–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

microphone icon

CJ Affiliate Alternatief

Op zoek naar een
CJ Affiliate Alternatief?

Ontdek waarom Post Affiliate Pro de beste is CJ Affiliate alternatief op de markt.

 • ✓ Geen installatiekosten
 • ✓ 24/7 Klantenservice
network_animation
Awards Header
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter

Moe van CJ Affiliate?

Het is ons doel om CJ Affiliate, formeel Commission Junction, niet te devalueren. Er zijn veel tevreden klanten die hun software gebruiken. Desondanks is er een zeer goede reden waarom u op zoek bent naar een alternatief voor CJ Affiliate. Zou het kunnen dat de gebruikersinterface niet aan uw verwachtingen voldeed? Misschien is niet alles gelopen zoals u had gehoopt. Post Affiliate Pro is een optie die u kunt overwegen als u op zoek bent naar iets anders.

Het doel van dit artikel is om u te helpen beslissen of onze oplossing geschikt voor u is.

eset - logo
airhelp - logo
ProtonVPN
sumup - logo
ticketea - logo
timedoctor - logo

Een CJ-alternatief dat u niet in de steek zal laten

satisfied customer

Onderwijs en ondersteuning

Educatie en ondersteuning spelen een belangrijke rol bij het kiezen van een goed alternatief voor CJ Affiliate. Post Affiliate Pro heeft een gratis affiliate marketing academie voor diegenen die meer willen weten over affiliate marketing. Het biedt veel informatie, inclusief wat de verschillen zijn tussen partnerprogramma’s en partnernetwerken, samen met meer gedetailleerde teksten over hoe u geld kunt verdienen als een partnermarketeer, hoe belastingen van invloed zijn op bedrijven in verschillende provincies en op welke rode vlaggen partners moeten letten voor tijdens campagnes

Mocht u toch meer willen weten over onze software, dan kunt u video’s en webinars bekijken die u een goed beeld geven van hoe het systeem werkt en hoe eenvoudig het is om te starten. U kunt ook profiteren van een gratis proefperiode van 30 dagen en doorlooptijden met ons klantenserviceteam, dat 24/7 beschikbaar is, door lid te worden van Post Affiliate Pro. U kunt contact met hen opnemen via live chat, email of telefoon.

Marketing op meerdere niveaus

Met Post Affiliate Pro krijgt u meerlaagse functionaliteit als geen andere software. Met een dergelijke functie kunnen ecommercebedrijven een breder publiek bereiken. In tegenstelling tot veel andere softwareoplossingen, laat dit CJ Affiliate-alternatief partners werken met hun eigen subpartners. Het is mogelijk om 100 niveaus van affiliate marketing en extra marketingpartnerschappen te creëren met deze multilevel marketingstrategie!

Met partnerstructuren kunnen handelaren commissieparameters aanpassen op basis van de prestaties van partnerondernemingen, waardoor ze meer controle hebben over hun partnerondernemingen. Het is een zeer nuttige functie voor ecommercebedrijven met producten die op veel verschillende platforms kunnen worden gepromoot, zoals Facebook en Twitter. Er is een verscheidenheid aan tracking- en rapportage-opties beschikbaar, evenals de mogelijkheid om klikken, leads en conversies te bekijken.

manage affiliates
Tracking cookies in Post Affiliate Pro

Uitstekende tracking

De trackingmogelijkheden van oplossingen voor partnerbeheer variëren van software tot software, maar Post Affiliate Pro is het ideale alternatief voor CJ Affiliate. De prestaties van uw partnerprogramma kunnen nauwkeurig worden gevolgd met onze trackingopties, wat resulteert in een hoger rendement op uw investering. Door minder uit te geven aan uw advertenties, kunt u meer verdienen. Met behulp van dit CJ Affiliate-alternatief kunnen bedrijfseigenaren specifieke statistieken analyseren om te ontdekken waar hun advertenties het meest effectief zijn. Met een tool voor geotracking kunt u bijvoorbeeld de betrokkenheid per locatie identificeren. Bovendien kunt u met cross-device tracking bepalen welk apparaat uw klanten gebruiken tijdens hun koperstraject. Het bijhouden van conversiepixels, het bijhouden van cookies, het bijhouden van gelieerde links en meer zijn ook opgenomen in Post Affiliate Pro.

