–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Rapporten in Post Affiliate Pro

Blijf uw affiliate marketinginspanningen volgen met uitgebreide rapportagefuncties in Post Affiliate Pro.

  >
 • ✓ Geen installatiekosten
 • ✓ Klantenservice 24/7
 • ✓ Geen kredietkaart nodig
 • ✓ Anders annuleren
heroBanner img reports
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter
logo-airhelp.svg
logo-eset.svg
logo-instabank.svg
logo-protonvpn.svg
logo-sumup.svg
logo-ticketeal.svg
Reports

Nauwkeurige rapporten voor campagnes

Blijf op de hoogte van alles wat belangrijk is dankzij de uitgebreide rapportagefuncties van Post Affiliate Pro. Meet de prestaties van elk gelieerde en aangesloten programma op één plek. Probeer het vandaag gratis en kijk hoe het voelt om te werken met de geweldige toolset van Post Affiliate Pro.

 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter
 • SourceForge Leader Fall 2021 light
Reports analytics by Post Affiliate Pro
Affiliate rapporten

Wat zijn rapporten in aangesloten software?

Raken u en uw bedrijf onscherp en kan u er niet achter komen waarom? Affiliate software met rapportagefuncties van Post Affiliate Pro kan u helpen om wat perspectief in uw marketing te brengen. Rapporten kunnen u helpen erachter te komen wie de beste gelieerde ondernemingen zijn, hoe presteren uw banners of welke campagnes het meest succesvol zijn. Gebruik deze belangrijke gegevens om te allen tijde te herhalen en te verbeteren.

Het volgen van voordelen

Het gaat over veel meer dan alleen rapporten

De Post Affiliate Pro Toolset biedt veel meer dan alleen rapporten, het is een volledig getroffen partnersoftware die u kan helpen verbeteren op vrijwel elk gebied van uw gelieerde marketing. Dat is echter niet alles wat je krijgt, en je kunt genieten van nog veel meer voordelen die op je afkomen. Wij zijn een van de best beoordeelde affiliate software -oplossingen op de markt. Verken de voordelen en kijk waarom Post Affiliate Pro de juiste keuze is.

Tracking benefits
veelzijdige functies en flexibiliteit
Verbeterde SEO-rangorde
Simpel, Snel & Gratis installatie
Gratis 24/7 klantenondersteuning
100% stabiliteit en tracking
Cloud-software met gratis updates
170+ Standaard Integraties
Top beoordeelde affiliate software

Wat zijn De voordelen van rapporten in Uw partnerprogramma?

star

Blijf geïnformeerd

Affiliate- en campagneverslagen in Post Affiliate Pro zijn te allen tijde beschikbaar voor u, zodat u alles altijd belangrijk kunt controleren.

Precise tracking features icon

Traceer effectief

Volg campagnes, gelieerde ondernemingen en nog veel meer om op de hoogte te worden van de prestaties. Gebruik relevante gegevens om uw bedrijf te helpen.

Checklist icon

Volg marketing materiaal

Gebruik promotiemateriaal binnen de Post Affiliate Pro Application en volg hun prestaties en succespercentage in uw campagnes.

Commissions fraud detection icon

Volg commissies

Alle informatie over de commissie is precies waar u het nodig hebt, in de Post Affiliate Pro -applicatie waar u deze gemakkelijk op elk gewenst moment kunt openen.

Wat Soorten rapporten kunnen posten affiliate pro -handvat?

Campagnesucces

Campagnerapporten

Eén van de belangrijkste rapportagefuncties in Post Affiliate Pro zijn campagneverslagen. Hiermee kunt u de prestaties van uw prestaties meten, maar ook van uw gelieerde ondernemingen en promotiemateriaal. Gebruik deze rapporten om de sterke en zwakke punten van uw campagnes, gelieerde ondernemingen en marketinginspanningen in een mum van tijd te bepalen.

Campaign reports by Post Affiliate Pro
Direct links tracking in Post Affiliate Pro
geo data >

Kaartoverlay

Ben je nieuwsgierig om erachter te komen in welke landen je partnerprogramma’s zijn dat het populairst zijn? Map Overlay is een geweldige Post Affiliate Pro -functie die u precies kan laten zien waar u het meeste succes krijgt met uw campagnes. Gebruik het om doelgebieden te lokaliseren en uw inkomsten uit gelieerde campagnes op elk gewenst moment te maximaliseren.

trends informatie

Trendrapporten

Trendrapporten zijn een soort rapport dat essentieel is voor elk aangesloten programma. U kunt vitale gegevens zien en erachter komen hoe succesvol uw programma’s zijn. Gebruik trendrapporten om informatie te krijgen over indrukken, klikken, conversies, verkoop en nog veel meer. U kunt filters en vergelijkingen gebruiken.

