–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Affiliate marketingsoftware

Promoot alle soorten producten effectief en behaal succes in affiliate marketing met Post Affiliate Pro.

heroBanner img marketing
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter
logo-airhelp.svg
logo-eset.svg
logo-instabank.svg
logo-protonvpn.svg
logo-sumup.svg
logo-ticketeal.svg
Software voor het volgen van partners

Ga aan de slag met Post Affiliate Pro

Affiliate marketingprogramma’s zijn een fluitje van een cent met Post Affiliate Pro. Profiteer van onze affiliate marketingsoftware en start uw partnerprogramma’s. Verkoop online of fysieke producten via affiliate-links, creëer een geweldige affiliate-marketingstrategie of geef uw affiliate-marketinginspanningen een boost met creatief promotiemateriaal. Voor uw gemak is alles opgenomen in één partnerplatform.

 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter
 • SourceForge Leader Fall 2021 light
Affiliate tracking

Wat is affiliate marketingsoftware?

Affiliatemarketingsoftware is een soort software waarmee bedrijven affiliates kunnen beheren om producten via hun inhoud te promoten en aanbevelingen te doen aan hun publiek. Alle soorten affiliate marketeers gebruiken affiliate marketingsoftware om veel taken uit te voeren, zoals affiliatebeheer, couponcodebeheer, e-mailmarketing en meer op één platform.

What is affiliate marketing?​
Quality affiliate marketing tools​ by Post Affiliate Pro
Beste functies

Kwalitatieve affiliate marketingtools

Post Affiliate Pro kan u helpen betere partnerprogramma’s op te zetten, u te helpen bij het verkopen van partnerproducten en u te helpen promoten via zoekmachinevriendelijke tools. Alle soorten affiliate marketeers kunnen profiteren van onze rijke en gevarieerde functieset. Profiteer van eenvoudig te gebruiken tools voor het beheer van affiliate-marketingcampagnes, tools voor affiliate-beheer, het bijhouden van conversies en nog veel meer in één intuïtieve interface.

Softwarevoordelen

Dit is wat u krijgt met onze affiliate marketingsoftware

Geweldige functies zijn de standaard in ons affiliate marketingplatform, maar er is nog veel meer dat u kunt krijgen met Post Affiliate Pro. Het is een van de beste oplossingen voor affiliate marketing met betrouwbare tools voor affiliate verkoop, verwijzingsprogramma’s, affiliate campagnes en beheer van marketingkanalen. We bieden ook geweldige gratis 24/7 ondersteuning, regelmatige updates, supersnelle installatie en implementatie, en nog veel meer.

Affiliate marketing software benefits
Affiliate marketing software benefits
Veelzijdige functies en flexibiliteit
Verbeterde SEO-ranking
Gemakkelijke, snelle en gratis installatie
Gratis 24/7 klantenondersteuning
100% stabiliteit en tracking
Cloudsoftware met gratis updates
Meer dan 170 kant-en-klare integraties
Best beoordeelde affiliate marketingsoftware

De juiste affiliate marketingsoftware
voor verkopers en aangesloten bedrijven

Campagnebeheer

Moeiteloze affiliate-campagnes

Bouw affiliate-campagnes op basis van uw voorkeuren, kies uit verschillende soorten affiliate-links en beheer de affiliate-inkomsten dankzij aangepaste commissie-opties. Ontdek wat uw partnerprogramma doet schitteren dankzij conversiepercentagerapporten en oplossingen voor het volgen van partners. Post Affiliate Pro biedt eenvoudigweg alles wat u nodig heeft om een ​​indrukwekkend partnerprogramma op te bouwen.

Effortless affiliate campaigns​ with Post Affiliate Pro
Flexible affiliate commissions​ with Post Affiliate Pro
Affiliate commissies

Flexibele partnercommissies

Post Affiliate Pro kan u helpen betere partnerprogramma’s op te zetten, u te helpen bij het verkopen van partnerproducten en u te helpen promoten via zoekmachinevriendelijke tools. Alle soorten affiliate marketeers kunnen profiteren van onze rijke en gevarieerde functieset. Profiteer van eenvoudig te gebruiken tools voor het beheer van affiliate-marketingcampagnes, tools voor affiliate-beheer, het bijhouden van conversies en nog veel meer in één intuïtieve interface.

Marketing op meerdere niveaus

Eenvoudige marketing op meerdere niveaus

Wanneer affiliates iemand vinden die ook bereid is om affiliate marketingproducten te verkopen, willen ze hem misschien werven en hun krachten bundelen. Post Affiliate Pro maakt het gemakkelijk om affiliate-partnerschappen en verkopen bij te houden met commissies op meerdere niveaus. Partners kunnen andere partners inhuren en zakenpartners worden om hun marketinginspanningen een boost te geven.

Easy multi-level marketing​ by Post Affiliate Pro
Creative promotional materials by Post Affiliate Pro
Promotiemateriaal

Creatief promotiemateriaal

Onze affiliate marketingsoftware kan u helpen producten te promoten op elk type affiliate marketinggebied dankzij aanpasbare merkfuncties zoals afbeeldingsbanners en links. Kies uit afbeeldingsbanners, HTML-banners, linkbanners, tekstlinks en meer rechtstreeks in uw affiliatedashboard en kies altijd het juiste promotiemateriaal voor de juiste gelegenheid.

