–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

microphone icon

Affiliate marketingsoftware

Bent u klaar voor een LeadDyno-alternatief ?

Post Affiliate Pro is een LeadDyno-alternatief dat gebruiksvriendelijk en probleemloos is.
Kom kijken hoe ons deskundige klantenserviceteam u kan helpen uw partnerprogramma binnen enkele minuten aan de gang te krijgen.
 • ✓ Geen installatiekosten   
 • ✓ 24/7 klantenservice    
Start 14-dagen gratis proefperiode Boek een gesprek
network_animation
Awards Header
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter

Moe van het gebruik van LeadDyno?

Breng uw affiliate marketing naar een hoger niveau met Post Affiliate Pro. Ons flexibele meerlaagse platform kan in meerdere configuraties worden ingezet om te voldoen aan de exacte zakelijke behoeften van elk klein bedrijf of Fortune 500-bedrijf.
 
U kunt uw zaken op koers houden met deze softwareoplossing, die flexibele functies, geweldige rapportagetools en talrijke integraties biedt. En profiteer van emailmarketingsjablonen, een partneracademie of kennisbank om uw vaardigheden op het gebied van partnerbeheer te ontwikkelen. Lees verder en ontdek waarom u deze software zou moeten kiezen als u naar affiliate marketingsoftware gaat.
 
 
 
eset - logo
airhelp - logo
ProtonVPN
sumup - logo
ticketea - logo
timedoctor - logo

Een LeadDyno-alternatief dat u niet in de steek zal laten

Post Affiliate Pro - Generate a coupon

Promotiemateriaal
voor alle kanalen

Post Affiliate Pro is uitgerust met unieke promotietools waar alle bedrijven gebruik van kunnen maken, ongeacht de grootte. In deze SaaS-oplossing kunnen gebruikers verschillende banneradvertenties maken die passen bij de voorkeursplatforms van hun partnerondernemingen.
 
Marketeers kunnen slimme links toevoegen aan die banneradvertenties die het verkeer kunnen omleiden op basis van geolocatie, apparaat en andere targetingopties van hun keuze.
 
Kortingsboncodes kunnen op beide pagina’s of in emailcampagnes worden gebruikt. Er zijn emailmarketingsjablonen beschikbaar om ervoor te zorgen dat u niets mist wanneer u communiceert met verkopers, partnerondernemingen of klanten.

Multi-tier marketing

Multi-tier functionaliteit is een onderscheidend kenmerk van Post Affiliate Pro. Door gebruik te maken van een functie als deze, kunnen ecommercebedrijven hun bedrijfsbereik tienvoudig uitbreiden. In tegenstelling tot veel andere softwareoplossingen, kunnen Post Affiliate Pro-handelaren hun partners toestaan hun eigen team van subpartners te werven om u te helpen bij het maken van die verkopen. Deze multi-level marketingstrategie kan worden ingesteld tot maximaal 100 niveaus per partner!

In dit robuuste affiliate marketingplatform kunnen handelaren hun partnerstambomen aanpassen aan bepaalde commissieparameters om niet alleen georganiseerd te blijven, maar ook om partners te motiveren om meer voor uw bedrijf te promoten. Deze functie is uitstekend geschikt voor verkopers met producten die op meerdere platforms kunnen worden gepromoot. En alle tracking en rapporten kunnen worden aangepast om alle klikken, leads en conversies te bekijken.

Post Affiliate Pro commissions overview
Post Affiliate Pro - banner statistics

Hulp bij Leidingbetrokkenheid

Wanneer u op zoek bent naar een alternatief voor LeadDyno, is Post affiliate Pro geweldig in rapportage en tracking. Bovendien wordt de software geleverd met tools die zijn ontworpen om alle bedrijven, groot en klein, te helpen hun verkoopdoelen te bereiken.

