–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Partnerprogrammasoftware

Gebruik de beste partnersoftware die op de markt verkrijgbaar is om uw partnerprogramma te starten.

heroBanner img program software
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter
logo-airhelp.svg
logo-eset.svg
logo-instabank.svg
logo-protonvpn.svg
logo-sumup.svg
logo-ticketeal.svg
program_icon
Partnerprogrammasoftware

Speciale software voor partnerprogramma's

Onze oplossing biedt een breed scala aan belangrijke functies waarmee u alles efficiënt kunt beheren, van affiliate marketingcampagnes en affiliate commissies tot promotionele creatieve middelen. Ga vandaag nog aan de slag met onze proefperiode van 30 dagen en kijk wat ons partnerbeheerplatform voor uw marketinginspanningen kan betekenen.

 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter
 • SourceForge Leader Fall 2021 light

Hoe werken partnerprogramma's?

Affiliateprogramma’s zijn een eenvoudige en effectieve manier om geld te verdienen
voor alle betrokken partijen

How does affiliate program work?
program_icon
Software voor het volgen van partners

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Wat is partnerprogrammasoftware?

Affiliateprogrammasoftware is een oplossing voor het maken en beheren van affiliatecampagnes. Het biedt geweldige functionaliteit, zoals het volgen van partners, het bijhouden van conversies of aangepaste commissies. Deze volledig uitgeruste oplossingen voorzien verkopers en aangesloten bedrijven van alle noodzakelijke hulpmiddelen.

Affiliate tracking in Post Affiliate Pro
Improve your earning with Post Affiliate Pro
chart

Verbeterde inkomsten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Verkoop meer met Post Affiliate Pro

Post Affiliate Pro kan u helpen de primaire doelgroep van uw affiliate marketingprogramma’s te bepalen, u te helpen pijnpunten te identificeren of u te helpen bij het creëren van commissiestructuren voor affiliates. Blijf op de hoogte van uw programma’s vanuit één intuïtieve interface en verbeter uw conversiepercentage.

star
Kernfuncties

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Alle essentiële functies op één plek

Onze software maakt gebruik van meerdere trackingmethoden om ervoor te zorgen dat u altijd de sterkste tracking krijgt. Uw online bedrijven kunnen profiteren van merkfuncties zoals banneradvertenties en ander promotiemateriaal. Post Affiliate Pro biedt marketingfuncties op meerdere niveaus, geavanceerde tracking en analyses.

Core features of Post Affiliate Pro

Wat zijn de voordelen van partnerprogrammasoftware
?

Easy affiliate management icon

Eenvoudig partnerbeheer

Beheer uw affiliates zonder hun affiliate marketinginspanningen uit het oog te verliezen dankzij Post Affiliate Pro.

Precise tracking features icon

Nauwkeurige trackingfuncties

Houd alles bij wat u nodig heeft en gebruik de gegevens om een ​​uitzonderlijk partnerprogramma op te zetten met een hoger succespercentage.

Marketing materials links icon

Gebruik promotiemateriaal om tijd te besparen doordat alles direct beschikbaar is in uw partnerbeheertools.

Commissions fraud detection icon

Commissies & fraudedetectie

Creëer commissieniveaus en bescherm uw aangesloten bedrijf tegen bedreigingen met onze beveiligingsfuncties.

Ontdek de kernfuncties van Post Affiliate Pro

Bekijk de grote verscheidenheid aan functies die beschikbaar zijn in ons aanpasbare dashboard.

chart icon
Partnertracking

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Geavanceerde tracking

Succesvolle affiliatemarketingprogramma’s zijn afhankelijk van de geavanceerde trackingfuncties van Post Affiliate Pro om hun prestaties te meten. Begin met het volgen van partners, promotiemateriaal, klikken, linkgebruik en meer met de brede trackingfuncties van onze partnerprogrammasoftware.

Affiliate tracking feature by Post Affiliate Pro
Post Affiliate Pro reports
reporting icon
Rapportering

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Rapporten en analyses

Post Affiliate Pro geeft u toegang tot rapportage- en analysefuncties om u te helpen bij het beheer van partnerprogramma’s. Houd de prestaties van partners bij en kom meer te weten over de best presterende partners. Bekijk geogegevens, krijg toegang tot auditlogboeken of kijk welke koppelingen het beste presteren bij klanten.

tag promo_materials icon
Promotiemateriaal

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Zorg voor passend promotiemateriaal voor elke gelegenheid. Post Affiliate Pro biedt verschillende soorten aanpasbare banners en links. Uw affiliates hebben altijd het juiste ding om te gebruiken voor uw digitale marketingcampagnes zonder ergens anders te hoeven zoeken.

