–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Word een affiliate marketing
superheld

Ontvang een partnerprogramma voor partnerbeheer
of partnernetwerk voor het beheren van handelaren en partnerondernemingen.

logo-airhelp.svg
logo-eset.svg
logo-instabank.svg
logo-protonvpn.svg
logo-sumup.svg
logo-ticketeal.svg

Wat is affiliate marketing?

Affiliate marketing is een vorm van adverteren waarbij bedrijven commissietarieven betalen aan externe adverteerders voor de promotie van hun producten. Deze adverteerders worden partnerondernemingen genoemd en ze genereren verkeer voor de bedrijven uit de ideale doelmarkten.

program_icon

Partnerprogramma

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Affiliate Programma

Partnerprogramma’s zijn ideale volledig uitgeruste oplossingen voor zowel handelaren als partnerondernemingen. Maak uw aangepaste affiliate marketingplannen, geniet van het beheren van een onbeperkt aantal partners, of gebruik affiliate marketingfuncties voor promotie en het maken van links.

AffiliateProgram
Affiliate network
network_icon

Partnernetwork

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Partnernetwerk

Creëer en begin met het beheren van uw eigen partnermarketeer netwerk. Word de bemiddelaar voor verkopers en partnerondernemingen met toegang tot onze premium netwerkbeheerfuncties. Gebruik een groot aantal integraties, beheer commissies en meer.

Wat speelt een rol in affiliate
marketing?

merchant_icon

Handelaar

Bedrijven of individuen kunnen handelaar worden, partnerprogramma’s starten en commissie delen met partners voor elke succesvolle verkoop.

affiliate_icon

Partner

Partners kunnen producten van verschillende bedrijven over de hele wereld promoten en partnercommissies ontvangen voor elke succesvolle verkoop via partnerlinks.

consumer_icon

Consument

Consumenten kopen producten of diensten die worden aanbevolen door partnerondernemingen, vaak tegen meer betaalbare prijzen die beschikbaar zijn via partnerlinks of partnercodes.

affiliate_network_icon

Partnernetwork

Partner marketingnetwerken zijn bemiddelaars voor partners en handelaren – ze beheren relaties, bewaken vaste commissiestructuren en bieden een veilige ruimte.

Plan een gesprek

Neem contact met ons op om te bespreken hoe Post Affiliate Pro uw bedrijf ten goede kan komen. Vul dit formulier in en een lid van ons team zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

mockup schedule a demo 1.png
Wat leert u tijdens het gesprek
 • Hoe u uw zakelijke doelen kunt bereiken met Post Affiliate Pro – of het nu de klantentevredenheid verbetert of meer omzet genereert.
 • Hoe Post Affiliate Pro werkt. We geven u een rondleiding door het product, zodat u een idee krijgt hoe het is om met onze software te werken.
 • Antwoorden op al uw vragen over prijzen, service, integraties en functies.
“Benader elke klant met het idee om hem of haar te helpen een probleem op te lossen of een doel te bereiken, niet om een product of dienst te verkopen.” – Brian Tracy

Andrej Saxon
Sales manager
benefits_img_section
star

Voordelen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Voordelen van affiliate marketing

Een van de grootste voordelen van affiliate marketing is dat het doet denken aan traditionele mond-tot-mondreclame. Bedrijven hoeven geen commissie te betalen tenzij ze een klant krijgen, terwijl partner marketeers altijd hun geld krijgen voor succesvolle aanbevelingen.

award

Post Affiliate Pro

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hoe kunt u verdienen
met affiliate marketing?

Affiliate marketeers promoten producten via hun inhoud, zoals blogposts, posts op sociale media en meer. Als een bezoeker een product koopt via een partnerlink, verdient het bedrijf geld, terwijl de partner een commissie krijgt. Hiermee kunt u passief geld verdienen terwijl u slaapt of reist.

