–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

microphone icon

Refersion alternatief

Op zoek naar een alternatief voor Refersion?

Ontdek waarom Post Affiliate Pro het beste Refersion-alternatief op de markt is.
 • ✓ Geen installatiekosten    
 • ✓ 24/7 Klantenservice    
network_animation
Awards Header
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter

Bent u het beu met uw affiliate marketing software?

We zijn er zeker van dat als u in dit stadium bent, u klaar bent om iets nieuws te proberen. Schakel over naar Post Affiliate Pro voor affiliate marketingsoftware van wereldklasse. De software zit boordevol tools, functies en integraties om uw workflow te verbeteren, uw partnerondernemingen te helpen en uw rendement op investering te verhogen.

 

Blijf lezen om meer te weten te komen over Post Affiliate Pro, of probeer het uit met onze gratis proefperiode van 30 dagen

eset - logo
airhelp - logo
ProtonVPN
sumup - logo
ticketea - logo
timedoctor - logo

Een verwijzingsalternatief dat de moeite waard is

Commissie-opties die u niet vertragen

Post Affiliate Pro helpt u bij het beheren van uw partnerprogramma en het verhogen van de verkoop van partners. Maak uw partnercommissietarief zo flexibel mogelijk door een verscheidenheid aan commissie-opties aan te bieden.

Maak gebruik van commissietypes zoals commissies voor omzetpercentages, vaste commissies, terugkerende commissies of commissies met meerdere niveaus. Naast gesplitste commissies die worden uitbetaald aan alle partners die bijdragen aan een verkoop, stelt Post Affiliate Pro gebruikers ook in staat om tijdsverloop voor vergoeding in te stellen in oververzadigde campagnes, of platformonafhankelijke commissies, die worden uitbetaald aan partners wanneer kopers van apparaat wisselen. Partners profiteren van meer uitbetalingsdiversiteit en flexibiliteit door deze commissietariefopties.

manage affiliates
services installation

Campagnebeheer vanaf elk apparaat

Mensen gebruiken een verscheidenheid aan apparaten in de wereld van vandaag. Daarom is dit Verwijzingsalternatief uitgerust met mobiele rapportage. Met deze app zijn uw partnerprogrammagegevens onderweg toegankelijk. Smartphones, tablets en computers kunnen allemaal worden gebruikt om statistieken van partnerprogramma’s te bekijken. Met Post Affiliate Pro kunt u realtime meldingen van verkopen ontvangen en kunt u uw inkomsten bijhouden.

Partnerprogramma’s moeten hun klanten kunnen segmenteren. Deze tool helpt je te bepalen welke partners het meeste geld verdienen. U kunt uw partnerondernemingen segmenteren op basis van producttypes, landen of zelfs gelieerde niveaus. Door uw partners te segmenteren, kunt u zich concentreren op degenen die goed presteren.

Realtime rapportage

Wanneer u op zoek bent naar een uitgebreide oplossing voor affiliate marketing, wilt u natuurlijk uw rapporten gebruiken om te beoordelen wat de beste strategie is voor uw campagnes. Met Post Affiliate Pro bent u niet beperkt en is vrijwel alles mogelijk.

Met dit Refersion-alternatief kunnen gebruikers een groot aantal taken uitvoeren die hen helpen hun partnercampagnes beter te begrijpen. Cross-device tracking is een functie binnen deze partneroplossing die ons boven de rest plaatst. Door activiteit op meerdere apparaten te matchen, kunnen bedrijven beoordelen welke apparaten het meeste verkeer krijgen. Met geo-tracking kunnen gebruikers niet alleen apparaten lokaliseren, maar ook waar hun partners de meeste betrokkenheid krijgen. Dit is een geweldig hulpmiddel voor kleinere bedrijven, omdat ze geen geld hoeven te verspillen aan massale advertenties die misschien niets betekenen. Vind uw doelgroep gemakkelijker en verdien geld om uw bedrijf te laten groeien.