Probeer onze risicovrije proefperiode van 30 dagen of vraag een demo aan bij een van de vertegenwoordigers van de klantenondersteuning om het zelf te zien.

Aangepaste commissie-opties

Commissieopties zijn essentieel voor het runnen van een affiliate marketingprogramma. Post Affiliate Pro helpt u bij het beheren van uw partnerprogramma en het verhogen van de verkoop van partners door een verscheidenheid aan commissie-opties aan te bieden. Bied zoveel mogelijk flexibiliteit in de tarieven van partnercommissies. Kies commissietypes zoals commissies voor omzetpercentages, vaste commissies, terugkerende commissies of commissies met meerdere niveaus.

Voor degenen met complexere campagnes kan Post Affiliate Pro worden gebruikt om commissietarieven in te stellen die gesplitste commissies bevatten, die alle partners uitbetalen die bijdragen aan een verkoop, tijd verstrijkt voor vergoeding in oververzadigde campagnes, of platformonafhankelijke commissies die partners betalen wanneer kopers van platform wisselen. Als gevolg van deze commissietariefopties hebben partners een breder scala aan uitbetalingsopties en een grotere flexibiliteit.

Commissions overview in Post Affiliate Pro

Redenen waarom bedrijven overstappen op Post Affiliate Pro

Klantenservice

Post Affiliate Pro heeft een ongeëvenaarde klantenondersteuning. Bellen, emailen of live chat is beschikbaar.

Aanzienlijk rendement op investering

Een lage maandelijkse vergoeding en tal van functies garanderen een rendement op uw investering.

1-maand gratis proefperiode

30 dagen proberen. Gratis installatie en geen extra kosten voor hulp bij integraties.

Waarom Post Affiliate Pro?

Verschillende gerenommeerde sites bevelen Post Affiliate Pro aan als de beste software-oplossing voor partnernetwerken. Affiliate-tracking, het genereren van rapporten, coupon-tracking, marketingmateriaal en visuals, koppelingssjablonen voor partnerondernemingen en geweldige plug-ins zijn allemaal inbegrepen in de software. Bovendien kunnen bedrijven met Post Affiliate Pro hun inkomsten verhogen door een onbeperkt aantal partners en campagnes te gebruiken. Elk plan bevat functies voor fraudepreventie en fraudedetectie, die ervoor zorgen dat uw marketinginspanningen worden beschermd.

Met Post Affiliate Pro hoeft u zich geen zorgen te maken dat u een verkoop mist, omdat het een flexibele oplossing is die op verschillende apparaten kan worden gebruikt. Ga snel aan de slag door contact op te nemen met ons klantenserviceteam. Neem een gratis proefversie van Post Affiliate Pro en kijk of het een betere keuze is dan CJ Affiliate

Package Name

Pro

Ideaal voor solopartners en KMO's om hun programma te starten en te beheren

129€ /maand
Package Name

Ultimate

Volledige partner software voor middelgrote en grote bedrijven

249€ /maand
 • Karen Peterson
  Karen Peterson

  Simply Fun Families

  Ik kan niet uitdrukken hoe geweldig hun steun is geweest. Ze bieden 24/7 live chat en telefonische ondersteuning en hebben zeer bekwame technici die extreem geduldig en grondig zijn. Ik zou ze in een hartslag aanbevelen. Het verbaast me nog steeds hoe makkelijk het is om te werken met hun affiliate marketing tracking software.
 • Brian Greenberg
  Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  Post Affiliate Pro heeft de meeste opties voor het maken van een geweldig partnerprogramma van alle partner softwareservices die ik heb geprobeerd. De voordelen van de SEO-link waren een sterk verkoopargument. Ik ben erg blij met de prestaties van PAP en raad ze ten zeerste aan.
 • Rick Slot
  Rick Slot

  Slotozilla

  Ik heb slechts twee gevallen van uitzonderlijke B2B-ondersteuning meegemaakt in mijn professionele carrière, en ik ben blij te kunnen zeggen dat PAP de lijst heeft gemaakt. Wat deze jongens doen is uitzonderlijk. PAP is een van de beste softwaretools voor het volgen van partners en ik zal het graag keer op keer aanbevelen.
 • Chris Mastergeorge
  Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  Ik was erg onder de indruk van de vaardigheden en vastberadenheid van Martin Pullman in uw ondersteuningsteam. Hij slaagde erin enkele moeilijke installatieproblemen voor ons op te lossen en stopte pas toen alles was opgelost. Ik ben erg blij met de resultaten.
 • Asle Skarpengland
  Asle Skarpengland

