–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Heeft u betere partnersoftware nodig?

Verhoog uw omzet met betere partnersoftware. Zet binnen enkele minuten uw eigen partnerprogramma op met een gratis proefperiode van 14 dagen. Blijf gefocust op uw partnerprogramma en laat ons uw huidige ecommerce website integreren met Post Affiliate Pro.
eset - logo
airhelp - logo
ProtonVPN
sumup - logo
ticketea - logo
timedoctor - logo
logo-airhelp.svg
logo-eset.svg
logo-instabank.svg
logo-protonvpn.svg
logo-sumup.svg
logo-ticketeal.svg
Issue git 1

Waarom zou u partnersoftware gebruiken?

Post Affiliate Pro is de toonaangevende partnersoftware die uw partnerprogramma van onder naar boven ondersteunt. Het biedt het juiste deel van de partnersoftwarefuncties, waaronder een krachtig volgsysteem met unieke volgmethoden, verschillende soorten commissie, promotiemateriaal en uitgebreide rapporten, allemaal in één bundel. Er zijn momenteel honderden partnerfuncties beschikbaar om uw ervaring zo goed mogelijk te maken. Post Affiliate Pro is eenvoudig te implementeren, intuïtief en schaalt met de grootte van uw zakelijke behoeften.

Ondersteuning van meer dan 170 klantenbeheersystemen & Betaling Gateways

Integreer uw Post Affiliate Pro-account zelf met een website, eCommerce-winkel of winkelwagen of gebruik een van onze kant-en-klare connectoren. We ondersteunen de meest populaire oplossingen op de markt, waaronder de integratie met WordPress, Shopify, 2checkout, BigCommerce en nog veel meer. De integraties zelf zijn in de meeste gevallen eenvoudige taken van het kopiëren en plakken van eenvoudige codes en het testen van de functionaliteit. Zodra dit allemaal is ingesteld, kunt u genieten van de extra voordelen van de integratie. Lees meer over integratiemethoden in onze speciale hub.
before making the integration check order
integration service how much does it cost

Geniet van de partnersoftware zonder limieten

Onze oplossing beperkt u niet op het aantal partners, campagnes, verstrekte rapporten of het type en volume van geprefereerd promotiemateriaal. We hebben de Post Affilaite Pro gecreëerd met schaalbaarheid en de toevoeging van robuuste en geavanceerde partnerfuncties in het achterhoofd. De software groeit mee met uw bedrijf.

Bekijk enkele van de favoriete functies van Post Affiliate Pro​

Intuïtief dashboard voor zowel verkopers als partnerondernemingen maakt het gemakkelijk om uw partnerprogramma te navigeren en te beheren.
Campagnebeheer
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Commissies volgen
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Krachtige rapporten
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Promotiemateriaal
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Klik hier
Aanpasbare gebruikersinterface
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Klik hier
Previous
Next

Cloudgebaseerde partnersoftware

Partnerbeheer eenvoudig gedaan

Het intuïtieve, maar krachtige en aanpasbare gebruikersdashboard van Post Affiliate Pro geeft u een goed overzicht van de prestaties van uw partnerondernemingen of netwerk (op basis van het geselecteerde abonnement). Bekijk snel wie de best presterende leden zijn en beloon ze overeenkomstig via uitbetalingen aan partners.

Kosteneffectieve partnersoftware

Onze op de cloud gebaseerde partnersoftware is een kosteneffectieve oplossing voor alle bedrijven, van particulieren, KMO’s tot grote bedrijven. We zijn transparant in de tarieven en brengen onze gebruikers geen verborgen kosten in rekening. Er worden voortdurend nieuwe functies toegevoegd om relevant te blijven en de best mogelijke services te bieden

Uw account is binnen een minuut klaar

De beslissing om de beste affiliate marketingsoftware te selecteren kan een tijdrovende bezigheid zijn, aangezien u rekening moet houden met verschillende aspecten, zoals functies, integraties, implementatie en beschikbaarheid. Het aanmaken van het account zelf is echter in minder dan een minuut gedaan als u de juiste tool kiest – Post Affiliate Pro.
microphone icon.svg

handelaar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Geniet van partnersoftware met gratis aanvullende services

We streven ernaar om een extra stap voor u te doen met onze uitzonderlijke, maar complexe partnersoftware. We streven ernaar u een complexe ervaring en oplossing voor partnersoftware te bieden die past bij uw verwachtingen, zakelijke behoeften en vlekkeloos werkt. Maak van de gelegenheid gebruik om uw partnerprogramma een boost te geven en laat ons enkele van de eerste stappen voor u uitvoeren.

Eerste installatie​

Geef uw partnerprogramma een kickstart en sta ons toe om uw nieuwe account helemaal aan het begin correct in te stellen om mogelijke technische problemen te voorkomen. Ons toegewijde integratieteam staat klaar om aan uw wensen en eisen te voldoen.

Eerste integratie​

Weet u niet zeker hoe u uw pas aangemaakte Post Affiliate Pro-account correct kunt integreren met services van derden om het meeste uit het abonnement te halen? Laat ons het proces afhandelen en blijf gefocust op het opbouwen van uw partnernetwerk.