Hoewel we alle rapportagevoordelen op deze vergelijkingspagina kunnen uitleggen, willen we graag dat je onze oplossing zelf uitprobeert om te zien hoe geweldig deze affiliate marketingoplossing is. Neem contact op met ons klantenserviceteam om het voor u in te stellen en gebruik het 30 dagen gratis om erachter te komen hoe Post Affiliate Pro een geweldige aanvulling zou zijn op uw marketingarsenaal.

target and cart
satisfied customer

Krijg uw vragen beantwoord

Het gebruik van affiliate marketing software kan voor sommigen ontmoedigend zijn.U bent een bedrijfseigenaar, geen marketinggoeroe. U wilt geld verdienen en dat begrijpen wij. Daarom hebben wij bij Post Affiliate Pro een affiliate marketing academie samengesteld die is ontworpen voor diegenen die meer willen leren of hun kennis van affiliate marketing willen opfrissen. Naast belangrijke informatie over de basis, inclusief verschillen tussen partnerprogramma’s en partnernetwerken, bevat de partneracademie ook meer diepgaande teksten over hoe u geld kunt verdienen als aangesloten marketeer en belastingen waarvan partners en bedrijfseigenaren op de hoogte moeten zijn.

Voor een beter begrip van hoe onze software werkt, kunt u video’s en webinars bekijken die u een goed overzicht geven. Naast onze gratis proefperiode van 30 dagen en 24/7 klantenondersteuning, biedt Post Affiliate Pro rondleidingen met ons team van experts. Hun contactopties omvatten live chat, email en telefoon.

Redenen waarom bedrijven overstappen op Post Affiliate Pro

Geen verborgen kosten

Geen verrassingen met deze oplossing. Betaal elke maand hetzelfde. Geen contract en u kunt op elk moment opzeggen.

Gratis 1-maand proefperiode

Een uitgebreid overzicht van de oplossing om u te helpen beslissen of dit het beste is voor uw bedrijf.

Integraties

Pas uw partnerprogramma’s aan met meer dan 200 integraties en plug-ins om inkomsten te genereren voor uw bedrijf.

Verwijzing versus Post Affiliate Pro in één oogopslag

Post Affiliate Pro vs Refersion comparison on Capterra review portal

Waarom Post Affiliate Pro?

Met meer dan 30.000 gebruikers wereldwijd kan niemand ontkennen dat Post Affiliate Pro aan de top staat. Een gebruiksvriendelijk dashboard stelt bedrijfseigenaren in staat om hun campagnes te schalen zoals ze willen om partnerverkopen te garanderen.

Naast promotiemateriaal, visuele bronnen, couponcodes, aanpasbare emailsjablonen, sjablonen voor partnerlinks en plug-in-opties, biedt de software trackingopties zoals partnertracking, geografische tracking, apparaattracking en meer. Bovendien kunt u met Post Affiliate Pro een onbeperkt aantal campagnes en partners gebruiken om bedrijven te helpen de verkoop te stimuleren.

Omdat Post Affiliate Pro mobielvriendelijk is, mist u nooit meer een uitverkoop. Ons klantenserviceteam helpt u snel aan de slag. Post Affiliate Pro kan gratis worden geëvalueerd om te zien of het u betere resultaten biedt dan Refersion.

Package Name

Pro

Ideaal voor solopartners en KMO's om hun programma te starten en te beheren

129€ /maand
Package Name

Ultimate

Volledige partnersoftware voor middelgrote en grote bedrijven

249€ /maand
 • Karen Peterson
  Karen Peterson

  Simply Fun Families

  Ik kan niet uitdrukken hoe geweldig hun steun is geweest. Ze bieden 24/7 live chat en telefonische ondersteuning en hebben zeer bekwame technici die extreem geduldig en grondig zijn. Ik zou ze in een hartslag aanbevelen. Het verbaast me nog steeds hoe makkelijk het is om te werken met hun affiliate marketing tracking software.
 • Brian Greenberg
  Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  Post Affiliate Pro heeft de meeste opties voor het maken van een geweldig partnerprogramma van alle partner softwareservices die ik heb geprobeerd. De voordelen van de SEO-link waren een sterk verkoopargument. Ik ben erg blij met de prestaties van PAP en raad ze ten zeerste aan.
 • Rick Slot
  Rick Slot