  Findex

  We gebruiken de Post Affiliate Pro-, Post Affiliate Network- en LiveAgent-software van Quality Unit al vele jaren. Ons bedrijf is gegroeid door de betrouwbaarheid en flexibiliteit van deze producten. Het bedrijf onderscheidt zich door zijn ultrasnelle en relevante ondersteuning.
 • Eli Pedelty
  Eli Pedelty

  Wet van aantrekking

  Het kiezen van Post Affiliate Pro als onze software voor partnerbeheer was de beste beslissing die we hebben genomen voor ons partnerprogramma. Als gecertificeerde partnermanager zou ik PAP ten zeerste aanbevelen aan iedereen die van plan is een schaalbaar, winstgevend partnerprogramma te lanceren.
 • Simon Renstrom
  Simon Renstrom

  RebelBetting

  We zijn in 2009 begonnen met het gebruik van Post Affiliate Pro. We zijn nog steeds erg blij met Post Affiliate Pro voor het beheer van onze partners en uitbetalingen. We zijn vooral onder de indruk van hun technische ondersteuning die altijd uitzonderlijk is.
 • Iris Mack
  Iris Mack

  MathQED

  Na grondig onderzoek van verschillende software, kozen mijn collega's en ik voor Post Affiliate Pro. De software is zeer gebruiksvriendelijk en biedt alle belangrijke functionaliteit die we nodig hebben. Het klantenserviceteam is uiterst behulpzaam en reageert zeer snel op onze vragen.
 • Andrei Knight
  Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over dit product en team. Een fantastische "aan de slag"-gids leidt u door de configuratie, en live chatondersteuning is slechts een klik verwijderd voor het geval u hulp nodig heeft. De ondersteuning is ongeëvenaard: snel en oprecht behulpzaam.
 • Henk-Jan Bergevoet
  Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  Werken met Quality Unit's Post Affiliate Pro en LiveAgent is een plezier. Hun live ondersteuning is uitstekend en ze zijn altijd beschikbaar om te helpen en de beste oplossingen voor onze behoeften te vinden. Hun intelligente affiliate marketing software helpt ons om de beste service te bieden aan onze partners en klanten.
 • Philipp Zurawski
  Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  We kozen voor Post Affiliate Pro vanwege hun uitstekende en snelle ondersteuning. In onze ervaring voldeed de software aan al onze wensen. Wij en onze geregistreerde partners (uitgevers) zijn enthousiast om PAP te gebruiken en kunnen het zonder enig voorbehoud aanbevelen.
 • Steven Aitchison
  Steven Aitchison

  CYTguides

  Ik gebruik Post Affiliate Pro al 1 jaar en vond het buitengewoon gunstig voor de groei van mijn bedrijf. Niet alleen is de software uitstekend, maar ook de ondersteuning is uitstekend. Ik kan Post Affiliate Pro niet sterk genoeg aanbevelen.

Frequently Asked Questions

 • Hoe verhoudt Post Affiliate Pro zich tot CJ Affiliate?

  Naast de gratis installatie, onbeperkt volgen, onbeperkt aantal partners en tot 100 partnerniveaus, is Post Affiliate Pro ook veel goedkoper dan CJ Affiliate.

 • Waarom zou u overstappen van CJ Affiliate naar Post Affiliate Pro?

  Post Affiliate Pro is betrouwbaar, gebruiksvriendelijk, betaalbaar en biedt meer dan 200 integraties die uw dagelijkse workflow verbeteren om de verkoop te verhogen.

Wilt u ons vergelijken met andere software?

Vergelijk Post Affiliate Pro met onze concurrenten hieronder en kijk wat ons de juiste keuze maakt

  Related Articles to CJ Affiliate alternatief
  Partnermanager Liz Gelb-O'Connor heeft expertise in diverse industrieën en is verbonden aan het Post Affiliate Pro platform. Het platform biedt een uitgebreide lijst van affiliate contacten, functies, integratiemethoden, en mobiele apps. Gebruikers kunnen een gratis proefperiode starten of een consult boeken, en informatie verkrijgen over installatieprocessen en het gebruik van cookies op de website. Er zijn ook opties voor gebruikers om een één-op-één gesprek te plannen en contact op te nemen via verschillende kanalen.

