–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

microphone icon

Affiliate marketingsoftware

Denkt u aan een iDevAffiliate-alternatief?

Post Affiliate Pro is het antwoord voor u.
Post Affiliate Pro is een geweldige alternatieve partnersoftware om uw huidige oplossing te vervangen.
 • ✓ Geen installatiekosten   
 • ✓ 24/7 Klantenservice    
network_animation
Awards Header
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter

Moe van iDevAffiliate?

Misschien vindt u het juiste antwoord met Post Affiliate Pro. Sinds 2004 heeft Post Affiliate Pro de inkomsten voor duizenden bedrijven verhoogd, waardoor het een uitstekend alternatief voor Idevaffiliate is.

Met de krachtige functies, aanpasbare tools en naadloze integraties van Post Affiliate Pro kunt u het succes van uw bedrijf vergroten. De prijs is ook redelijk. Lees verder voor meer informatie.

eset - logo
airhelp - logo
ProtonVPN
sumup - logo
ticketea - logo
timedoctor - logo

Een krachtig iDevAffiliate-alternatief

target and cart

Promoot met gemak

Post Affiliate Pro verschilt van andere oplossingen voor partnerbeheer omdat het is gemaakt met onze klanten in gedachten. Het is uitgerust met een eenvoudig te gebruiken dashboard dat volledig aanpasbaar is. Er zijn geïntegreerde promotiematerialen beschikbaar die uw leven gemakkelijker maken.

U hoeft niet te zoeken naar oplossingen van derden om banneradvertenties te maken. In Post Affiliate Pro kunt u banners maken voor alle kanalen om elk partnerplatform te gebruiken om geld te verdienen. Kortingsboncodes kunnen ter plaatse worden aangemaakt om u te helpen bij emailmarketing, abonnementen of elke andere marketingstrategie die u in gedachten heeft.

Leadgeneratie kan worden vergemakkelijkt met onze emailsjablonen en automatiseringsmogelijkheden. Daarnaast kunnen smartlinks worden aangemaakt om uw klanten zo dicht bij de verkoop te leiden als u wilt. U kunt alle aspecten van uw marketingtrechter beheren met deze oplossing voor partnerbeheer.

Fantastische klantenondersteuning

Slechte klantenondersteuning kan voor de meeste bedrijven een dealbreaker zijn bij het kiezen van een affiliate marketingoplossing. We weten dat affiliate marketing soms verwarrend kan zijn en we weten dat u vragen zult hebben. Ons klantenserviceteam staat 24/7 voor u klaar.
 
Maak u geen zorgen als u niet weet hoe u moet coderen. We kunnen u binnen enkele minuten helpen bij het opzetten van uw partneroplossing om u op weg te helpen. En u hoeft niet uren in de rij te staan als u nog vragen hebt. Wat uw plan ook is, uw vragen worden tijdig beantwoord. Op verzoek kunnen ook integraties en plug-ins aan uw website worden toegevoegd.
 
Neem contact met ons op via live chat,  email of bel om uw vragen beantwoord te krijgen.
satisfied customer
manage affiliates

Tier-werving om de ROI te maximaliseren

Hebt u er ooit aan gedacht om uw partnercampagnes uit te breiden naar andere partner? Dat kan met Post Affiliate Pro. Deze affiliate marketingoplossing opent uw inkomstengenererende kracht door partnerondernemingen toe te staan hun eigen partnerondernemingen te werven om uw producten te promoten.
 
U kunt alles vanuit uw dashboard beheren, van het aantal partner, het volgen van partner tot partnercommissie. Maak banneradvertenties voor uw partner met onze software. Gebruik onze geforceerde matrixfunctie om nieuwe partners en veteranen te motiveren. Of gebruik multi-tier commissie-opties om ervoor te zorgen dat uw toppartner zich niet buitengesloten voelt wanneer nieuwe partners verkopen.
 
U kunt maximaal 100 partnerniveaus hebben bij elke partner wanneer u Post Affiliate Pro gebruikt. Afhankelijk van uw schaal, kan dat betekenen dat duizenden partners uw producten tegelijk kunnen promoten!

