–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

microphone icon

Awin Alternatief

Een Awin Alternatief nodig?

Er is een eenvoudig, probleemloos Awin-alternatief in Post Affiliate Pro. Ontdek hoe onze experts u binnen enkele minuten kunnen helpen bij het opzetten van uw partnerprogramma.
 • ✓ Geen installatiekosten
 • ✓ 24/7 Klantenservice
network_animation
Awards Header
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter

Moe van Awin?

Geef uw affiliate marketing een boost met Post Affiliate Pro, een meerlaags platform dat is ontworpen om te voldoen aan de exacte behoeften van zowel kleine bedrijven als Fortune 500-bedrijven.
 
Met deze softwareoplossing kunt u uw bedrijf op koers houden met zijn flexibele functies, geweldige rapportagetools en vele integraties. U kunt ook vaardigheden op het gebied van partnerbeheer onder de knie krijgen door emailmarketingsjablonen, een aangesloten academie of een kennisbank te gebruiken. Ontdek waarom u Post Affiliate Pro zou moeten gebruiken als uw oplossing voor partnermarketing.
 
eset - logo
airhelp - logo
ProtonVPN
sumup - logo
ticketea - logo
timedoctor - logo

Een robuust Awin-alternatief

satisfied customer

Het soort ondersteuning dat u nodig hebt

In tegenstelling tot andere oplossingen voor partnerbeheer, is Post Affiliate Pro er trots op dat het in staat is om al zijn vragen van klanten te behandelen en te beantwoorden. Als bedrijfseigenaar hoeft u geen dagen of weken te wachten op antwoorden van de klantenondersteuning. Dit resulteert alleen maar in gederfde inkomsten en gemiste kansen. Dit Awin-alternatief is er voor haar klanten door dik en dun.
 
Ons affiliate marketing team is zich er terdege van bewust dat affiliate marketing soms verwarrend kan zijn en dat u vragen zult hebben. Het klantenserviceteam is 24/7 beschikbaar om u te helpen. Zelfs als u geen codeur bent, maak u geen zorgen. U kunt in een mum van tijd aan de slag met uw partneroplossing. Ons team staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden, ongeacht het abonnement dat u kiest. Op verzoek kunnen we ook integraties en plug-ins toevoegen aan uw website. Neem gerust contact met ons op via live chat, email of telefoon.
 
 
 

Promotionele functies

Post Affiliate Pro is uniek omdat het is gemaakt en samengesteld om aan uw behoeften te voldoen. Uitgerust met een intuïtief aanpasbaar dashboard, kunt u uw partnerprogramma’s gemakkelijk beheren. Gebruikers kunnen banners maken voor alle kanalen. Uw affiliate marketing campagnes worden goed beheerd. Een breed scala aan trackingfuncties geeft u een voorsprong, waaronder klikken, vertoningen, conversiepercentages, abonnementen en emailadressen. U heeft de controle over uw partnersoftware.

Naast trackingfuncties zijn er sjablonen beschikbaar voor gebruikers om te helpen bij het genereren van leads, het doorgeven van wijzigingen of updates aan uw aangesloten marketeers of andere emailmarketingtaken. Couponcodes en partnerlinks kunnen ook in het dashboard worden aangemaakt. Koppel advertenties direct aan best presterende producten of aan ebooks. Deze software is niet alleen bedoeld om partnercommissies bij te houden. Dit Awin-alternatief helpt bij alle aspecten van de kopersreis.

Post Affiliate Pro promotional materials overview
Post Affiliate Pro integrations

Plug-ins en integraties

Het gebruik van plug-ins vermindert de tijd die wordt besteed aan de technische integraties aanzienlijk. Met dit Awin-alternatief hebben bedrijven meer dan 200 integraties om uit te kiezen om op te nemen in hun ecommerceplatform voor een naadloze workflow.

We bieden uitgebreide ondersteuning voor plug-ins voor populaire contentbeheersystemen zoals WordPress, Drupal, Joomla, Magento 2, PrestaShop, Zencart, Lime Lite, enz. Onze integratie-API maakt het gemakkelijk om verbinding te maken met een willekeurig aantal applicaties van derden. Leer hoe onze API’s werken vanuit onze kennisbank of door ons klantenserviceteam te vragen.