  Liz Gelb-O'Connor

  Partnermanager Liz Gelb-O'Connor heeft expertise in diverse industrieën en is verbonden aan het Post Affiliate Pro platform. Het platform biedt een uitgebreide lijst van affiliate contacten, functies, integratiemethoden, en mobiele apps. Gebruikers kunnen een gratis proefperiode starten of een consult boeken, en informatie verkrijgen over installatieprocessen en het gebruik van cookies op de website. Er zijn ook opties voor gebruikers om een één-op-één gesprek te plannen en contact op te nemen via verschillende kanalen.

  CJ Partnerprogramma beheert Post Affiliate Pro, een uitgebreid affiliate contactplatform met verschillende functies, integratiemethoden en ondersteuning. Gratis proefperiode en adviesdiensten beschikbaar. Contacteer partnermanager Amalia A. Thomas voor meer informatie.

  Amalia A. Thomas

  CJ Partnerprogramma beheert Post Affiliate Pro, een uitgebreid affiliate contactplatform met verschillende functies, integratiemethoden en ondersteuning. Gratis proefperiode en adviesdiensten beschikbaar. Contacteer partnermanager Amalia A. Thomas voor meer informatie.

  Post Affiliate Pro biedt een uitgebreide lijst van affiliate contacten, partnermanagerinformatie, geografische focus en cookiebeleid. Het biedt ook opties voor contact via e-mail, telefoon of live chat.

  Jay B. Smith

  Post Affiliate Pro biedt een uitgebreide lijst van affiliate contacten, partnermanagerinformatie, geografische focus en cookiebeleid. Het biedt ook opties voor contact via e-mail, telefoon of live chat.

  Post Affiliate Pro is een uitgebreid affiliate contactenprogramma dat gratis proefperiode biedt. Partnermanagers beheren het en gebruikers kunnen contact opnemen via e-mail, telefoon of contactformulier. Het programma biedt functies, integratiemethoden, mobiele apps en ondersteuning.

  Jon Oringer

  Post Affiliate Pro is een uitgebreid affiliate contactenprogramma dat gratis proefperiode biedt. Partnermanagers beheren het en gebruikers kunnen contact opnemen via e-mail, telefoon of contactformulier. Het programma biedt functies, integratiemethoden, mobiele apps en ondersteuning.

  Post Affiliate Pro biedt functies, integratiemethoden, mobiele apps en alternatieven. Start een gratis proefperiode of boek een consult. Ondersteuning, kennisbank, logboek wijzigen en bedrijfsinformatie beschikbaar. Partnerprogramma, lijst met verkopers, blog, sjablonen en woordenlijst. Privacybeleid en cookies van toepassing. Installatieproces en geografische focus beschikbaar. Plan een één-op-één gesprek om te ontdekken hoe Post Affiliate Pro uw bedrijf kan helpen. Contact opnemen via contactformulier, messenger, whatsapp of live chat.

  Lianne Halle

  Post Affiliate Pro biedt functies, integratiemethoden, mobiele apps en alternatieven. Start een gratis proefperiode of boek een consult. Ondersteuning, kennisbank, logboek wijzigen en bedrijfsinformatie beschikbaar. Partnerprogramma, lijst met verkopers, blog, sjablonen en woordenlijst. Privacybeleid en cookies van toepassing. Installatieproces en geografische focus beschikbaar. Plan een één-op-één gesprek om te ontdekken hoe Post Affiliate Pro uw bedrijf kan helpen. Contact opnemen via contactformulier, messenger, whatsapp of live chat.

  Post Affiliate Pro is affiliate software that helps you track your entire affiliate network. Find out more about Post Affiliate Pro and its business benefits.

  Word een affiliate marketing superheld

  Affiliate marketing met Post Affiliate Pro biedt geavanceerde promotietools en display-advertentiemateriaal. Partnerinkomsten groeien door succesvolle aanbevelingen en commissies.

  Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we uit van uw toestemming om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

  ×

  Plan een één-op-één gesprek en ontdek hoe Post Affiliate Pro uw bedrijf ten goede kan komen.

  We zijn beschikbaar op meerdere data

  Plan een gesprek
  Start Free Trial