Schaalbaar zonder uw portemonnee te beschadigen

Post Affiliate Pro is een robuuste oplossing voor partnerbeheer voor kleine en grote bedrijven. U hoeft niet meer te investeren wanneer u probeert uw aangesloten verkopen te maximaliseren. Gebruikers hebben geen limiet voor partnerondernemingen, wat veel betekent voor eigenaren van kleinere bedrijven die affiliate marketing willen uitproberen met tal van functies tot hun beschikking. zonder limieten voor klikken en conversies kunt u nieuwe dingen uitproberen en het risico lopen op mislukkingen zonder geld te riskeren. Onbeperkte rapporten geven u de ruimte om u aan te passen aan de behoeften van uw klanten en zelfs te identificeren wanneer, waar en hoe uw advertenties het meest effectief zijn.

Daarnaast zal Post Affiliate Pro u niet beperken in het volgen van verzoeken. Tracking kan zelfs worden aangepast om elk aspect van uw partnercampagnes te vinden, waardoor u meer geld kunt verdienen. Ongeacht de grootte van uw bedrijf, deze oplossing voor partnerbeheer past goed bij u.

services installation

Redenen waarom bedrijven overstappen op Post Affiliate Pro

Forfaitaire prijs

Beperk uzelf niet door te betalen voor functies. Post Affiliate Pro is een van de weinige partneroplossingen met vaste prijzen.

Meer info

Onze partneracademie is gratis voor het publiek en ons klantenserviceteam staat 24/7 voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Gratis integratie

Het klantenserviceteam kan uw programma gratis opzetten. Ook eventuele integratie of plug-ins om u te helpen bij het verdienen van inkomsten.

iDevAffiliate versus Post Affiliate Pro in één oogopslag

iDevAffiliate vs Post Affiliate Pro comparison on Capterra review portal

Waarom Post Affiliate Pro?

Post Affiliate Pro wordt al jaren door professionals beoordeeld als de beste softwareoplossing voor partnerbeheer. Het is een van de weinige oplossingen waarmee bedrijven hun verkoopdoelen kunnen bereiken met een onbeperkt aantal campagnes en partners.

Het biedt ook aanzienlijk meer trackingmogelijkheden, zoals partnerondernemingen, klikken, acties, abonnementen, geografische locaties en apparaten. Bovendien kunnen gebruikers rapporten genereren, kortingsboncodes maken, promotiemateriaal in de software maken, partnerlinks maken, emailsjablonen aanpassen, plug-ins vinden en meer.

Het meest opvallende aspect van deze oplossing is dat alles voor u kan worden ingesteld door ons klantenserviceteam. U kunt niet verliezen bij het gebruik van Post Affiliate Pro.

Package Name

Pro

Ideaal voor solopartners en KMO's om hun programma te starten en te beheren

129€ /maand
Package Name

Ultimate

Volledige partnersoftware voor middelgrote en grote bedrijven

249€ /maand
 • Karen Peterson
  Karen Peterson

  Simply Fun Families

  Ik kan niet uitdrukken hoe geweldig hun steun is geweest. Ze bieden 24/7 live chat en telefonische ondersteuning en hebben zeer bekwame technici die extreem geduldig en grondig zijn. Ik zou ze in een hartslag aanbevelen. Het verbaast me nog steeds hoe makkelijk het is om te werken met hun affiliate marketing tracking software.
 • Brian Greenberg
  Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  Post Affiliate Pro heeft de meeste opties voor het maken van een geweldig partnerprogramma van alle partner softwareservices die ik heb geprobeerd. De voordelen van de SEO-link waren een sterk verkoopargument. Ik ben erg blij met de prestaties van PAP en raad ze ten zeerste aan.
 • Rick Slot
  Rick Slot