Post Affiliate Pro™ | Voted Best Affiliate Software | Post Affiliate Pro01:31Youtube video: Post Affiliate Pro™ | Voted Best Affiliate Software
Post Affiliate Pro

Handelaar

 • Karen Peterson
  Karen Peterson

  Simply Fun Families

  Ik kan niet uitdrukken hoe geweldig hun steun is geweest. Ze bieden 24/7 live chat en telefonische ondersteuning en hebben zeer bekwame technici die extreem geduldig en grondig zijn. Ik zou ze in een hartslag aanbevelen. Het verbaast me nog steeds hoe makkelijk het is om te werken met hun affiliate marketing tracking software.
 • Brian Greenberg
  Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  Post Affiliate Pro heeft de meeste opties voor het maken van een geweldig partnerprogramma van alle partner softwareservices die ik heb geprobeerd. De voordelen van de SEO-link waren een sterk verkoopargument. Ik ben erg blij met de prestaties van PAP en raad ze ten zeerste aan.
 • Rick Slot
  Rick Slot

  Slotozilla

  Ik heb slechts twee gevallen van uitzonderlijke B2B-ondersteuning meegemaakt in mijn professionele carrière, en ik ben blij te kunnen zeggen dat PAP de lijst heeft gemaakt. Wat deze jongens doen is uitzonderlijk. PAP is een van de beste softwaretools voor het volgen van partners en ik zal het graag keer op keer aanbevelen.
 • Chris Mastergeorge
  Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  Ik was erg onder de indruk van de vaardigheden en vastberadenheid van Martin Pullman in uw ondersteuningsteam. Hij slaagde erin enkele moeilijke installatieproblemen voor ons op te lossen en stopte pas toen alles was opgelost. Ik ben erg blij met de resultaten.
 • Asle Skarpengland
  Asle Skarpengland

  Findex

  We gebruiken de Post Affiliate Pro-, Post Affiliate Network- en LiveAgent-software van Quality Unit al vele jaren. Ons bedrijf is gegroeid door de betrouwbaarheid en flexibiliteit van deze producten. Het bedrijf onderscheidt zich door zijn ultrasnelle en relevante ondersteuning.
 • Eli Pedelty
  Eli Pedelty

  Wet van aantrekking

  Het kiezen van Post Affiliate Pro als onze software voor partnerbeheer was de beste beslissing die we hebben genomen voor ons partnerprogramma. Als gecertificeerde partnermanager zou ik PAP ten zeerste aanbevelen aan iedereen die van plan is een schaalbaar, winstgevend partnerprogramma te lanceren.
 • Simon Renstrom
  Simon Renstrom

  RebelBetting

  We zijn in 2009 begonnen met het gebruik van Post Affiliate Pro. We zijn nog steeds erg blij met Post Affiliate Pro voor het beheer van onze partners en uitbetalingen. We zijn vooral onder de indruk van hun technische ondersteuning die altijd uitzonderlijk is.
 • Iris Mack
  Iris Mack

  MathQED

  Na grondig onderzoek van verschillende software, kozen mijn collega's en ik voor Post Affiliate Pro. De software is zeer gebruiksvriendelijk en biedt alle belangrijke functionaliteit die we nodig hebben. Het klantenserviceteam is uiterst behulpzaam en reageert zeer snel op onze vragen.
 • Andrei Knight
  Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over dit product en team. Een fantastische "aan de slag"-gids leidt u door de configuratie, en live chatondersteuning is slechts een klik verwijderd voor het geval u hulp nodig heeft. De ondersteuning is ongeëvenaard: snel en oprecht behulpzaam.
 • Henk-Jan Bergevoet
  Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  Werken met Quality Unit's Post Affiliate Pro en LiveAgent is een plezier. Hun live ondersteuning is uitstekend en ze zijn altijd beschikbaar om te helpen en de beste oplossingen voor onze behoeften te vinden. Hun intelligente affiliate marketing software helpt ons om de beste service te bieden aan onze partners en klanten.
 • Philipp Zurawski
  Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  We kozen voor Post Affiliate Pro vanwege hun uitstekende en snelle ondersteuning. In onze ervaring voldeed de software aan al onze wensen. Wij en onze geregistreerde partners (uitgevers) zijn enthousiast om PAP te gebruiken en kunnen het zonder enig voorbehoud aanbevelen.
 • Steven Aitchison
  Steven Aitchison

  CYTguides

  Ik gebruik Post Affiliate Pro al 1 jaar en vond het buitengewoon gunstig voor de groei van mijn bedrijf. Niet alleen is de software uitstekend, maar ook de ondersteuning is uitstekend. Ik kan Post Affiliate Pro niet sterk genoeg aanbevelen.

Hoe kan Post Affiliate Pro u helpen met uw
affiliate marketing inspanningen?