Fraude bescherming

Elke marketingstrategie kan vatbaar zijn voor fraude en Post Affiliate Pro is er om u te helpen wanneer u dit het meest nodig heeft. Dit Awin-alternatief is uitgerust met uitgebreide tools om frauduleuze activiteiten in uw partnerprogramma’s te voorkomen die uw tijd en geld zouden stelen.

Met Post Affiliate Pro kunt u zich beschermen tegen vele vormen van fraude. Met VPN-detectie en IP-adrestracking kunt u erop vertrouwen dat deze software klikfraude en verkoopfraude detecteert. Deze software beschermt u niet alleen tegen vervelende bots, maar waarschuwt u ook voor verwijzingsfraude of dubbele kortingsbonnen. Partnerlinks maken het ook bijna onmogelijk voor partnerfraudeurs om cookies te vullen en geld te stelen van andere partners.

Sale fraud protection setup and configuration in Post Affiliate Pro

Redenen waarom bedrijven overstappen op Post Affiliate Pro

Ondersteuning via meerdere kanalen

Houd verkopen, conversies en commissies overal bij. Download onze app.

Gratis proefperiode

Gratis proefperiode van 30 dagen voor alle geïnteresseerden. Kijk zelf maar.

Transparantie

Geen verborgen kosten en uitstekende klantenservice om alles onderweg uit te leggen.

Awin versus Post Affiliate Pro in één oogopslag

Awin vs Post Affiliate Pro comparison on Capterra review portal

Waarom Post Affiliate Pro?

In de affiliate marketingindustrie willen bedrijven een softwareoplossing die eenvoudig te beheren is, geweldige functies heeft, uitstekende klantenondersteuning biedt en redelijk geprijsd is. Post Affiliate Pro betreedt hier het podium. Daarom wordt het beoordeeld door experts van de top van zijn klasse en heeft het wereldwijd meer dan 30.000 gebruikers.

Afgezien van promotiemateriaal, visuele bronnen, couponcodes, aanpasbare emailsjablonen, partnerlinks en plug-in-opties, biedt de software ook partnertracking, geografische tracking en apparaattracking. Bovendien stelt Post Affiliate Pro bedrijven in staat om de verkoop te stimuleren met een onbeperkt aantal campagnes en partnerondernemingen. Als veelzijdige en mobielvriendelijke software mist u nooit meer een uitverkoop. Ons klantenserviceteam helpt u snel aan de slag. Om te evalueren of Post Affiliate Pro beter werkt dan Awin, kunt u het gratis proberen.

Package Name

Pro

Ideaal voor solopartners en KMO's om hun programma te starten en te beheren

129€ /maand
Package Name

Ultimate

Volledige partnersoftware voor middelgrote en grote bedrijven

249€ /maand
 • Karen Peterson
  Karen Peterson

  Simply Fun Families

  Ik kan niet uitdrukken hoe geweldig hun steun is geweest. Ze bieden 24/7 live chat en telefonische ondersteuning en hebben zeer bekwame technici die extreem geduldig en grondig zijn. Ik zou ze in een hartslag aanbevelen. Het verbaast me nog steeds hoe makkelijk het is om te werken met hun affiliate marketing tracking software.
 • Brian Greenberg
  Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  Post Affiliate Pro heeft de meeste opties voor het maken van een geweldig partnerprogramma van alle partner softwareservices die ik heb geprobeerd. De voordelen van de SEO-link waren een sterk verkoopargument. Ik ben erg blij met de prestaties van PAP en raad ze ten zeerste aan.
 • Rick Slot
  Rick Slot

  Slotozilla

  Ik heb slechts twee gevallen van uitzonderlijke B2B-ondersteuning meegemaakt in mijn professionele carrière, en ik ben blij te kunnen zeggen dat PAP de lijst heeft gemaakt. Wat deze jongens doen is uitzonderlijk. PAP is een van de beste softwaretools voor het volgen van partners en ik zal het graag keer op keer aanbevelen.
 • Chris Mastergeorge
  Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  Ik was erg onder de indruk van de vaardigheden en vastberadenheid van Martin Pullman in uw ondersteuningsteam. Hij slaagde erin enkele moeilijke installatieproblemen voor ons op te lossen en stopte pas toen alles was opgelost. Ik ben erg blij met de resultaten.
 • Asle Skarpengland
  Asle Skarpengland

