–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

microphone icon

Automatisering

Gebruik automatiseringen in uw affiliate marketing

Verspil geen tijd aan repetitieve taken. Verhoog de omzet zonder een vinger uit te steken.
  • ✓ Geen installatiekosten    
  • ✓ 24/7 klantenservice    
network_animation
industry_woman_bg
Awards
  • GetApp Category Leader Badge
  • SourceForge Leader Winter 2022
  • slashdot leader winter
microphone icon.svg

Organisatie

Automatiseringen voor de georganiseerde

De juiste tools voor marketingautomatisering kunnen uw partnercampagne maken of breken. Post Affiliate Pro is uitgerust met een verscheidenheid aan geavanceerde functies om automatiseringen in te stellen om het gruntwerk voor uw eCommerce-website te doen. Alles in één enkele interface. Blijf gefocust op uw doelen en laat uw platform de rest voor u doen. Probeer een volledige 14-daagse proefversie met slechts een paar klikken. Laat ons ondersteuningsteam Post affiliate Pro vandaag nog integreren in uw ecommercebedrijf.
eset - logo
airhelp - logo
ProtonVPN
sumup - logo
ticketea - logo
timedoctor - logo
Content email writing
microphone icon.svg

Blijf bij de les

Wat is automatisering in Post Affiliate Pro?

In aangesloten software automatiseert marketingautomatisering routinetaken zonder menselijke hulp. Wanneer u Post Affiliate Pro als uw partnerbeheersoftware gebruikt, kunt u ook profiteren van krachtige functies zoals emailmarketing, segmentatie van klantengedrag, het genereren van leads, provisieverdeling en gepersonaliseerde advertenties.

Post Affiliate Pro - uw ultieme oplossing voor affiliate marketing

Een gebruiksvriendelijk dashboard met aanpasbare automatiseringsopties
Commissies

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Campagnes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Rapporten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Previous slide
Next slide
microphone icon.svg

Uitbetalingen

Maak commissies eenvoudiger

Laat Post Affiliate Pro voor de handmatige taken zorgen. We bieden u de mogelijkheid om een breed scala aan commissie-opties voor uw gelieerde ondernemingen te automatiseren met Standard Rev Share, Tiered Rev-Share, Time-Based Rev Share, Standard CPA, Sub Affiliate en nog veel meer. Daarnaast kan deze zakelijke tool worden ingesteld om terugkerende commissies bij te houden via API, of om commissies te wijzigen op basis van de gebruikte plug-ins.
Tech support illustration
Email Marketing
microphone icon.svg

Emails

Emailautomatisering om ze op de hoogte te houden

Maak geautomatiseerde berichten voor uw gelieerde ondernemingen op basis van hun activiteiten. Uw platform in Post Affiliate Pro kan worden ingesteld om automatisch op verschillende manieren met uw partnerondernemingen te communiceren, waaronder eerste welkomstmails, introductiebrieven voor partnermanagers, gebruikersnamen of wachtwoordherinneringen en rapporten over accountactiviteit.

Bovendien kunnen bedrijfseigenaren automatiseringsworkflowtriggers gebruiken om automatisch te reageren op door partners gegenereerde leads. Triggers voor een effectieve emailmarketingcampagne kunnen zijn: het aanvragen van een bezichtiging, het downloaden van een ebook of het aanmelden voor de emaillijst. Post affiliate pro biedt gratis emailsjablonen voor u beschikbaar.

SubID-Ad Channels Tracking

Sociale media

Beheer meerdere marketingkanalen

Reageer op conversies van potentiële klanten en coördineer nieuwe posts op sociale media om te delen op LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram vanuit dezelfde interface waar u geautomatiseerde emailreeksen instelt. Door hun bereik is het bewezen dat sociale media platforms onverwachte potentiële klanten binnenhalen.

Gebruikers in Post Affiliate Pro hebben toegang tot automatiseringstools die triggers, emailsequenties, drip-campagnes en andere repetitieve taken kunnen instellen voor partners om leads te genereren en te koesteren.

new Social Media Email Templates

Waarom automatiseringen gebruiken in uw partnerprogramma?