Rapporten en analyses

Realtime rapportage

Blijf op de hoogte van uw verwijzingsprogramma’s en de voortgang van uw aangesloten partners. Ontvang realtime rapporten met Post Affiliate Pro en houd belangrijke gegevens bij. Ontdek wie de beste affiliates zijn, volg online gebruikers, bekijk welk promotiemateriaal het beste succespercentage heeft of ontvang trendrapporten. Post Affiliate Pro kan u bij elke stap op de hoogte houden.

Real-time reporting​ with Post Affiliate Pro
Precise affiliate tracking with Post Affiliate Pro
Trackingfuncties

Nauwkeurige tracking van partners

Onze affiliate-markeringssoftware is een multifunctionele oplossing die ook dienst kan doen als affiliate-trackingsoftware. Het volgen van partners wordt gedekt door de meest geavanceerde trackingmethoden, evenals back-uptrackingmethoden om ervoor te zorgen dat u altijd nauwkeurige resultaten krijgt. Ga aan de slag met Post Affiliate Pro en houd cookies, links, affiliates en meer bij in uw affiliate-activiteiten.

Ontdek de kernfuncties van Post Affiliate Pro

Bekijk de grote verscheidenheid aan functies die beschikbaar zijn in ons aanpasbare dashboard.

Ontdek hoe Post Affiliate Pro werkt

00:00/01:30

Post Affiliate Pro™ | Voted Best Affiliate Software | Post Affiliate Pro01:31Youtube video: Post Affiliate Pro™ | Voted Best Affiliate Software
Post Affiliate Pro
Eenvoudige implementatie

Eenvoudige installatie en implementatie

Bekijk de video en zie hoe onze functies in de praktijk werken. Koop vandaag nog Post Affiliate Pro en ontdek hoe eenvoudig het is om aan de slag te gaan met ons brede scala aan affiliate marketingfuncties.

Redenen waarom u zou moeten beginnen met
affiliate marketing

Ons intuïtieve dashboard heeft aanpasbare automatiseringsmogelijkheden, gedetailleerde rapporten en meer.

Effectieve marketing

Ga met de stroom mee

Sluit u aan bij de wereld van effectieve en succesvolle verkoop met affiliate marketing. Een meerderheid van de hedendaagse bedrijven maakt gebruik van aangesloten bedrijven die de beste aankopen voor uw klantenbestand aanbevelen. De kracht van affiliate marketing werkt net als mond-tot-mondreclame en zorgt daarom voor een grotere klanttevredenheid. Ga vandaag nog aan de slag en verbeter uw marketing.

 • Verbeter uw omzet met een populair marketingtype
 • Krijg erkenning en verhoog de klanttevredenheid
Affiliate marketingsoftware

80%

van de merken heeft partnerprogramma’s

Meer dan 80% van de merken vertrouwt op het gebruik van partnerprogramma’s om de marketingverkoop te stimuleren en hun omzet te verhogen

Consistente resultaten

Sluit u aan bij de golf van succes

De toekomst ziet er rooskleurig uit voor affiliate marketing. Omdat zoveel bedrijven erop vertrouwen als een van hun belangrijkste verkoopbronnen, verwachten uitgevers dat dit succes in de toekomst consistent zal blijven. Begin efficiënt met verkopen en zorg ervoor dat dit in de toekomst zo blijft. Neem een ​​deel van de actie en ga aan de slag met Post Affiliate Pro om uw affiliate marketingstrategie een vliegende start te geven.

 • Verzeker toekomstige inkomsten met affiliate marketing
 • Blijf veilig met een bewezen marketingstrategie
Affiliate marketingsoftware

86%

van de uitgevers verwacht dat hun affiliate marketing consistent blijft

Een grote meerderheid van de uitgevers vertrouwt op de consistente resultaten en het succes van affiliate marketing

Verbeterde verkoop

Vergroot uw verkoopsucces

Affiliate marketing is een bewezen en efficiënte manier om uw omzet te verhogen. Mensen die influencers vertrouwen, zullen eerder bij hen kopen. Minstens de helft van de klanten wereldwijd laat zich adviseren door influencers en affiliates als het gaat om aankoopbeslissingen. Begin met verkopen met de hulp van betrouwbare partners en vergroot uw kansen op het opbouwen van een loyale klantenbasis.