  Slotozilla

  Ik heb slechts twee gevallen van uitzonderlijke B2B-ondersteuning meegemaakt in mijn professionele carrière, en ik ben blij te kunnen zeggen dat PAP de lijst heeft gemaakt. Wat deze jongens doen is uitzonderlijk. PAP is een van de beste softwaretools voor het volgen van partners en ik zal het graag keer op keer aanbevelen.
 • Chris Mastergeorge
  Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  Ik was erg onder de indruk van de vaardigheden en vastberadenheid van Martin Pullman in uw ondersteuningsteam. Hij slaagde erin enkele moeilijke installatieproblemen voor ons op te lossen en stopte pas toen alles was opgelost. Ik ben erg blij met de resultaten.
 • Asle Skarpengland
  Asle Skarpengland

  Findex

  We gebruiken de Post Affiliate Pro-, Post Affiliate Network- en LiveAgent-software van Quality Unit al vele jaren. Ons bedrijf is gegroeid door de betrouwbaarheid en flexibiliteit van deze producten. Het bedrijf onderscheidt zich door zijn ultrasnelle en relevante ondersteuning.
 • Eli Pedelty
  Eli Pedelty

  Wet van aantrekking

  Het kiezen van Post Affiliate Pro als onze software voor partnerbeheer was de beste beslissing die we hebben genomen voor ons partnerprogramma. Als gecertificeerde partnermanager zou ik PAP ten zeerste aanbevelen aan iedereen die van plan is een schaalbaar, winstgevend partnerprogramma te lanceren.
 • Simon Renstrom
  Simon Renstrom

  RebelBetting

  We zijn in 2009 begonnen met het gebruik van Post Affiliate Pro. We zijn nog steeds erg blij met Post Affiliate Pro voor het beheer van onze partners en uitbetalingen. We zijn vooral onder de indruk van hun technische ondersteuning die altijd uitzonderlijk is.
 • Iris Mack
  Iris Mack

  MathQED

  Na grondig onderzoek van verschillende software, kozen mijn collega's en ik voor Post Affiliate Pro. De software is zeer gebruiksvriendelijk en biedt alle belangrijke functionaliteit die we nodig hebben. Het klantenserviceteam is uiterst behulpzaam en reageert zeer snel op onze vragen.
 • Andrei Knight
  Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over dit product en team. Een fantastische "aan de slag"-gids leidt u door de configuratie, en live chatondersteuning is slechts een klik verwijderd voor het geval u hulp nodig heeft. De ondersteuning is ongeëvenaard: snel en oprecht behulpzaam.
 • Henk-Jan Bergevoet
  Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  Werken met Quality Unit's Post Affiliate Pro en LiveAgent is een plezier. Hun live ondersteuning is uitstekend en ze zijn altijd beschikbaar om te helpen en de beste oplossingen voor onze behoeften te vinden. Hun intelligente affiliate marketing software helpt ons om de beste service te bieden aan onze partners en klanten.
 • Philipp Zurawski
  Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  We kozen voor Post Affiliate Pro vanwege hun uitstekende en snelle ondersteuning. In onze ervaring voldeed de software aan al onze wensen. Wij en onze geregistreerde partners (uitgevers) zijn enthousiast om PAP te gebruiken en kunnen het zonder enig voorbehoud aanbevelen.
 • Steven Aitchison
  Steven Aitchison

  CYTguides

  Ik gebruik Post Affiliate Pro al 1 jaar en vond het buitengewoon gunstig voor de groei van mijn bedrijf. Niet alleen is de software uitstekend, maar ook de ondersteuning is uitstekend. Ik kan Post Affiliate Pro niet sterk genoeg aanbevelen.

Frequently Asked Questions

 • Waarom zijn rapporten belangrijk in affiliate marketingsoftware?

  Rapporten maken of breken partnercampagnes. Nauwkeurige rapporten stellen bedrijfseigenaren in staat zich aan te passen aan een steeds veranderende markt. Ze stellen bedrijven in staat om problemen en successen in hun affiliate marketingcampagnes te vinden, zodat ze geld kunnen besparen en het rendement op investering kunnen verhogen .

 • Waarom zou u Post Affiliate Pro gebruiken in plaats van Refersion?