Post Affiliate Pro - banner manager
Automation feature by Post Affiliate Pro
icon_automation
Geautomatiseerde workflow

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Automatiseringen

Het beheer van partnerprogramma’s wordt eenvoudiger wanneer u vervelende taken kunt automatiseren. Plan het verzenden van emails of het plaatsen van berichten op sociale media en stel geautomatiseerde commissies in op basis van uw commissiestructuren. U kunt zelfs de trackingfuncties automatiseren, zodat u zich op verschillende taken kunt concentreren.

Redenen waarom u moet beginnen met
affiliatiemarketing

Ons intuïtieve dashboard heeft aanpasbare automatiseringsmogelijkheden, gedetailleerde rapporten en meer.

Affiliate verkoop

Sluit u aan bij de golf van succes

Affiliate marketing wint elke dag aan populariteit. Sluit u aan bij succesvolle bedrijven – verbeter uw omzet, stel uw klanten tevreden en verlaag uw marketingkosten met Post Affiliate Pro. Onze functies maken het gemakkelijk om u te helpen uw partnerbeheer bij te houden, te plannen en te verbeteren.

 • Begin meer te verkopen en meer te besparen met affiliate marketing
 • Bouw een stabiele cashflow op terwijl u nieuwe klanten werft
Partnerprogrammasoftware

81 %

van de marketeers maakt gebruik van affiliate marketing

Uit onderzoek blijkt dat 81% van de marketeers afhankelijk is van partnerprogramma’s om hun marketing te verbeteren, terwijl 84% van de uitgevers deze al gebruikt.

Verhoogde inkomsten

Verdien meer voor elke bestede euro

Affiliate marketing is zeer kostenbesparend en zorgt voor een effectieve stijging van de inkomsten. U kunt maar liefst vijf keer meer verdienen voor elke dollar die u aan uw partnerprogramma’s besteedt. Begin met verdienen met Post Affiliate Pro en verkoop meer dankzij de betrouwbare aanbevelingen van uw aangesloten partners.

 • Bouw betekenisvolle en vruchtbare relaties op met klanten
 • Verdien tot vijf keer meer voor elke uitgegeven dollar
Partnerprogrammasoftware

€5.20

voor elke uitgegeven euro

Verdien meer, verkoop meer en bespaar meer met affiliate marketing. Verhoog uw inkomsten tot vijf keer meer en laat uw bedrijf online groeien.

Merkbekendheid

Bouw merkbekendheid op sociale media

Sociale media zijn een cruciaal onderdeel van affiliate marketing. Post Affiliate Pro kan u helpen uw affiliates te helpen dankzij verschillende promotiematerialen zoals banners of links en effectief te verkopen. Laat ze in contact komen met uw publiek en zorg voor een sterke aanhang voor uw merk.

 • Profiteer van marketingmateriaal binnen Post Affiliate Pro
 • Ga in gesprek met uw publiek en bouw een sterke merkbekendheid op
icontabs_chart

65 %

marketeers maken gebruik van sociale media

Meer dan 65% van alle aangesloten marketeers gebruikt sociale-mediaplatforms om in contact te komen met hun publiek en producten van hun partners te verkopen.

Wat onze klanten van ons vinden

 • Karen Peterson
  Karen Peterson

  Simply Fun Families

  Ik kan niet uitdrukken hoe geweldig hun steun is geweest. Ze bieden 24/7 live chat en telefonische ondersteuning en hebben zeer bekwame technici die extreem geduldig en grondig zijn. Ik zou ze in een hartslag aanbevelen. Het verbaast me nog steeds hoe makkelijk het is om te werken met hun affiliate marketing tracking software.
 • Brian Greenberg
  Brian Greenberg

  True Blue Life Insurance

  Post Affiliate Pro heeft de meeste opties voor het maken van een geweldig partnerprogramma van alle partner softwareservices die ik heb geprobeerd. De voordelen van de SEO-link waren een sterk verkoopargument. Ik ben erg blij met de prestaties van PAP en raad ze ten zeerste aan.
 • Rick Slot
  Rick Slot