Automatisering is een geweldige marketingtool voor drukke verkoopteams die op schema willen blijven. Post Affiliate Pro biedt belangrijke automatiseringsfuncties om uw werk te stroomlijnen. Met de software kunt u prestatiebeloningen aanpassen, reageren op inactiviteit van partners, emails verzenden naar verkopers, facturen genereren en nog veel meer.
Infrastructure developer illustration
microphone icon.svg

Tracking

Automatiseer het bijhouden van en meldingen

U hebt volledige controle over het volgen van alle verkoopactiviteiten in affiliate marketingcampagnes met onze Post Affiliate Pro.

U kunt uw platform zo instellen dat het automatisch een onbeperkt aantal verwijzingscampagnes van partners volgt en deze toekent volgens vaste tarieven of de geforceerde matrix die u aanmaakt voor individuele accounts.

SubID-Ad Channels Tracking

Rapporten

Realtime rapporten om de verkoop te stimuleren

Automatiseer rapporten om u essentiële informatie te geven over alle prestatie- en financiële aspecten van uw volledige partnernetwerk en individuele campagnes.

Krachtige rapportagemogelijkheden bieden diepgaande belangrijke informatie over uw volledige partner databankactiviteit en kunnen worden opgesplitst in individuele klant- of subpartnerkanalen. Nauwkeurige gegevens zoals de geografische locatie van uw partners en klanten kunnen worden geautomatiseerd, zodat u de meest nauwkeurige beslissingen kunt nemen over uw verkooptrechter.

new Social Media Email Templates
microphone icon.svg

Bijstand

Geniet van gratis aanvullende diensten

Door uitzonderlijke partnersoftware te bieden, blijven we op de hoogte. Het is onze missie om u partnersoftware te bieden die aan uw verwachtingen voldoet, voldoet aan uw zakelijke behoeften en naadloos werkt. Laat ons u helpen met de eerste stappen.

Eerste installatie​

Bezorgd over het installatieproces? Meld u vandaag nog aan en ons team zal uw partnerprogramma correct opzetten om ervoor te zorgen dat u in de toekomst geen technische problemen ondervindt.

Eerste integratie​

Wilt u het maximale uit uw abonnement halen door services van derden te integreren? Wij zullen het proces voor u afhandelen, zodat u zich kunt concentreren op het uitbreiden van uw partnerprogramma.
microphone icon.svg

Forfaitaire prijs

De prijs is goed

Post Affiliate Pro werd door recensenten beoordeeld als de beste alles-in-één oplossing voor affiliate marketing in 2023. Met onze gratis proefversie kunt u de service uitproberen en later upgraden. Er zijn geen contracten en geen annuleringskosten van toepassing.
Package Name

Pro

Basisplan ideaal voor solopartners en KMO's om hun programma te starten en te beheren

129€ /maand
Package Name

Ultieme

Het populairste abonnement biedt volledige partnersoftware voor middelgrote en grote bedrijven

249€ /maand

U bent in goede handen!

Weet u wat Nike, Cloudways, ProtonVPN, Time Doctor, Webnode en FLYUIA gemeen hebben? U raadt het al … Post Affiliate Pro!
Nu gratis proberen Geen kredietkaart nodig

FAQ

Wat is automatisering?

Automatisering verwijst naar softwaretechnologieën en -platforms die zijn ontworpen om marketingafdelingen en organisaties te helpen effectiever online marketing te doen en repetitieve taken te automatiseren..

Wat is een partnermarketeer?

Een partnermarketeer is een externe partner die uw product of dienst promoot voor een commissie op basis van uw serviceovereenkomst.

Wat doet een partnermanager?

De dagelijkse taken van een partnermanager omvatten, maar zijn niet beperkt tot het beoordelen van lopende aanvragen van partners, het beantwoorden van vragen van huidige en potentiële partners, het werven, creëren en bijwerken van banners, het beoordelen van naleving en het rapporteren van KPI's.

Hoe worden partners betaald?