  Affiliate marketingsoftware zoals Post Affiliate Pro is de beste in de sector. Volg partnerondernemingen, bekijk uitgebreide rapporten, gebruik promotietools en detecteer fraude met Post Affiliate Pro. Om u te helpen uw campagnes beter af te stemmen op partnerondernemingen en klanten, kunt u campagneprestaties volgen, verkeer naar websites meten en alle belangrijke gegevens bijhouden.

Wilt u ons vergelijken met andere software?

Vergelijk Post Affiliate Pro met onze concurrenten hieronder en kijk wat ons de juiste keuze maakt
  Related Articles to Refersion alternatief
  Partnersoftware helpt om elke weergave, klik of effect van verschillende banners en links te volgen. Probeer Post Affiliate Pro-software en bekijk de functies ervan.

  Partnersoftware

  Partnersoftware houdt marketingacties voor partners bij en biedt voordelen zoals fraudedetectie, trackingcodes genereren, en het bijhouden van klikken en verkopen. Probeer Post Affiliate Pro-software voor speciale trackingfuncties.

  CJ Partnerprogramma beheert Post Affiliate Pro, een uitgebreid affiliate contactplatform met verschillende functies, integratiemethoden en ondersteuning. Gratis proefperiode en adviesdiensten beschikbaar. Contacteer partnermanager Amalia A. Thomas voor meer informatie.

  Amalia A. Thomas

  CJ Partnerprogramma beheert Post Affiliate Pro, een uitgebreid affiliate contactplatform met verschillende functies, integratiemethoden en ondersteuning. Gratis proefperiode en adviesdiensten beschikbaar. Contacteer partnermanager Amalia A. Thomas voor meer informatie.

  Post Affiliate Pro biedt een uitgebreide lijst van affiliate contacten en is vertrouwd door vele gebruikers. Plan een één-op-één gesprek om te ontdekken hoe het uw bedrijf kan helpen. Gebruiksvriendelijke integratiemethoden en mobiele apps beschikbaar.

  Sean Mayse

  Post Affiliate Pro biedt een uitgebreide lijst van affiliate contacten en is vertrouwd door vele gebruikers. Plan een één-op-één gesprek om te ontdekken hoe het uw bedrijf kan helpen. Gebruiksvriendelijke integratiemethoden en mobiele apps beschikbaar.

  Neem contact op met de Adbee Affiliate afdeling voor informatie over partnerprogramma's en het proces van het bouwen van het Post Affiliate Pro-dashboard. Contact via e-mail, telefoon en chat beschikbaar. Website maakt gebruik van cookies.

  Adbee Affiliate Department Contact

  Neem contact op met de Adbee Affiliate afdeling voor informatie over partnerprogramma's en het proces van het bouwen van het Post Affiliate Pro-dashboard. Contact via e-mail, telefoon en chat beschikbaar. Website maakt gebruik van cookies.

  Post Affiliate Pro biedt een uitgebreide lijst van affiliate contacten, partnermanagerinformatie, geografische focus en cookiebeleid. Het biedt ook opties voor contact via e-mail, telefoon of live chat.

  Jay B. Smith

  Post Affiliate Pro biedt een uitgebreide lijst van affiliate contacten, partnermanagerinformatie, geografische focus en cookiebeleid. Het biedt ook opties voor contact via e-mail, telefoon of live chat.

  Neem contact op via email, telefoon of contactformulier voor een snel antwoord. Partnerprogramma's beheerd door TraffCore bieden Post Affiliate Pro met integratiemethoden en mobiele apps. Ze bieden ook een gratis proefperiode en een consult om te bespreken hoe het bedrijven ten goede kan komen.

  Anton Masharov

  Neem contact op via email, telefoon of contactformulier voor een snel antwoord. Partnerprogramma's beheerd door TraffCore bieden Post Affiliate Pro met integratiemethoden en mobiele apps. Ze bieden ook een gratis proefperiode en een consult om te bespreken hoe het bedrijven ten goede kan komen.

  Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we uit van uw toestemming om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

  ×

  Plan een één-op-één gesprek en ontdek hoe Post Affiliate Pro uw bedrijf ten goede kan komen.

  We zijn beschikbaar op meerdere data

  Plan een gesprek
  Start Free Trial