–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

microphone icon

Partnertrackingsoftware

Heeft u betere partnertrackingsoftware nodig?

Verhoog uw omzet met betere software voor het volgen van partners. Ga vandaag nog aan de slag met Post Affiliate Pro!
 • ✓ Geen installatiekosten    
 • ✓ 24/7 klantenservice    
Start 14-dagen gratis proefperiode Plan een gesprek
network_animation
industry_woman_bg
Awards
 • GetApp Category Leader Badge
 • SourceForge Leader Winter 2022
 • slashdot leader winter

Partnertrackingsoftware voor nauwkeurige resultaten

Krijg de beste en meest nauwkeurige trackingresultaten met Post Affiliate Pro en mis nooit meer een verwijzing. Onze software implementeert meerdere geavanceerde trackingmethoden, evenals back-uptrackingmethoden om ervoor te zorgen dat u altijd het meeste uit uw partnerprogramma’s haalt. Start uw gratis proefperiode en verbeter uw verwijzingsbeheer vandaag nog!
eset - logo
airhelp - logo
ProtonVPN
sumup - logo
ticketea - logo
timedoctor - logo
Content email writing
microphone icon.svg

Partnertrackingplatform

Wat is partnertrackingsoftware?

Affiliate marketing trackingsoftware zoals Post Affiliate Pro wordt gebruikt voor het proces van het beheren en volgen van marketingactiviteiten.

Post Affiliate Pro biedt belangrijke functies waarmee u op de hoogte kunt blijven van uw affiliate marketingstrategieën en de verkoop, verkeersbronnen, conversies en klikken van gelieerde websites, ecommerceplatforms of emailmarketing kunt volgen om hun prestaties te meten.

De eigenaar kan dan bepalen wie partnerconversies genereert, de omzet verhogen en ervoor zorgen dat de vergoeding dienovereenkomstig wordt gegeven.

De juiste software voor het volgen van partners voor verkopers en partners

Post Affiliate Pro is een van de beste tracking- en partnerbeheeroplossingen voor beide kanten van affiliate marketing. Profiteer van verschillende functies in het affiliate-dashboard die zowel handelaren als partnerondernemingen bedienen.

Get access to robust conversion tracking, different types of commission structure, promotional materials, referral program or private campaign management, and comprehensive reports to power your affiliate program.

An intuitive interface and scalability make Post Affiliate Pro one of the best affiliate platforms for online businesses worldwide. Discover all its features today!

Welke soorten tracking kan Post Affiliate Pro verwerken?

Post Affiliate Pro heeft geavanceerde tools voor het volgen van partners om u te helpen uw bedrijfsdoelen te bereiken in een intuïtieve gebruikersinterface. Krijg een uitgebreid overzicht van uw activiteiten en verbeter uw affiliate marketing businessmodel met de juiste data.
Commissies en uitbetalingen
Post Affiliate Pro kan elk belangrijk type tracking aan dat u nodig hebt om een uitgebreid overzicht van activiteiten te krijgen
Verkoop en leads

Volg elke lead en verkoop die uw partners naar uw sites brengen

Campagnes en materialen
Blijf op de hoogte van uw affiliate marketingcampagnes en zie uw voortgang
Partners en klikken
Blijf op de hoogte van uw partners en hoeveel klikken ze met hun inspanningen opleveren
Klik hier
Previous slide
Next slide
Tech support illustration
Tracking Methods

Direct volgen

Partnerondernemingen volgen met de juiste methoden

Tracking is een belangrijk kenmerk van affiliate marketing. Daarom hebt u de juiste affiliate marketing tool nodig om uw partnertracking comfortabel en gemakkelijk te beheren.

Post Affiliate Pro biedt een breed scala aan trackingmethoden om ervoor te zorgen dat u altijd op de hoogte blijft van alle verwijzingen, leads of aankopen van partners. Het systeem maakt altijd gebruik van de sterkste partnertrackingmethoden om u de beste resultaten te geven over uw affiliate marketingprogramma.

Het maakt ook gebruik van back-uptracking om ervoor te zorgen dat u resultaten krijgt, zelfs als een specifieke methode niet beschikbaar is. Blijf op de hoogte van wat er gebeurt in uw partnergemeenschap en klantenbestand en krijg realtime inzichten met Post Affiliate Pro.

Fraud Protection

Fraude bescherming

Blijf veilig met onze fraudebeschermingsfuncties

Fraudeurs zullen altijd hun uiterste best doen om hun partnernetwerk te slim af te zijn. Daarom zou u een partnersoftware oplossing moeten hebben die u affiliate marketing campagnes veilig en gezond beschermt.

Gelukkig beschermen de trackingfuncties van Affiliate Pro u ook tegen fraude. Blijf beschermd met onze functies voor fraudedetectie en proactieve fraudepreventie.