  Findex

  We gebruiken de Post Affiliate Pro-, Post Affiliate Network- en LiveAgent-software van Quality Unit al vele jaren. Ons bedrijf is gegroeid door de betrouwbaarheid en flexibiliteit van deze producten. Het bedrijf onderscheidt zich door zijn ultrasnelle en relevante ondersteuning.
 • Eli Pedelty
  Eli Pedelty

  Wet van aantrekking

  Het kiezen van Post Affiliate Pro als onze software voor partnerbeheer was de beste beslissing die we hebben genomen voor ons partnerprogramma. Als gecertificeerde partnermanager zou ik PAP ten zeerste aanbevelen aan iedereen die van plan is een schaalbaar, winstgevend partnerprogramma te lanceren.
 • Simon Renstrom
  Simon Renstrom

  RebelBetting

  We zijn in 2009 begonnen met het gebruik van Post Affiliate Pro. We zijn nog steeds erg blij met Post Affiliate Pro voor het beheer van onze partners en uitbetalingen. We zijn vooral onder de indruk van hun technische ondersteuning die altijd uitzonderlijk is.
 • Iris Mack
  Iris Mack

  MathQED

  Na grondig onderzoek van verschillende software, kozen mijn collega's en ik voor Post Affiliate Pro. De software is zeer gebruiksvriendelijk en biedt alle belangrijke functionaliteit die we nodig hebben. Het klantenserviceteam is uiterst behulpzaam en reageert zeer snel op onze vragen.
 • Andrei Knight
  Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over dit product en team. Een fantastische "aan de slag"-gids leidt u door de configuratie, en live chatondersteuning is slechts een klik verwijderd voor het geval u hulp nodig heeft. De ondersteuning is ongeëvenaard: snel en oprecht behulpzaam.
 • Henk-Jan Bergevoet
  Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  Werken met Quality Unit's Post Affiliate Pro en LiveAgent is een plezier. Hun live ondersteuning is uitstekend en ze zijn altijd beschikbaar om te helpen en de beste oplossingen voor onze behoeften te vinden. Hun intelligente affiliate marketing software helpt ons om de beste service te bieden aan onze partners en klanten.
 • Philipp Zurawski
  Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  We kozen voor Post Affiliate Pro vanwege hun uitstekende en snelle ondersteuning. In onze ervaring voldeed de software aan al onze wensen. Wij en onze geregistreerde partners (uitgevers) zijn enthousiast om PAP te gebruiken en kunnen het zonder enig voorbehoud aanbevelen.
 • Steven Aitchison
  Steven Aitchison

  CYTguides

  Ik gebruik Post Affiliate Pro al 1 jaar en vond het buitengewoon gunstig voor de groei van mijn bedrijf. Niet alleen is de software uitstekend, maar ook de ondersteuning is uitstekend. Ik kan Post Affiliate Pro niet sterk genoeg aanbevelen.

Frequently Asked Questions

 • Wat zijn de extra voordelen van het gebruik van Post Affiliate Pro ten opzichte van Awin?

  Bijkomende voordelen van Post Affiliate Pro ten opzichte van Awin zijn onder meer eersteklas klantenservice, handige emailsjablonen, een partneracademie, automatiseringsmethoden en meer dan 200 integraties.

 • Waarom zou u Post Affiliate Pro gebruiken in plaats van Awin?

  U moet Post Affiliate pro gebruiken in plaats van Awin om gelieerde ondernemingen te volgen, uitgebreide rapporten te bekijken, promotietools te gebruiken en fraude op te sporen. Om u te helpen uw campagnes beter af te stemmen op partnerondernemingen en klanten, kunt u de campagneprestaties volgen, meet het verkeer naar websites en houd alle belangrijke gegevens bij.

Wilt u ons vergelijken met andere software?