  Slotozilla

  Ik heb slechts twee gevallen van uitzonderlijke B2B-ondersteuning meegemaakt in mijn professionele carrière, en ik ben blij te kunnen zeggen dat PAP de lijst heeft gemaakt. Wat deze jongens doen is uitzonderlijk. PAP is een van de beste softwaretools voor het volgen van partners en ik zal het graag keer op keer aanbevelen.
 • Chris Mastergeorge
  Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  Ik was erg onder de indruk van de vaardigheden en vastberadenheid van Martin Pullman in uw ondersteuningsteam. Hij slaagde erin enkele moeilijke installatieproblemen voor ons op te lossen en stopte pas toen alles was opgelost. Ik ben erg blij met de resultaten.
 • Asle Skarpengland
  Asle Skarpengland

  Findex

  We gebruiken de Post Affiliate Pro-, Post Affiliate Network- en LiveAgent-software van Quality Unit al vele jaren. Ons bedrijf is gegroeid door de betrouwbaarheid en flexibiliteit van deze producten. Het bedrijf onderscheidt zich door zijn ultrasnelle en relevante ondersteuning.
 • Eli Pedelty
  Eli Pedelty

  Wet van aantrekking

  Het kiezen van Post Affiliate Pro als onze software voor partnerbeheer was de beste beslissing die we hebben genomen voor ons partnerprogramma. Als gecertificeerde partnermanager zou ik PAP ten zeerste aanbevelen aan iedereen die van plan is een schaalbaar, winstgevend partnerprogramma te lanceren.
 • Simon Renstrom
  Simon Renstrom

  RebelBetting

  We zijn in 2009 begonnen met het gebruik van Post Affiliate Pro. We zijn nog steeds erg blij met Post Affiliate Pro voor het beheer van onze partners en uitbetalingen. We zijn vooral onder de indruk van hun technische ondersteuning die altijd uitzonderlijk is.
 • Iris Mack
  Iris Mack

  MathQED

  Na grondig onderzoek van verschillende software, kozen mijn collega's en ik voor Post Affiliate Pro. De software is zeer gebruiksvriendelijk en biedt alle belangrijke functionaliteit die we nodig hebben. Het klantenserviceteam is uiterst behulpzaam en reageert zeer snel op onze vragen.
 • Andrei Knight
  Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over dit product en team. Een fantastische "aan de slag"-gids leidt u door de configuratie, en live chatondersteuning is slechts een klik verwijderd voor het geval u hulp nodig heeft. De ondersteuning is ongeëvenaard: snel en oprecht behulpzaam.
 • Henk-Jan Bergevoet
  Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  Werken met Quality Unit's Post Affiliate Pro en LiveAgent is een plezier. Hun live ondersteuning is uitstekend en ze zijn altijd beschikbaar om te helpen en de beste oplossingen voor onze behoeften te vinden. Hun intelligente affiliate marketing software helpt ons om de beste service te bieden aan onze partners en klanten.
 • Philipp Zurawski
  Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  We kozen voor Post Affiliate Pro vanwege hun uitstekende en snelle ondersteuning. In onze ervaring voldeed de software aan al onze wensen. Wij en onze geregistreerde partners (uitgevers) zijn enthousiast om PAP te gebruiken en kunnen het zonder enig voorbehoud aanbevelen.
 • Steven Aitchison
  Steven Aitchison

  CYTguides

  Ik gebruik Post Affiliate Pro al 1 jaar en vond het buitengewoon gunstig voor de groei van mijn bedrijf. Niet alleen is de software uitstekend, maar ook de ondersteuning is uitstekend. Ik kan Post Affiliate Pro niet sterk genoeg aanbevelen.

Frequently Asked Questions

 • Wat maakt Post Affiliate Pro een goed iDevAffiliate-alternatief?

  Idevaffiliate heeft veel alternatieven, maar slechts een paar kunnen u een oplossing voor het volgen van partners via meerdere kanalen bieden, tal van functies en integraties voor een eerlijke prijs. Post Affiliate heeft het allemaal en u kunt het gebruiken om emailcampagnes af te handelen , leadgeneratie, automatisering, promotiemateriaal en verwijzingsmarketing.

 • Waarom zou u Post Affiliate Pro gebruiken in plaats van iDevAffiliate?