  Slotozilla

  Ik heb slechts twee gevallen van uitzonderlijke B2B-ondersteuning meegemaakt in mijn professionele carrière, en ik ben blij te kunnen zeggen dat PAP de lijst heeft gemaakt. Wat deze jongens doen is uitzonderlijk. PAP is een van de beste softwaretools voor het volgen van partners en ik zal het graag keer op keer aanbevelen.
 • Chris Mastergeorge
  Chris Mastergeorge

  Lindi Skin

  Ik was erg onder de indruk van de vaardigheden en vastberadenheid van Martin Pullman in uw ondersteuningsteam. Hij slaagde erin enkele moeilijke installatieproblemen voor ons op te lossen en stopte pas toen alles was opgelost. Ik ben erg blij met de resultaten.
 • Asle Skarpengland
  Asle Skarpengland

  Findex

  We gebruiken de Post Affiliate Pro-, Post Affiliate Network- en LiveAgent-software van Quality Unit al vele jaren. Ons bedrijf is gegroeid door de betrouwbaarheid en flexibiliteit van deze producten. Het bedrijf onderscheidt zich door zijn ultrasnelle en relevante ondersteuning.
 • Eli Pedelty
  Eli Pedelty

  Wet van aantrekking

  Het kiezen van Post Affiliate Pro als onze software voor partnerbeheer was de beste beslissing die we hebben genomen voor ons partnerprogramma. Als gecertificeerde partnermanager zou ik PAP ten zeerste aanbevelen aan iedereen die van plan is een schaalbaar, winstgevend partnerprogramma te lanceren.
 • Simon Renstrom
  Simon Renstrom

  RebelBetting

  We zijn in 2009 begonnen met het gebruik van Post Affiliate Pro. We zijn nog steeds erg blij met Post Affiliate Pro voor het beheer van onze partners en uitbetalingen. We zijn vooral onder de indruk van hun technische ondersteuning die altijd uitzonderlijk is.
 • Iris Mack
  Iris Mack

  MathQED

  Na grondig onderzoek van verschillende software, kozen mijn collega's en ik voor Post Affiliate Pro. De software is zeer gebruiksvriendelijk en biedt alle belangrijke functionaliteit die we nodig hebben. Het klantenserviceteam is uiterst behulpzaam en reageert zeer snel op onze vragen.
 • Andrei Knight
  Andrei Knight

  FxKnight Trading Academy

  Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over dit product en team. Een fantastische "aan de slag"-gids leidt u door de configuratie, en live chatondersteuning is slechts een klik verwijderd voor het geval u hulp nodig heeft. De ondersteuning is ongeëvenaard: snel en oprecht behulpzaam.
 • Henk-Jan Bergevoet
  Henk-Jan Bergevoet

  Azurselect

  Werken met Quality Unit's Post Affiliate Pro en LiveAgent is een plezier. Hun live ondersteuning is uitstekend en ze zijn altijd beschikbaar om te helpen en de beste oplossingen voor onze behoeften te vinden. Hun intelligente affiliate marketing software helpt ons om de beste service te bieden aan onze partners en klanten.
 • Philipp Zurawski
  Philipp Zurawski

  Handyreparatur123

  We kozen voor Post Affiliate Pro vanwege hun uitstekende en snelle ondersteuning. In onze ervaring voldeed de software aan al onze wensen. Wij en onze geregistreerde partners (uitgevers) zijn enthousiast om PAP te gebruiken en kunnen het zonder enig voorbehoud aanbevelen.
 • Steven Aitchison
  Steven Aitchison

  CYTguides

  Ik gebruik Post Affiliate Pro al 1 jaar en vond het buitengewoon gunstig voor de groei van mijn bedrijf. Niet alleen is de software uitstekend, maar ook de ondersteuning is uitstekend. Ik kan Post Affiliate Pro niet sterk genoeg aanbevelen.
Betaalbare oplossing

De juiste prijs voor
de juiste tools

Post Affiliate Pro is zeer betaalbaar, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat uw budget verpest wordt. Kies een van onze tariefplannen en start uw affiliate marketingcampagnes.

pro_pricing icon.svg

Partnerprogramma

Pro

Het beste voor het maken van een eenvoudig partnerprogramma voor uw bedrijf.

129maand

Ultimate

Ideaal voor het creëren van een uitgebreider partnerprogramma.

Meest
populair

249maand

Related Articles to Partnerprogrammasoftware

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we uit van uw toestemming om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

Start Free Trial