 • Begin met verkopen via betrouwbare partners
 • Bouw een loyale klantenbasis op en verhoog herhaalaankopen
Affiliate marketingsoftware

50%

van de digitale gebruikers zegt influencers te vertrouwen

Minstens de helft van de klanten vertrouwt op affiliates om de best mogelijke aankoop voor hun geld te krijgen

Read what klanten denken aan ons

 • Karen Peterson
  Karen Peterson

  Simply Fun Families

  Ik kan niet uitdrukken hoe geweldig hun steun is geweest. Ze bieden 24/7 live chat en telefonische ondersteuning en hebben zeer bekwame technici die extreem geduldig en grondig zijn. Ik zou ze in een hartslag aanbevelen. Het verbaast me nog steeds hoe makkelijk het is om te werken met hun affiliate marketing tracking software.
 • Brian Greenberg
  Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  Post Affiliate Pro heeft de meeste opties voor het maken van een geweldig partnerprogramma van alle partner softwareservices die ik heb geprobeerd. De voordelen van de SEO-link waren een sterk verkoopargument. Ik ben erg blij met de prestaties van PAP en raad ze ten zeerste aan.
 • Rick Slot
  Rick Slot

  Slotozilla

  Ik heb slechts twee gevallen van uitzonderlijke B2B-ondersteuning meegemaakt in mijn professionele carrière, en ik ben blij te kunnen zeggen dat PAP de lijst heeft gemaakt. Wat deze jongens doen is uitzonderlijk. PAP is een van de beste softwaretools voor het volgen van partners en ik zal het graag keer op keer aanbevelen.
 • Chris Mastergeorge
  Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  Ik was erg onder de indruk van de vaardigheden en vastberadenheid van Martin Pullman in uw ondersteuningsteam. Hij slaagde erin enkele moeilijke installatieproblemen voor ons op te lossen en stopte pas toen alles was opgelost. Ik ben erg blij met de resultaten.
 • Asle Skarpengland
  Asle Skarpengland

  Findex

  We gebruiken de Post Affiliate Pro-, Post Affiliate Network- en LiveAgent-software van Quality Unit al vele jaren. Ons bedrijf is gegroeid door de betrouwbaarheid en flexibiliteit van deze producten. Het bedrijf onderscheidt zich door zijn ultrasnelle en relevante ondersteuning.
 • Eli Pedelty
  Eli Pedelty

  Wet van aantrekking

  Het kiezen van Post Affiliate Pro als onze software voor partnerbeheer was de beste beslissing die we hebben genomen voor ons partnerprogramma. Als gecertificeerde partnermanager zou ik PAP ten zeerste aanbevelen aan iedereen die van plan is een schaalbaar, winstgevend partnerprogramma te lanceren.
 • Simon Renstrom
  Simon Renstrom

  RebelBetting

  We zijn in 2009 begonnen met het gebruik van Post Affiliate Pro. We zijn nog steeds erg blij met Post Affiliate Pro voor het beheer van onze partners en uitbetalingen. We zijn vooral onder de indruk van hun technische ondersteuning die altijd uitzonderlijk is.
 • Iris Mack
  Iris Mack

  MathQED

  Na grondig onderzoek van verschillende software, kozen mijn collega's en ik voor Post Affiliate Pro. De software is zeer gebruiksvriendelijk en biedt alle belangrijke functionaliteit die we nodig hebben. Het klantenserviceteam is uiterst behulpzaam en reageert zeer snel op onze vragen.
 • Andrei Knight
  Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over dit product en team. Een fantastische "aan de slag"-gids leidt u door de configuratie, en live chatondersteuning is slechts een klik verwijderd voor het geval u hulp nodig heeft. De ondersteuning is ongeëvenaard: snel en oprecht behulpzaam.
 • Henk-Jan Bergevoet
  Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  Werken met Quality Unit's Post Affiliate Pro en LiveAgent is een plezier. Hun live ondersteuning is uitstekend en ze zijn altijd beschikbaar om te helpen en de beste oplossingen voor onze behoeften te vinden. Hun intelligente affiliate marketing software helpt ons om de beste service te bieden aan onze partners en klanten.
 • Philipp Zurawski
  Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  We kozen voor Post Affiliate Pro vanwege hun uitstekende en snelle ondersteuning. In onze ervaring voldeed de software aan al onze wensen. Wij en onze geregistreerde partners (uitgevers) zijn enthousiast om PAP te gebruiken en kunnen het zonder enig voorbehoud aanbevelen.
 • Steven Aitchison
  Steven Aitchison

  CYTguides

  Ik gebruik Post Affiliate Pro al 1 jaar en vond het buitengewoon gunstig voor de groei van mijn bedrijf. Niet alleen is de software uitstekend, maar ook de ondersteuning is uitstekend. Ik kan Post Affiliate Pro niet sterk genoeg aanbevelen.
Handelaar

Explore onze tariefplannen

De integratie van uw nieuw aangemaakte Post Affiliate Pro-account met uw e-commerce website is slechts een klein onderdeel van het hele pakket.

pro_pricing icon.svg

Affiliate Programma

Pro

Het beste voor het maken van een eenvoudig partnerprogramma voor uw bedrijf.

129maand

Ultimate

Ideaal voor het creëren van een uitgebreider partnerprogramma.

Meest
populaire

249@maand

network_pricing icon.svg

Partnernetwerk

Netwerk

Voor individuen die een affiliate netwerk willen opbouwen.

599maand

Related Articles to Affiliate marketingsoftware

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we uit van uw toestemming om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×

Plan een één-op-één gesprek en ontdek hoe Post Affiliate Pro uw bedrijf ten goede kan komen.

We zijn beschikbaar op meerdere data

Plan een gesprek
Start Free Trial