Aanpasbare banneradvertenties kunnen worden gebruikt om elk platform op te nemen. Dit zorgt ervoor dat uw ecommercebedrijf meer klikken per campagne krijgt. Kortingsboncodes kunnen voor elke partner worden aangepast om betere resultaten op hun prestaties te krijgen. En emailsjablonen zijn beschikbaar voor een aantal doeleinden: nieuwe abonnees, nieuwe partners, verkoop van cadeaubonnen, herinneringen, enz.

Het is duidelijk dat de ontwikkelaars van Post Affiliate Pro uitstekend werk hebben geleverd door te denken aan alle dingen die bedrijven zullen helpen slagen en erin zijn geslaagd om alles in één softwarepakket te stoppen.

Fraude Bescherming

Fraude zit mogelijk in elke marketingstrategie en Post Affiliate Pro is er voor u wanneer u dit het meest nodig heeft. Voorkom vervelende complicaties met Post Affiliate Pro die geld en tijd van uw bedrijf zouden vergen. Dit LeadDyno-alternatief is uitgerust met uitgebreide tools om frauduleuze activiteiten in uw partnerprogramma’s te voorkomen.

Post Affiliate Pro beschermt tegen vele vormen van fraude. Wees gerust, wetende dat deze software klikfraude en verkoopfraude detecteert door middel van IP-adrestracking en VPN-herkenning. Het beschermt u ook tegen vervelende bots die, met inferieure software voor partnerbeheer, partners doen lijken op superpartners. Bovendien maken partnerlinks het bijna onmogelijk voor partnerfraudeurs om cookies te vullen en zuurverdiende geld weg te nemen van andere partnerondernemingen.

Fraud protection setup in Post Affiliate Pro

Redenen waarom bedrijven overstappen op Post Affiliate Pro

Top klantenservice

Ons vakkundige team staat 24/7 voor u klaar en stelt desgewenst uw programma voor u samen.

Makkelijk te gebruiken

Een intuïtief dashboard stelt gebruikers in staat om hun partnerprogramma’s vanaf elk apparaat te bedienen.

Geen beperkingen

Veelzijdige software voor het volgen van partners zonder limieten op frequentie of diepte.

LeadDyno versus Post Affiliate Pro in één oogopslag

Post Affiliate Pro vs LeadDyno comparison on Capterra

Waarom Post Affiliate Pro?

Post Affiliate Pro is de beste op de markt als het gaat om affiliate marketing en partnernetwerk software-oplossingen. Naast het volgen van partners, rapporten, het volgen van couponcodes, promotiemateriaal en visuele bronnen, aanpasbare emailsjablonen, sjablonen voor partnerlinks, geweldige selectie van plug-ins en meer, biedt de software ook het volgen van partners en rapporten voor het volgen van partners. Bovendien kunt u met Post Affiliate Pro een onbeperkt aantal campagnes en partners gebruiken om bedrijven te helpen de verkoop te stimuleren.

Post Affiliate Pro is flexibel genoeg om vanaf bijna elk apparaat toegankelijk te zijn, zodat u nooit meer een uitverkoop hoeft te missen. Aan de slag gaan is een fluitje van een cent met ons klantenserviceteam. U kunt de voordelen van Post Affiliate Pro evalueren door het gratis te proberen en zelf te beslissen of het beter is dan LeadDyno.

Package Name

Pro

Ideaal voor solopartners en KMO's om hun programma te starten en te beheren

129€ /maand
Package Name

Ultimate

Volledige partnersoftware voor middelgrote en grote bedrijven

249€ /maand
 • Karen Peterson
  Karen Peterson

  Simply Fun Families

  Ik kan niet uitdrukken hoe geweldig hun steun is geweest. Ze bieden 24/7 live chat en telefonische ondersteuning en hebben zeer bekwame technici die extreem geduldig en grondig zijn. Ik zou ze in een hartslag aanbevelen. Het verbaast me nog steeds hoe makkelijk het is om te werken met hun affiliate marketing tracking software.
 • Brian Greenberg
  Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  Post Affiliate Pro heeft de meeste opties voor het maken van een geweldig partnerprogramma van alle partner softwareservices die ik heb geprobeerd. De voordelen van de SEO-link waren een sterk verkoopargument. Ik ben erg blij met de prestaties van PAP en raad ze ten zeerste aan.
 • Rick Slot
  Rick Slot

