitstekend, maar ook de ondersteuning is uitstekend. Ik kan Post Affiliate Pro niet sterk genoeg aanbevelen.

Frequently Asked Questions

 • Is integratie eenvoudig met Post Affiliate Pro?

  Absoluut. Ons klantenserviceteam kan u helpen Post Affiliate Pro snel en gemakkelijk in uw website te integreren.

 • Wat maakt Post Affiliate Pro een goed FirstPromoter-alternatief?

  Terwijl FirstPromoter veel alternatieven heeft, zijn er maar weinig in staat om een oplossing via meerdere kanalen voor het volgen van partners, tal van functies en integraties tegen een betaalbare prijs aan te bieden. Post Affiliate doet het allemaal, inclusief emailcampagnes, leadgeneratie, automatisering, promotiemateriaal en verwijzingsmarketing.

Wilt u ons vergelijken met andere software?

Vergelijk Post Affiliate Pro met onze concurrenten hieronder en kijk wat ons de juiste keuze maakt
  Related Articles to FirstPromoter alternatief
  Neem contact op met de Adbee Affiliate afdeling voor informatie over partnerprogramma's en het proces van het bouwen van het Post Affiliate Pro-dashboard. Contact via e-mail, telefoon en chat beschikbaar. Website maakt gebruik van cookies.

  Adbee Affiliate Department Contact

  Neem contact op met de Adbee Affiliate afdeling voor informatie over partnerprogramma's en het proces van het bouwen van het Post Affiliate Pro-dashboard. Contact via e-mail, telefoon en chat beschikbaar. Website maakt gebruik van cookies.

  CJ Partnerprogramma beheert Post Affiliate Pro, een uitgebreid affiliate contactplatform met verschillende functies, integratiemethoden en ondersteuning. Gratis proefperiode en adviesdiensten beschikbaar. Contacteer partnermanager Amalia A. Thomas voor meer informatie.

  Amalia A. Thomas

  CJ Partnerprogramma beheert Post Affiliate Pro, een uitgebreid affiliate contactplatform met verschillende functies, integratiemethoden en ondersteuning. Gratis proefperiode en adviesdiensten beschikbaar. Contacteer partnermanager Amalia A. Thomas voor meer informatie.

  Post Affiliate Pro biedt een uitgebreide lijst van affiliate contacten, partnermanagerinformatie, geografische focus en cookiebeleid. Het biedt ook opties voor contact via e-mail, telefoon of live chat.

  Jay B. Smith

  Post Affiliate Pro biedt een uitgebreide lijst van affiliate contacten, partnermanagerinformatie, geografische focus en cookiebeleid. Het biedt ook opties voor contact via e-mail, telefoon of live chat.

  Post Affiliate Pro biedt functies, integratiemethoden, mobiele apps en alternatieven. Start een gratis proefperiode of boek een consult. Ondersteuning, kennisbank, logboek wijzigen en bedrijfsinformatie beschikbaar. Partnerprogramma, lijst met verkopers, blog, sjablonen en woordenlijst. Privacybeleid en cookies van toepassing. Installatieproces en geografische focus beschikbaar. Plan een één-op-één gesprek om te ontdekken hoe Post Affiliate Pro uw bedrijf kan helpen. Contact opnemen via contactformulier, messenger, whatsapp of live chat.

  Lianne Halle

  Post Affiliate Pro biedt functies, integratiemethoden, mobiele apps en alternatieven. Start een gratis proefperiode of boek een consult. Ondersteuning, kennisbank, logboek wijzigen en bedrijfsinformatie beschikbaar. Partnerprogramma, lijst met verkopers, blog, sjablonen en woordenlijst. Privacybeleid en cookies van toepassing. Installatieproces en geografische focus beschikbaar. Plan een één-op-één gesprek om te ontdekken hoe Post Affiliate Pro uw bedrijf kan helpen. Contact opnemen via contactformulier, messenger, whatsapp of live chat.

  Post Affiliate Pro is een uitgebreid affiliate contactenprogramma dat gratis proefperiode biedt. Partnermanagers beheren het en gebruikers kunnen contact opnemen via e-mail, telefoon of contactformulier. Het programma biedt functies, integratiemethoden, mobiele apps en ondersteuning.

  Jon Oringer

  Post Affiliate Pro is een uitgebreid affiliate contactenprogramma dat gratis proefperiode biedt. Partnermanagers beheren het en gebruikers kunnen contact opnemen via e-mail, telefoon of contactformulier. Het programma biedt functies, integratiemethoden, mobiele apps en ondersteuning.

  Post Affiliate Pro is affiliate software that helps you track your entire affiliate network. Find out more about Post Affiliate Pro and its business benefits.

  Word een affiliate marketing superheld

  Affiliate marketing met Post Affiliate Pro biedt geavanceerde promotietools en display-advertentiemateriaal. Partnerinkomsten groeien door succesvolle aanbevelingen en commissies.

  Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we uit van uw toestemming om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

  ×

  Plan een één-op-één gesprek en ontdek hoe Post Affiliate Pro uw bedrijf ten goede kan komen.

  We zijn beschikbaar op meerdere data

  Plan een gesprek
  Start Free Trial