Vergelijk Post Affiliate Pro met onze concurrenten hieronder en kijk wat ons de juiste keuze maakt

  Related Articles to Awin alternatief
  Partnersoftware helpt om elke weergave, klik of effect van verschillende banners en links te volgen. Probeer Post Affiliate Pro-software en bekijk de functies ervan.

  Partnersoftware

  Partnersoftware houdt marketingacties voor partners bij en biedt voordelen zoals fraudedetectie, trackingcodes genereren, en het bijhouden van klikken en verkopen. Probeer Post Affiliate Pro-software voor speciale trackingfuncties.

  Post Affiliate Pro is een uitgebreid affiliate contactenprogramma dat gratis proefperiode biedt. Partnermanagers beheren het en gebruikers kunnen contact opnemen via e-mail, telefoon of contactformulier. Het programma biedt functies, integratiemethoden, mobiele apps en ondersteuning.

  Jon Oringer

  Post Affiliate Pro is een uitgebreid affiliate contactenprogramma dat gratis proefperiode biedt. Partnermanagers beheren het en gebruikers kunnen contact opnemen via e-mail, telefoon of contactformulier. Het programma biedt functies, integratiemethoden, mobiele apps en ondersteuning.

  Neem contact op via email, telefoon of contactformulier voor een snel antwoord. Partnerprogramma's beheerd door TraffCore bieden Post Affiliate Pro met integratiemethoden en mobiele apps. Ze bieden ook een gratis proefperiode en een consult om te bespreken hoe het bedrijven ten goede kan komen.

  Anton Masharov

  Neem contact op via email, telefoon of contactformulier voor een snel antwoord. Partnerprogramma's beheerd door TraffCore bieden Post Affiliate Pro met integratiemethoden en mobiele apps. Ze bieden ook een gratis proefperiode en een consult om te bespreken hoe het bedrijven ten goede kan komen.

  Neem contact op met de Adbee Affiliate afdeling voor informatie over partnerprogramma's en het proces van het bouwen van het Post Affiliate Pro-dashboard. Contact via e-mail, telefoon en chat beschikbaar. Website maakt gebruik van cookies.

  Adbee Affiliate Department Contact

  Neem contact op met de Adbee Affiliate afdeling voor informatie over partnerprogramma's en het proces van het bouwen van het Post Affiliate Pro-dashboard. Contact via e-mail, telefoon en chat beschikbaar. Website maakt gebruik van cookies.

  "Post Affiliate Pro biedt een uitgebreide lijst van functies, integratiemethoden, en mobiele apps. Start een gratis proefperiode of boek een consult voor ondersteuning."

  Fast Bar Affiliate Department Contact

  "Post Affiliate Pro biedt een uitgebreide lijst van functies, integratiemethoden, en mobiele apps. Start een gratis proefperiode of boek een consult voor ondersteuning."

  Partnermanager Liz Gelb-O'Connor heeft expertise in diverse industrieën en is verbonden aan het Post Affiliate Pro platform. Het platform biedt een uitgebreide lijst van affiliate contacten, functies, integratiemethoden, en mobiele apps. Gebruikers kunnen een gratis proefperiode starten of een consult boeken, en informatie verkrijgen over installatieprocessen en het gebruik van cookies op de website. Er zijn ook opties voor gebruikers om een één-op-één gesprek te plannen en contact op te nemen via verschillende kanalen.

  Liz Gelb-O'Connor

  Partnermanager Liz Gelb-O'Connor heeft expertise in diverse industrieën en is verbonden aan het Post Affiliate Pro platform. Het platform biedt een uitgebreide lijst van affiliate contacten, functies, integratiemethoden, en mobiele apps. Gebruikers kunnen een gratis proefperiode starten of een consult boeken, en informatie verkrijgen over installatieprocessen en het gebruik van cookies op de website. Er zijn ook opties voor gebruikers om een één-op-één gesprek te plannen en contact op te nemen via verschillende kanalen.

  Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we uit van uw toestemming om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

  ×

  Plan een één-op-één gesprek en ontdek hoe Post Affiliate Pro uw bedrijf ten goede kan komen.

  We zijn beschikbaar op meerdere data

  Plan een gesprek
  Start Free Trial