De antifraudekit van Post Affiliate Pro beschermt u tegen fraude bij het aanmelden van partners, verkoopfraude en klikfraude. Doe uw best met vertrouwen en ondersteuning van de antifraudekit van onze affiliate marketing-trackingsoftware.

Website security illustration
Customer service reporting
Performance Rewards

Productiviteit

Blijf georganiseerd en verhoog uw inkomsten

Post Affiliate Pro biedt unieke geavanceerde functies waarmee u meer kunt doen dan alleen het volgen van partners. Verbeter het beheer van uw partnerprogramma’s en gebruik een verscheidenheid aan opties van een handig dashboard – volg partnercoupons, directe links, mobiel verkeer en meer.

Partnermarketeers kunnen betere promotie-opties gebruiken voor hun marketingkanalen – hun partnerlinkstijlen aanpassen en ander nuttig promotiemateriaal gebruiken om potentiële klanten aan te trekken. Handelaren kunnen een geforceerde matrix partnerbeheerfunctie gebruiken om commissielimieten te sturen.

Ze kunnen ook hun partnerbeheer verbeteren en nieuwe partners motiveren om meer partnerverkopen te doen. Post Affiliate Pro ondersteunt ook privécampagnes voor geselecteerde partners en andere geweldige functies voor een betere verkoopconversie.

SubID-Ad Channels Tracking

Pas uw partnerlinkstijlen aan en pas ze aan

Links zijn de kern van affiliate marketing. Onze software voor partnerbeheer biedt veel meer dan realtime campagnetracking. Als u verschillende verkeersbronnen wilt aantrekken en aangepaste links wilt gebruiken voor verschillende marketingcampagnes voor partners, hebben we precies de juiste tool voor de klus. Profiteer van aanpassingsopties voor uw partnerlinkstijlen en verbeter uw directe links of omleidingen. Kies verschillende soorten links om uw prestaties in een specifiek klantenbestand te verbeteren vanaf één affiliate marketing trackingplatform. Post Affiliate Pro biedt een selectie van omleidingslinks, nieuwe stijllinks, ankerlinks, SEO-links met mod rewrite en directe links. Selecteer wat het beste werkt voor uw koopkanalen en pas ze correct aan met gegevens voor het bijhouden van activiteiten.

developers illustration

Wat zijn de voordelen van het volgen van partnerondernemingen?

man icon

Krijg partnerschappen en samenwerkingen

Partners zijn beschikbaar in bijna elke sector of land. Door waardevolle marketingpartnerschappen aan te gaan, kunt u nieuwe markten verkennen.
chart icon

Bespaar geld met affiliate marketing

Uw inspanningen op het gebied van affiliate marketing zullen een grote bijdrage leveren aan het besparen van uw budget. Krijg een boost in organisch verkeer en verkopen terwijl u geld bespaart op marketingcampagnes dankzij de aangesloten marketingindustrie.
icon dolar

Onderscheid uw bron van inkomsten

Partnertrackingsoftware is een haalbare kans om extra inkomsten te verdienen en uw inkomstenbronnen duidelijk te identificeren. Een welvarend netwerk kan pas worden gecreëerd als u tijd en de mogelijkheid hebt om het op te bouwen.
icon_chart.svg

Verhoog uw blootstelling

Naarmate uw reputatie aan kracht wint en begint op te bouwen, beginnen online bezoekers u en uw online winkel meer te herkennen. Door samen te werken met de juiste partners die uw producten promoten, worden deze effecten alleen maar groter.
hipster marketer
Multiple Merchants - Affiliate Program Administrators

Begin gratis

Start uw gratis proefperiode en verbeter met de juiste software

Post Affiliate Pro biedt indrukwekkende functies in één dashboard en 24/7 klantenservice voor elke klant. Ga aan de slag in de affiliate marketing sector en verbeter uw tracking en commissiebeheer met de juiste software. Word lid van een netwerk van partnerondernemingen en verkopers die Post Affiliate Pro vertrouwen. Start uw gratis proefperiode van 14 dagen zonder gedwongen betalingsopties en leer meer over wat Post Affiliate Pro te bieden heeft. Geen verplichtingen en geen kredietkaartgegevens vereist.

microphone icon.svg

Ondersteuning

Geniet van gratis aanvullende diensten

Onze uitzonderlijke software voor partnerbeheer gaat een stap verder voor u. Ons doel is om u aangesloten software aan te bieden die aan uw verwachtingen voldoet, voldoet aan uw zakelijke behoeften en naadloos werkt. Geef uw partnerprogramma een boost en laat ons enkele van de eerste stappen voor u uitvoeren en u laten zien hoe u onze aanpasbare interface kunt gebruiken.

Eerste installatie​

We zullen uw partnerprogramma vanaf het begin opzetten, zodat u geen technische problemen ondervindt.