Trend reports by Post Affiliate Pro
audit_log
Activiteitsgeschiedenis

Auditlogboek

Audit Log in Post Affiliate Pro houdt elke transactie, verandering en activiteit bij die plaatsvindt in affiliate marketing. Het brengt een grote mate van veiligheid en verantwoording, omdat het u helpt om veranderingen bij te houden en de verantwoordelijkheid voor hen te bepalen. U kunt elke handelaar en affiliate -activiteit zien wanneer u maar wilt.

Bekijk hoe onze Affiliate rapporten werken in actie

Bekijk deze voorbeelden van de Post Affiliate Pro -applicatie en kijk hoe gemakkelijk het is om relevante gegevens op het juiste moment te krijgen.

Redenen waarom u zou moeten Begin met Affiliate Marketing

Financiële gezondheid

Rapporten kunnen u helpen geld te verdienen

Rapporten zijn een essentieel geld, behalve voor elke gelieerde en handelaar. Dat komt omdat ze kunnen helpen onthullen waar geld wordt verdiend en waar het niet is. Rapporten kunnen uw geldbeheer, commissiebeheer verbeteren en u helpen betalingen bij te houden, zodat u altijd de financiële gezondheid van uw bedrijf kunt blijven.

 • Houd uw cashflow bij
 • Leer waar u geld verdient of verliest
Rapporten

60%

van verkopers verdienen meer bij het investeren in de juiste gelieerde ondernemingen

Blijf op de buurt van de prestaties van affiliate partners met rapporten en herken wie de beste artiesten zijn.

Campagnebeheer

Beheer campagnes met rapporten

Rapporten worden beschouwd als een essentieel onderdeel van elke affiliate marketingcampagne, omdat ze u helpen uw succes bij te houden. In plaats van zelf gegevens te vinden, kunt u eenvoudigweg kijken naar rapporten en alles vinden wat u nodig hebt op één handige plek. Bespaar elke keer geld met het juiste type rapport.

 • Beheer uw campagnes effectief
 • Alle gegevens beschikbaar op één handige plaats
Rapporten

83%

van gelieerde uitgevers krijgen nieuwe gelieerde ondernemingen via affiliate software

Krijg informatie over alle gelieerde ondernemingen en bekijk hun prestaties met handige rapporten in uw dashboard.

Tijdbesparend

Rapporten kunnen u tijd besparen

Het beheren van een campagne of een netwerk zelf kan moeilijk zijn zonder de juiste tools. Rapporten zijn een geweldige tijdsbesparing, omdat u niet elke campagne, gelieerde onderdelen of commissie individueel hoeft te volgen. U kunt eenvoudig uw rapporten openen en alle relevante gegevens op één plek vinden, in plaats van tijd te verspillen aan alledaagse zoekopdrachten.

 • Bespaar tijd en focus op de belangrijke
 • Bespaar tijd op alledaagse rapportagetaken
Rapporten

94%

van verkopers lid worden van twee of meer aangesloten programma’s

Blijf op de hoogte van uw voortgang, of u nu een handelaar of gelieerd bent met onze rapportagefuncties.

Bekijk wat Onze klanten zeggen

 • Karen Peterson
  Karen Peterson

  Simply Fun Families

  Ik kan niet uitdrukken hoe geweldig hun steun is geweest. Ze bieden 24/7 live chat en telefonische ondersteuning en hebben zeer bekwame technici die extreem geduldig en grondig zijn. Ik zou ze in een hartslag aanbevelen. Het verbaast me nog steeds hoe makkelijk het is om te werken met hun affiliate marketing tracking software.
 • Brian Greenberg
  Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  Post Affiliate Pro heeft de meeste opties voor het maken van een geweldig partnerprogramma van alle partner softwareservices die ik heb geprobeerd. De voordelen van de SEO-link waren een sterk verkoopargument. Ik ben erg blij met de prestaties van PAP en raad ze ten zeerste aan.
 • Rick Slot
  Rick Slot