  Slotozilla

  Ik heb slechts twee gevallen van uitzonderlijke B2B-ondersteuning meegemaakt in mijn professionele carrière, en ik ben blij te kunnen zeggen dat PAP de lijst heeft gemaakt. Wat deze jongens doen is uitzonderlijk. PAP is een van de beste softwaretools voor het volgen van partners en ik zal het graag keer op keer aanbevelen.
 • Chris Mastergeorge
  Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  Ik was erg onder de indruk van de vaardigheden en vastberadenheid van Martin Pullman in uw ondersteuningsteam. Hij slaagde erin enkele moeilijke installatieproblemen voor ons op te lossen en stopte pas toen alles was opgelost. Ik ben erg blij met de resultaten.
 • Asle Skarpengland
  Asle Skarpengland

  Findex

  We gebruiken de Post Affiliate Pro-, Post Affiliate Network- en LiveAgent-software van Quality Unit al vele jaren. Ons bedrijf is gegroeid door de betrouwbaarheid en flexibiliteit van deze producten. Het bedrijf onderscheidt zich door zijn ultrasnelle en relevante ondersteuning.
 • Eli Pedelty
  Eli Pedelty

  Wet van aantrekking

  Het kiezen van Post Affiliate Pro als onze software voor partnerbeheer was de beste beslissing die we hebben genomen voor ons partnerprogramma. Als gecertificeerde partnermanager zou ik PAP ten zeerste aanbevelen aan iedereen die van plan is een schaalbaar, winstgevend partnerprogramma te lanceren.
 • Simon Renstrom
  Simon Renstrom

  RebelBetting

  We zijn in 2009 begonnen met het gebruik van Post Affiliate Pro. We zijn nog steeds erg blij met Post Affiliate Pro voor het beheer van onze partners en uitbetalingen. We zijn vooral onder de indruk van hun technische ondersteuning die altijd uitzonderlijk is.
 • Iris Mack
  Iris Mack

  MathQED

  Na grondig onderzoek van verschillende software, kozen mijn collega's en ik voor Post Affiliate Pro. De software is zeer gebruiksvriendelijk en biedt alle belangrijke functionaliteit die we nodig hebben. Het klantenserviceteam is uiterst behulpzaam en reageert zeer snel op onze vragen.
 • Andrei Knight
  Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over dit product en team. Een fantastische "aan de slag"-gids leidt u door de configuratie, en live chatondersteuning is slechts een klik verwijderd voor het geval u hulp nodig heeft. De ondersteuning is ongeëvenaard: snel en oprecht behulpzaam.
 • Henk-Jan Bergevoet
  Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  Werken met Quality Unit's Post Affiliate Pro en LiveAgent is een plezier. Hun live ondersteuning is uitstekend en ze zijn altijd beschikbaar om te helpen en de beste oplossingen voor onze behoeften te vinden. Hun intelligente affiliate marketing software helpt ons om de beste service te bieden aan onze partners en klanten.
 • Philipp Zurawski
  Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  We kozen voor Post Affiliate Pro vanwege hun uitstekende en snelle ondersteuning. In onze ervaring voldeed de software aan al onze wensen. Wij en onze geregistreerde partners (uitgevers) zijn enthousiast om PAP te gebruiken en kunnen het zonder enig voorbehoud aanbevelen.
 • Steven Aitchison
  Steven Aitchison

  CYTguides

  Ik gebruik Post Affiliate Pro al 1 jaar en vond het buitengewoon gunstig voor de groei van mijn bedrijf. Niet alleen is de software uitstekend, maar ook de ondersteuning is uitstekend. Ik kan Post Affiliate Pro niet sterk genoeg aanbevelen.