Eerste integratie​

Wilt u andere platformen implementeren binnen Post Affiliate Pro? Ons integratieteam staat voor u klaar!
 
microphone icon.svg

Mobiel

Gratismobiele apps

Download de gratis Post Affiliate Pro-app en geniet van onbeperkt partnerbeheer op uw telefoon. Blijf in contact met uw partners en beheer uw partnerprogramma zelfs buiten het kantoor.
Controleer verkeer, statistieken en ontvang in realtime pushmeldingen over uw nieuwe partners. Onderweg partners goedkeuren of afwijzen. De interface is beschikbaar voor verkopers en partnerondernemingen zonder extra tariefplannen.
mobiles
microphone icon.svg

Handelaar

De prijs is goed

Post Affiliate Pro zal uw budget niet verpesten. Het is een van de meest populaire softwareoplossingen voor het volgen van partners en marketing voor handelaren en partners. Post Affiliate Pro is de meest beoordeelde en de hoogst gewaardeerde software voor affiliate marketing in 2023. Ga vandaag nog aan de slag en kies een van onze eerlijke tariefplannen, of begin met een gratis proefperiode van 14 dagen en upgrade en betaal naar gebruik. Geen contracten, geen opstartkosten, op elk moment opzeggen.

Package Name

Pro

Ideaal voor solopartners en KMO's om hun programma te starten en te beheren

129€ /maand
Package Name

Ultimate

Volledige partnersoftware voor middelgrote en grote bedrijven

249€ /maand

Frequently Asked Questions

 • Wat is software voor het volgen van partners?

  Partnertrackingsoftware houdt gegevens bij die handelaars en partnerondernemingen helpen het bezoekersverkeer te optimaliseren. Tracking verwijst naar IP-detectie van klanten, browserdetectie en verwijzingsgegevens van partnerondernemingen..

 • Hoe houd ik mijn partnerverkopen bij?

  Partnertrackingsoftware registreert elke verkoop en toont u de cijfers en gegevens in uw dashboard. Dit proces is meestal automatisch, dus u hoeft alleen maar de verkoopsectie te vinden in uw partnertrackingoplossing.

 • Hoe houdt u de prestaties van partners bij?

  De inspanningen van uw partner moeten regelmatig worden gemeten door kwantitatieve meetwaarden te definiëren en deze te vergelijken met de gedefinieerde doelen. Door de belangrijkste prestatie-indicatoren te volgen en te meten, kunt u gegevens verzamelen en analyseren. Goede software voor het volgen van partners kan u helpen alle gegevens te meten en op te slaan. noodzakelijke gegevens voor verdere analyse.

 • Hoe worden partners betaald?

  Partnermarketeers verdienen geld door hun volgers naar producten en diensten te verwijzen via een link. Partnermarketeers ontvangen een commissie voor elke verkoop die via hun link wordt gedaan zodra een volger het product koopt.

 • Wat is een trackingcode voor partners?

  Het is een soort code die kan worden gebruikt voor het bijhouden van klikken en verkopen van partnerbedrijven. Dit maakt het voor verkopers gemakkelijk om te identificeren wie heeft geholpen bij het verkopen van hun producten en om commissie te betalen. Traceercodes van partners kunnen worden aangepast met behulp van van partnertrackingsoftware.

Related Articles to Partnertrackingsoftware
Lees meer over de belangrijkste details, campagnebeperkingen, regels, commissies en meer van het eLeadMedia Partnerprogramma voordat u lid wordt.

eLeadMedia Partnerprogramma

Promoot eLeadMedia's partnerprogramma voor extra inkomsten uit media en marketing. Ontdek het CPL-partnerprogramma voor digitale diensten, campagneregels, promotiemateriaal, commissies, en uitbetalingen. Meld u aan voor een gratis proefperiode van 14 dagen en bouw uw eigen partnerprogramma.

Lees meer over de belangrijkste details, campagnebeperkingen, regels, commissies en meer van het Pulsar Ads Partnerprogramma voordat u lid wordt.

Pulsar Ads Partnerprogramma

Het partnerprogramma biedt extra inkomsten uit media en marketing. Het heeft specifieke campagneregels en geaccepteerde landen, verkeersbronnen en cookieduur.

Feedback delen met partners is een goede manier om hun algemene prestaties te verbeteren. Bekijk hoe u dit doet via email.

Feedback delen met partners

Dit artikel bespreekt affiliate marketing, integraties en partnerprogramma's. Het benadrukt het belang van communicatie, motivatie en prestatiebeloningen in samenwerkingen. Ook worden tools voor partnerbeheer en betalingsverwerking behandeld. Multi-level marketing en website replicatie worden ook genoemd.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we uit van uw toestemming om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×

Plan een één-op-één gesprek en ontdek hoe Post Affiliate Pro uw bedrijf ten goede kan komen.

We zijn beschikbaar op meerdere data

Plan een gesprek
Start Free Trial