–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

  • Functies
  • Campagne-, banner- en partnerrapport

Campagne-, banner- en partnerrapport

Wat is een Affiliate Marketing campagne?

In wezen is affiliate marketing een advertentiemethode om de verkoop te stimuleren en inkomsten te genereren door anderen (zoals bloggers, influencers of andere bedrijven) namens hen reclame te laten maken voor de producten en diensten van een bedrijf. Naast het voordeel van merken, zullen affiliate marketeers ook profiteren van deze techniek. Partners onderschrijven producten of marktdiensten op hun websites, apps of blogs. Degenen die leads omzetten in sales ontvangen commissies.

Waarom zou u een marketingcampagne opzetten?

Marketingcampagnes zijn een van de meest effectieve manieren om uw klanten en leads te bereiken. Ontmoetingen met potentiële klanten of klanten kunnen met deze bewegingen worden beveiligd. Campagnes met meerdere touchpoints zijn veel effectiever dan een enkele advertentie om de aandacht te trekken. Marketingcampagnes met incentives kunnen u helpen om u te onderscheiden van de massa wanneer u uzelf promoot.

Beloningen kunnen u ook helpen om contact op te nemen met klanten nadat de campagne is afgelopen. Het heeft als effect dat het uitlegt wat u aanbiedt en uw merk verder promoot. Marketingcampagnes zijn een integraal onderdeel van B2B-verkoopstrategieën. Het maakt niet uit of u contact houdt met huidige klanten of nieuwe potentiële klanten zoekt, dit is nuttig. Met een goede strategie kunt u de aandacht van een klant trekken en u onderscheiden van de massa.
Campagne-, banner- en partnerrapport

Wat is een banner?

Een banneradvertentiecampagne maakt gebruik van een rechthoekig grafisch display dat zich van boven naar beneden of van links naar rechts over een website of online media-eigendom uitstrekt. Het gebruik van banners voor affiliate marketing kan een belangrijke manier zijn voor partners om uw producten of diensten te promoten, en een visuele advertentie te bieden die potentiële klanten aanmoedigt om met hen in contact te komen, door clickbait-teasers aan te bieden om mensen te verleiden een link te volgen en lid te worden, of om meer te weten te komen.

Met Post Affiliate Pro kunt u uw aangesloten partners kant-en-klare banners presenteren als onderdeel van uw uitgebreide promotiecampagnes.

Waarom zijn banneradvertenties belangrijk?

De beste banneradvertenties zullen de aandacht van de lezer trekken en hen nieuwsgierig maken naar het product of de dienst waarvoor wordt geadverteerd. De meeste van hen zijn helder, vriendelijk en brengen hun boodschap over via afbeeldingen in plaats van tekst. Ze kunnen statisch of geanimeerd zijn.

Met banneradvertenties kunt u de online aanwezigheid van uw merk vergroten en uw producten en diensten beter zichtbaar maken voor mensen. Naast het genereren van leads met dit soort advertenties, kunnen deze advertenties mensen aanmoedigen om uw producten of diensten uit te proberen, of zich zelfs aan te melden voor uw emaillijst. Het laatste voordeel dat we willen benadrukken, is dat ze het u gemakkelijk maken om uw doelgroep opnieuw te targeten. U kunt bezoekers die uw product niet hebben gekocht of zich niet hebben geabonneerd om uw service te gebruiken, eraan herinneren dat ze dat wel zouden moeten doen.
voorbeeld van afbeeldingsbanner
Voorbeeld van afbeeldingsbanner

Wat kunt u zien in de rapportages?

Rapporten bieden nauwkeurige informatie over campagnes en banners, zodat u deze kunt vergelijken, aanpassen en optimaliseren. Partnerondernemingen, campagnes en banners zijn echter niet de enige statistieken die u in uw partnerprogramma kunt bekijken. Hier zijn enkele voorbeelden van de statistieken die Post Affiliate Pro kan bieden.

Actieve partners

Bij partnermanagers is de verhouding van actieve partners belangrijk. De indicator beschrijft het aantal actieve en presterende partners of publishers binnen het netwerk.

De tool kan ook de bron van de beste vertoningen identificeren, evenals de bron van de hoogste en laagste conversiepercentages. Deze informatie is nuttig voor aangesloten managers om partners te identificeren die beloningen verdienen en die moeten worden losgelaten.

Doorklikratio

In verband met een advertentie is de klikfrequentie (CTR) een trackingstatistiek die bijhoudt op hoeveel links wordt geklikt versus hoeveel vertoningen de advertentie ontvangt.

Een statistiek als deze kan gebreken in affiliate marketingstrategieën aan het licht brengen. Linkprestaties kunnen worden beoordeeld aan de hand van het aantal klikken en vertoningen dat een link ontvangt. Als u meer vertoningen dan klikken heeft, is er iets mis met de bestemmingspagina.