Frequently Asked Questions

 • Waarom zou u Post Affiliate Pro gebruiken in plaats van LeadDyno?

  Post Affiliate Pro is de beste softwareoplossing voor affiliate marketing door geavanceerde tracking, uitgebreide rapporten, promotietools en fraudedetectie te bieden om de verkoop van affiliates te verhogen.

 • Wat zijn de extra voordelen van het gebruik van Post Affiliate Pro ten opzichte van LeadDyno?

  De extra voordelen van het gebruik van Post Affiliate Pro ten opzichte van LeadDyno zijn onder meer uitstekende klantenserviceondersteuning, een partneracademie, automatiseringsmethoden en meer dan 200 integraties.

Wilt u ons vergelijken met andere software?

Vergelijk Post Affiliate Pro met onze concurrenten hieronder en kijk wat ons de juiste keuze maakt
  Related Articles to LeadDyno alternatief
  Partnersoftware helpt om elke weergave, klik of effect van verschillende banners en links te volgen. Probeer Post Affiliate Pro-software en bekijk de functies ervan.

  Partnersoftware

  Partnersoftware houdt marketingacties voor partners bij en biedt voordelen zoals fraudedetectie, trackingcodes genereren, en het bijhouden van klikken en verkopen. Probeer Post Affiliate Pro-software voor speciale trackingfuncties.

  Met Post Affiliate Pro kunt u rapporten van veel verschillende belangrijke statistieken controleren die u zullen helpen slagen.

  Rapportage

  Banneradvertenties zijn een effectieve manier om de aandacht van lezers te trekken en hen aan te moedigen actie te ondernemen. URL-tracking helpt bij het beheren van marketingcampagnes en het identificeren van effectieve strategieën. Affiliate-marketing vereist inzicht in online gebruikers en het belonen van top partners. Banners en clickbait-teasers zijn handig voor het promoten van producten en diensten.

  Post Affiliate Pro biedt uitgebreide affiliate contacten en partnerprogramma's beheerd door XE.com. Gratis account aanmaken via machinegegevens. Neem contact op voor meer informatie.

  Tina Cleary

  Post Affiliate Pro biedt uitgebreide affiliate contacten en partnerprogramma's beheerd door XE.com. Gratis account aanmaken via machinegegevens. Neem contact op voor meer informatie.

  Squarespace Partner Program manager Jacqueline Gonzales focuses on using various partner software for tracking, reporting, and automating partner activities. Contact for quick assistance via email, phone, or contact form. The website offers a free trial and consultations for interested users.

  Jacqueline Gonzales

  Squarespace Partner Program manager Jacqueline Gonzales focuses on using various partner software for tracking, reporting, and automating partner activities. Contact for quick assistance via email, phone, or contact form. The website offers a free trial and consultations for interested users.

  Post Affiliate Pro is affiliate software that helps you track your entire affiliate network. Find out more about Post Affiliate Pro and its business benefits.

  Word een affiliate marketing superheld

  Affiliate marketing met Post Affiliate Pro biedt geavanceerde promotietools en display-advertentiemateriaal. Partnerinkomsten groeien door succesvolle aanbevelingen en commissies.

  Ontdek hoe Post Affiliate Pro uw bedrijf kan helpen met het bijhouden, rapporteren en automatiseren van partneractiviteiten. Plan een gesprek voor meer informatie!

  Edward

  Ontdek hoe Post Affiliate Pro uw bedrijf kan helpen met het bijhouden, rapporteren en automatiseren van partneractiviteiten. Plan een gesprek voor meer informatie!

  Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we uit van uw toestemming om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

  ×

  Plan een één-op-één gesprek en ontdek hoe Post Affiliate Pro uw bedrijf ten goede kan komen.

  We zijn beschikbaar op meerdere data

  Plan een gesprek
  Start Free Trial