Partnermarketeers worden betaald door een product of dienst aan te bevelen aan hun volgers via een unieke partnerlink. Zodra een volger het product via de link koopt, krijgt de partnermarketeer een commissie voor de verkoop.

Related Articles to Automatisering
Als u op zoek bent naar een krachtig Awin-alternatief, overweeg dan Post Affiliate Pro. Lees hier verder.

Een Awin Alternatief nodig?

Post Affiliate Pro is a simple and hassle-free alternative to Awin. Their software solution is designed to meet the exact needs of both small and Fortune 500 companies. With flexible features, great reporting tools, and many integrations, you can keep your business on track. You can also master partner management skills using email marketing templates, an affiliate academy, or a knowledge base. Start a 14-day free trial with no credit card required and discover why you should use Post Affiliate Pro as your partner marketing solution.

Post Affiliate Pro is al meer dan 15 jaar de beste partnersoftware op de markt. Eindeloze promotiemethoden, slimme tracking en rapportage inbegrepen.

Verkoop meer met de beste software voor het volgen van partners

Post Affiliate Pro is de beste software voor het volgen van partners en kan uw huidige e-commerce website integreren om uw partnerprogramma te starten en uw bedrijf te laten groeien. U kunt een gratis proefperiode van 14 dagen starten zonder dat u een creditcard nodig heeft. Kies een naam voor uw subdomein en meld u aan om een gratis account aan te maken en productupdates te ontvangen. Door u aan te melden, accepteert u de algemene voorwaarden en het privacybeleid.

Bent u op zoek naar een passief inkomen? Leer binnen enkele minuten hoe u geld kunt verdienen met affiliate marketing.

Geld verdienen met affiliate marketing

Bent u op zoek naar een passief inkomen? Leer binnen enkele minuten hoe u geld kunt verdienen met affiliate marketing.

Lees dit artikel om erachter te komen waarom u waardering van partners moet erkennen en hoe u dit efficiënt kunt doen.

Effectieve partners erkennen

Om duurzame en waardevolle relaties met partnerondernemingen op te bouwen, moeten verkopers regelmatig contact opnemen en positieve feedback geven. Financiële aspecten zijn essentieel, maar ook niet-monetaire manieren om partners te motiveren en te betrekken zijn belangrijk. Het erkennen van hun harde werk werkt motiverend en speelt ook een belangrijke rol bij het verminderen van het aantal partnerleden dat het programma verlaat. Door partners te voorzien van een unieke code, publieke erkenning, extra tools en strategische commissietarieven, kan de waardering worden getoond. Email is nog steeds het beste kanaal om partners te bereiken, en er worden enkele voorbeelden van effectieve emailsjablonen gegeven voor het erkennen van de meest effectieve partners.

Wordt affiliate marketing belast? Lees meer over affiliate marketing belastingen en fouten die u moet vermijden in ons academische artikel.

Affiliate marketing belastingen – Alles wat u moet weten

Affiliate marketing kan lucratief zijn, maar het is belangrijk om de fiscale implicaties te begrijpen. Zo moet u belasting betalen over uw inkomsten en moet u zich aan alle relevante wetten houden. Als affiliate marketeer moet u uw eigen bedrijf opzetten en bent u verantwoordelijk voor het betalen van belastingen, pensioen en gerelateerde kosten. Het verschil tussen bruto-inkomen en netto-inkomen is ook belangrijk om te begrijpen. Er zijn verschillende belastingregels en tarieven in elk land, dus het is het beste om een professional te raadplegen. Door een accountant in te huren kunt u betere hulp krijgen.

Partnertrackingsoftware controleert en verzamelt uw website voortdurend op gegevens. Volg de verkoop van uw partners en profiteer van hun bestaande publiek.

Heeft u betere partnertrackingsoftware nodig?

Partnertrackingsoftware controleert en verzamelt uw website voortdurend op gegevens. Volg de verkoop van uw partners en profiteer van hun bestaande publiek.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we uit van uw toestemming om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×

Plan een één-op-één gesprek en ontdek hoe Post Affiliate Pro uw bedrijf ten goede kan komen.

We zijn beschikbaar op meerdere data

Plan een gesprek