  Slotozilla

  Ik heb slechts twee gevallen van uitzonderlijke B2B-ondersteuning meegemaakt in mijn professionele carrière, en ik ben blij te kunnen zeggen dat PAP de lijst heeft gemaakt. Wat deze jongens doen is uitzonderlijk. PAP is een van de beste softwaretools voor het volgen van partners en ik zal het graag keer op keer aanbevelen.
 • Chris Mastergeorge
  Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  Ik was erg onder de indruk van de vaardigheden en vastberadenheid van Martin Pullman in uw ondersteuningsteam. Hij slaagde erin enkele moeilijke installatieproblemen voor ons op te lossen en stopte pas toen alles was opgelost. Ik ben erg blij met de resultaten.
 • Asle Skarpengland
  Asle Skarpengland

  Findex

  We gebruiken de Post Affiliate Pro-, Post Affiliate Network- en LiveAgent-software van Quality Unit al vele jaren. Ons bedrijf is gegroeid door de betrouwbaarheid en flexibiliteit van deze producten. Het bedrijf onderscheidt zich door zijn ultrasnelle en relevante ondersteuning.
 • Eli Pedelty
  Eli Pedelty

  Wet van aantrekking

  Het kiezen van Post Affiliate Pro als onze software voor partnerbeheer was de beste beslissing die we hebben genomen voor ons partnerprogramma. Als gecertificeerde partnermanager zou ik PAP ten zeerste aanbevelen aan iedereen die van plan is een schaalbaar, winstgevend partnerprogramma te lanceren.
 • Simon Renstrom
  Simon Renstrom

  RebelBetting

  We zijn in 2009 begonnen met het gebruik van Post Affiliate Pro. We zijn nog steeds erg blij met Post Affiliate Pro voor het beheer van onze partners en uitbetalingen. We zijn vooral onder de indruk van hun technische ondersteuning die altijd uitzonderlijk is.
 • Iris Mack
  Iris Mack

  MathQED

  Na grondig onderzoek van verschillende software, kozen mijn collega's en ik voor Post Affiliate Pro. De software is zeer gebruiksvriendelijk en biedt alle belangrijke functionaliteit die we nodig hebben. Het klantenserviceteam is uiterst behulpzaam en reageert zeer snel op onze vragen.
 • Andrei Knight
  Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over dit product en team. Een fantastische "aan de slag"-gids leidt u door de configuratie, en live chatondersteuning is slechts een klik verwijderd voor het geval u hulp nodig heeft. De ondersteuning is ongeëvenaard: snel en oprecht behulpzaam.
 • Henk-Jan Bergevoet
  Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  Werken met Quality Unit's Post Affiliate Pro en LiveAgent is een plezier. Hun live ondersteuning is uitstekend en ze zijn altijd beschikbaar om te helpen en de beste oplossingen voor onze behoeften te vinden. Hun intelligente affiliate marketing software helpt ons om de beste service te bieden aan onze partners en klanten.
 • Philipp Zurawski
  Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  We kozen voor Post Affiliate Pro vanwege hun uitstekende en snelle ondersteuning. In onze ervaring voldeed de software aan al onze wensen. Wij en onze geregistreerde partners (uitgevers) zijn enthousiast om PAP te gebruiken en kunnen het zonder enig voorbehoud aanbevelen.
 • Steven Aitchison
  Steven Aitchison

  CYTguides

  Ik gebruik Post Affiliate Pro al 1 jaar en vond het buitengewoon gunstig voor de groei van mijn bedrijf. Niet alleen is de software uitstekend, maar ook de ondersteuning is uitstekend. Ik kan Post Affiliate Pro niet sterk genoeg aanbevelen.
eerlijke prijzen >

Geweldige rapportage & eerlijke Prijzen

Onze volledig feature affiliate-oplossing kan u helpen met rapportage en nog veel meer. Bekijk onze prijsplannen, of begin vandaag nog met uw gratis proefperiode en ervaar de voordelen.

pro_pricing icon.svg

Affiliate Programma

Pro

Het beste voor het maken van een eenvoudig affiliate -programma voor uw bedrijf.

129maand

Ultimate

Ideaal voor het opzetten van een uitgebreider partnerprogramma.

Meest
populair

249maand

network_pricing icon.svg

Partnernetwerk

Netwerk

Voor personen die een affiliate netwerk willen bouwen.

599maand

Related Articles to Rapporten

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we uit van uw toestemming om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×

Plan een één-op-één gesprek en ontdek hoe Post Affiliate Pro uw bedrijf ten goede kan komen.

We zijn beschikbaar op meerdere data

Plan een gesprek
Start Free Trial