  Post Affiliate Pro is niet alleen kosteneffectief, maar ook gebruiksvriendelijk, betrouwbaar, schaalbaar en heeft een breed scala aan functies en integratiemodules waarvoor andere affiliate marketingprogramma's u extra zouden vragen. Het is een leider in affiliate tracking, en het biedt een uitstekende klantenservice voor elke klant.

Wilt u ons vergelijken met andere software?

Vergelijk Post Affiliate Pro met onze concurrenten hieronder en kijk wat ons de juiste keuze maakt
  Related Articles to iDevAffiliate alternatief
  Partnersoftware helpt om elke weergave, klik of effect van verschillende banners en links te volgen. Probeer Post Affiliate Pro-software en bekijk de functies ervan.

  Partnersoftware

  Partnersoftware houdt marketingacties voor partners bij en biedt voordelen zoals fraudedetectie, trackingcodes genereren, en het bijhouden van klikken en verkopen. Probeer Post Affiliate Pro-software voor speciale trackingfuncties.

  Neem contact op met de Adbee Affiliate afdeling voor informatie over partnerprogramma's en het proces van het bouwen van het Post Affiliate Pro-dashboard. Contact via e-mail, telefoon en chat beschikbaar. Website maakt gebruik van cookies.

  Adbee Affiliate Department Contact

  Neem contact op met de Adbee Affiliate afdeling voor informatie over partnerprogramma's en het proces van het bouwen van het Post Affiliate Pro-dashboard. Contact via e-mail, telefoon en chat beschikbaar. Website maakt gebruik van cookies.

  "Post Affiliate Pro biedt een uitgebreide lijst van functies, integratiemethoden, en mobiele apps. Start een gratis proefperiode of boek een consult voor ondersteuning."

  Fast Bar Affiliate Department Contact

  "Post Affiliate Pro biedt een uitgebreide lijst van functies, integratiemethoden, en mobiele apps. Start een gratis proefperiode of boek een consult voor ondersteuning."

  Post Affiliate Pro biedt een uitgebreide lijst van affiliate contacten en is vertrouwd door vele gebruikers. Plan een één-op-één gesprek om te ontdekken hoe het uw bedrijf kan helpen. Gebruiksvriendelijke integratiemethoden en mobiele apps beschikbaar.

  Sean Mayse

  Post Affiliate Pro biedt een uitgebreide lijst van affiliate contacten en is vertrouwd door vele gebruikers. Plan een één-op-één gesprek om te ontdekken hoe het uw bedrijf kan helpen. Gebruiksvriendelijke integratiemethoden en mobiele apps beschikbaar.

  Post Affiliate Pro biedt een scala aan functies, integratiemethoden, mobiele apps en alternatieven. Het biedt ook ondersteuning, een kennisbank en een partnerprogramma. Gebruikers kunnen ook een gratis proefperiode starten en een consult boeken.

  Kirsten Reeves

  Post Affiliate Pro biedt een scala aan functies, integratiemethoden, mobiele apps en alternatieven. Het biedt ook ondersteuning, een kennisbank en een partnerprogramma. Gebruikers kunnen ook een gratis proefperiode starten en een consult boeken.

  CJ Partnerprogramma beheert Post Affiliate Pro, een uitgebreid affiliate contactplatform met verschillende functies, integratiemethoden en ondersteuning. Gratis proefperiode en adviesdiensten beschikbaar. Contacteer partnermanager Amalia A. Thomas voor meer informatie.

  Amalia A. Thomas

  CJ Partnerprogramma beheert Post Affiliate Pro, een uitgebreid affiliate contactplatform met verschillende functies, integratiemethoden en ondersteuning. Gratis proefperiode en adviesdiensten beschikbaar. Contacteer partnermanager Amalia A. Thomas voor meer informatie.

  Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we uit van uw toestemming om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

  ×

  Plan een één-op-één gesprek en ontdek hoe Post Affiliate Pro uw bedrijf ten goede kan komen.

  We zijn beschikbaar op meerdere data

  Plan een gesprek
  Start Free Trial