Conversies

Conversies (verkoop en acties) zijn het uiteindelijke doel van affiliate marketing. Conversies vinden plaats wanneer bezoekers voltooien wat ze moeten doen op de site van een partner, zoals lid worden van een emaillijst, een aanmeldingsformulier invullen of een product kopen.

Affiliates verdienen meer geld wanneer ze meer klanten converteren. Dit resulteert op zijn beurt in meer omzet en meer winst voor de adverteerder.

Verkeer

Het aantal bezoekers of gebruikers dat een website of blog bezoekt, wordt gemeten als verkeer of gebruik. Een grotere hoeveelheid verkeer betekent meer vertoningen en mogelijk meer conversies voor een blog of website.

Minder verkeer betekent minder vertoningen, conversies en doorkliks. Het gebruik van verkeersinformatie kan aangesloten marketeers helpen begrijpen hoe bezoekers reageren op bepaalde marketingstrategieën (bijv. promotiemateriaal, advertenties, links en recensies).

Bekijk de video over het monitoren van partneractiviteiten.

post affiliate pro campagnes overzicht

Bekijk de video over het monitoren van affiliate-activiteiten. …

Als u weet hoe u statistieken in affiliate marketing kunt bijhouden, kunnen zowel adverteerders als affiliates helpen bepalen welke methoden resultaten opleveren en welke niet, zodat ze hun marketinginspanningen overeenkomstig kunnen verbeteren. Bovendien kunnen affiliates kiezen met welke adverteerders ze willen samenwerken en met welke niet. Om samen te vatten: trackingstatistieken helpen adverteerders en aangesloten bedrijven om meer geld te verdienen.

Kennisbankbronnen

Learn more about Campaign, banner, and affiliate report

Frequently Asked Questions

  • Welke statistieken zijn belangrijk bij affiliate marketing?

    Als u weet hoe u statistieken in affiliate marketing kunt bijhouden, kunnen zowel adverteerders als partners helpen bepalen welke methoden resultaten opleveren en welke niet, zodat ze hun marketinginspanningen dienovereenkomstig kunnen verbeteren.

  • Wat is een affiliate marketing campagne?

    Een affiliate marketingcampagne is een advertentiemethode om de verkoop te stimuleren en inkomsten te genereren door anderen (zoals bloggers, influencers of andere bedrijven) namens hen reclame te laten maken voor de producten en diensten van een bedrijf.

Kortingsbonnen kunnen worden gebruikt voor offline of online marketing. Kortingsbonnen zijn een effectieve manier om betere prijzen te bieden en partners te motiveren.

Kortingsbonnen

The text discusses the use of coupons in affiliate marketing through Post Affiliate Pro. Merchants can easily create and customize coupons, including barcode images, which can be tracked through the platform. Partners can request coupons for promotional campaigns and can be credited for their referrals. Post Affiliate Pro also offers integrations with CommerceGate for payment processing and the option for mass payments to partners. The use of coupons can motivate partners to promote a website and offer special discounts to customers, increasing loyalty and satisfaction.

Peel banner heeft een geïntegreerde flash-animatie. Het kan worden weergegeven in de linker bovenhoek, rechter bovenhoek of beide bovenhoeken.

Peel banners

The TEXT discusses various marketing strategies, including the use of banners, gray hat SEO, exclusion keywords, and Zip banners. It provides information on the different types of banners available and how they are used to drive traffic to a website. The concept of gray hat SEO is also explained, as well as the use of exclusion keywords to optimize PPC campaigns. The Zip banner feature is highlighted and how it can be used to provide customizable files for partners. The text also includes information on how to create a free account with Post Affiliate Pro.

Wat is een API in eenvoudige bewoordingen, hoe kunt u deze gebruiken in Post Affiliate Pro en welke voordelen heeft het voor uw bedrijf?

API

This article discusses Post Affiliate Pro, a platform for managing affiliate marketing programs. It covers integration with the billing and customer management system Iono, as well as offering advanced partner and affiliate software with full tracking and control. There are no installation costs and 24/7 customer service available, along with related resources, a knowledge base and partnership program. Additionally, the article refers to Volusion API and the steps for configuring, tracking sales, and installing plugins for ecommerce solutions.

Smartlinks maken het mogelijk om automatisch een bestemmings-URL voor een link/banner te kiezen op basis van de GEO-locatie en het apparaat van de bezoeker.

SmartLinks

The article discusses various aspects of affiliate marketing, including the use of smartlinks and redirection links to increase click rates and prevent ranking penalties. It also covers the importance of acquiring relevant incoming links and the benefits of offline tracking for businesses. Post Affiliate Pro offers a range of products, features, integrations, support, and learning resources for affiliate marketers.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we uit van uw toestemming om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×

Plan een één-op-één gesprek en ontdek hoe Post Affiliate Pro uw bedrijf ten goede kan komen.

We zijn beschikbaar op meerdere data

Plan een gesprek