Beheer alles wat u nodig hebt – partnernetwerken, vaste commissies, uitbetalingen aan partners, partnercodes en meer.

chart icon

Partnertracking

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Partnertracking

Post Affiliate Pro kan dienen als partner trackingsoftware die geavanceerde soorten tracking combineert om in elke situatie de best mogelijke resultaten te creëren. Profiteer van de sterkste tracking die beschikbaar is, krijg ondersteuning van back-uptrackingmethoden of volg zelfs offline verkopen met kortingsbonnen.

Post Affiliate Pro tracking
affiliate marketing
board icon

Marketing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Affiliate marketing

Word vandaag nog succesvol met affiliate marketing. Profiteer van de marketingfuncties van Post Affiliate Pro en selecteer wat u nodig heeft uit ons assortiment aanpasbare geavanceerde promotietools en display-advertentiemateriaal. Promoot uw bedrijf met geschikt materiaal voor de gelegenheid vanuit uw partnerdashboard en laat uw partnerinkomsten groeien.

icon_management

Management

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Partnermanagement

Partnerbeheer is eenvoudig met uitstekende tools van Post Affiliate Pro. Blijf op de hoogte van de prestaties van partners – traceer gekwalificeerde leads, bekijk rapporten en conversiepercentages, of volg engagementen. Maak gebruik van gesplitste commissies of prestatiebeloningen en bied een soepele partnerervaring aan uw partners.

affiliate_management
automation_img
icon_automation

Automatisering

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Automatisering

Post Affiliate Pro biedt een verscheidenheid aan automatisering om het beheer van uw partnerprogramma pijnloos te maken. Help uzelf om repetitieve taken uit te voeren en concentreer u op de taken die echt uw aandacht nodig hebben. Gebruik automatische affiliate tracking, automatiseer uw beloningssysteem en maandelijkse betalingen, of ontvang geautomatiseerde rapporten met onze exclusieve tools.

reports icon

Rapporten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Rapporten

Toegang tot vitale rapporten, statistieken en andere informatie is essentieel. Post Affiliate Pro kan u voorzien van gegevensrapporten van landinformatie van klanten, de best presterende partners, informatie over marketingcampagnes en nog veel meer. Gebruik onze exclusieve tools om essentiële informatie te verzamelen en uw affiliate marketingstrategie dienovereenkomstig aan te passen.

reports_img

Neem een rondleiding met onze expert

00:00/05:06

Welcome to the tour of Post Affiliate Pro | Post Affiliate Pro08:04Youtube video: Welcome to the tour of Post Affiliate Pro
Post Affiliate Pro
academy_icon

Academie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Inleiding tot Post Affiliate Pro

Wil u een rondleiding krijgen door onze affiliate marketing software? In deze video legt onze expert Jeff u alles uit wat de functies van Post Affiliate Pro te bieden hebben en hoe u ze in verschillende situaties kunt gebruiken. Neem een kijkje en ontdek wat Post Affiliate Pro tot een van de beste softwareoplossingen voor affiliate marketing maakt.

 • Meer informatie over Post Affiliate Pro-functies
 • Ontdek wie kan profiteren van onze partnersoftware
Handelaar

Ontdek onze pakketten

Kies een van onze drie tariefplannen en begin met verdienen met de juiste tools en functies die tot uw beschikking staan. Bekijk onze abonnementen en start vandaag nog met uw gratis proefperiode!

pro_pricing icon.svg

Partnerprogramma

Pro

Het beste voor het maken van een eenvoudig partnerprogramma voor uw bedrijf.

129$maand

Ultimate

Ideaal voor het opzetten van een uitgebreider partnerprogramma.

Meest po-
pulair

249$maand

network_pricing icon.svg

Partnernetwerk

Network

Voor particulieren die een partnernetwerk willen opbouwen.

599$maand

Related Articles to Neem een ​​rondleiding
Post Affiliate Pro is affiliate software that helps you track your entire affiliate network. Find out more about Post Affiliate Pro and its business benefits.

Word een affiliate marketing superheld

Post Affiliate Pro is affiliate software that helps you track your entire affiliate network. Find out more about Post Affiliate Pro and its business benefits.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we uit van uw toestemming om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×

Plan een één-op-één gesprek en ontdek hoe Post Affiliate Pro uw bedrijf ten goede kan komen.

We zijn beschikbaar op meerdere data

Plan een gesprek
Start Free Trial