Beloon alle deelnemers

Met zelfs het goedkoopste abonnement van Post Affiliate Pro kunt u een onbeperkt aantal campagnes definiëren en verschillende campagnes volgen die worden uitgevoerd voor een online eCommerce-winkel of website. Kies uit een breed scala aan commissietypes of profiteer van geavanceerde functies zoals SplitCommission™, waarmee alle partners worden beloond die hebben deelgenomen aan een bepaalde verkoop. Definieer de commissiestructuur om aan uw vereisten te voldoen en kies of de eerste of laatste partner het meest wordt beloond.
integration service do you need more
Coworkers doing business

Meertalige ondersteuning

Wilt u uw diensten in meerdere talen aanbieden en daardoor beter beschikbaar zijn voor uw partner? Reken op ons, Post Affiliate Pro staat klaar voor u. Het ondersteunt momenteel meer dan 40 talen en er worden regelmatig nieuwe vertalingen toegevoegd. 
microphone icon.svg

netwerk eigenaar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Gratis mobiele apps

Blijf in contact met uw filialen en beheer uw partnerprogramma zelfs buiten het kantoor. Controleer verkeer, statistieken en ontvang in realtime pushmeldingen over uw nieuwe partners. Onderweg partners goedkeuren of afwijzen. Interface is beschikbaar voor verkopers en partnerondernemingen. Allemaal met de Post Affiliate Pro-app.
mobiles
integration icon

Top beveiliging en gegevensbescherming

De service-infrastructuur van Post Affiliate Pro is volledig AVG-compatibel en ondersteunt de HTTPS-codering tussen de host en server, is door Google OAuth geverifieerd en slaat de gegevens van zijn klanten op in Tier III+ of IV of PCI DSS, SSAE-16 of ISO 27001-compatibele faciliteiten.
icon dolar

Betaalbare en eenvoudige prijzen voor iedereen

We hebben de Post Affiliate Pro gecreëerd met het oog op toegankelijkheid voor iedereen. Daarom bieden we alle klanten een op freemium gebaseerd model op basis van een 14-daagse gratis proefperiode en aantrekkelijke prijzen. Ons laagste abonnement begint bij slechts €97/maand
icon recurring

24/7/365 klantenservice tot uw beschikking

Het belang van de beschikbare klantenondersteuning wordt tegenwoordig beschouwd als een onvermijdelijk onderdeel van elk bedrijf. Ons klantenserviceteam staat op elk moment van het jaar voor u klaar via emails, live chat of sociale media-verbindingen.
check icon

Bekroonde partnersoftware

Post Affiliate Pro werd door verschillende onafhankelijke softwaremarktplaatsen genoemd als de leider in de categorie partnersoftware. Het ontving ook meer dan 30 onderscheidingen in de 2020, waaronder de prijs “Meest waardige affiliate marketingsoftware” en “Keuze van de klant van 2020”.

Waarom zou u deelnemen aan ons
partnerprogramma?

man icon
U kunt de partners in bijna elke sector, bedrijfssector of land vinden. Het creëren van waardevolle verbindingen kan u meer mogelijkheden voor samenwerking bieden, zoals uitbreiden naar nieuwe marketing of het binnendringen in de doellanden.
chart icon
Uw marketinginspanningen voor affiliates, het verbreden en diversifiëren van het bereik van uw partners, weerspiegelen in hogere niveaus van verwijzingsverkeer dat naar uw website komt. Naarmate meer mensen naar uw oplossing zoeken, verhogen ze ook uw conversiepercentages en zowel direct als organisch verkeer.
icon dolar
Affiliate marketingsoftware helpt u om uw inkomstenbron te differentiëren en is een goede gelegenheid voor extra inkomsten. De enige vereiste middelen in het begin zijn uw tijd en de mogelijkheid om het welvarende netwerk te creëren.
icon_chart.svg
Naarmate uw reputatie aan kracht wint en begint op te bouwen, beginnen online bezoekers u en uw online winkel meer te herkennen. Door samen te werken met de juiste partners die uw producten promoten of beoordelen, worden deze effecten alleen maar groter.
microphone icon.svg

handelaar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

De prijs is goed

Post Affiliate Pro is de meest beoordeelde en de hoogste gewaardeerde software voor affiliate marketing in 2020. Begin met een gratis proefperiode van 14 dagen en upgrade en betaal naar gebruik. Geen contracten, geen opstartkosten, op elk moment opzeggen.
Package Name

Pro

Ideaal voor solopartners en KMO's om hun programma te starten en te beheren

129€ /maand
Package Name

Ultimate

Volledige partnersoftware voor middelgrote en grote bedrijven

249€ /maand
 • Karen Peterson
  Ik kan niet uitdrukken hoe geweldig hun steun is geweest. Ze bieden 24/7 live chat en telefonische ondersteuning en hebben zeer bekwame technici die extreem geduldig en grondig zijn. Ik zou ze in een hartslag aanbevelen. Het verbaast me nog steeds hoe makkelijk het is om te werken met hun affiliate marketing tracking software.
  Karen Peterson Simply Fun Families
 • Brian Greenberg
  Post Affiliate Pro heeft de meeste opties voor het maken van een geweldig partnerprogramma van alle partner softwareservices die ik heb geprobeerd. De voordelen van de SEO-link waren een sterk verkoopargument. Ik ben erg blij met de prestaties van PAP en raad ze ten zeerste aan.
  Brian Greenberg True Blue Life Insurance
 • Rick Slot
  Ik heb slechts twee gevallen van uitzonderlijke B2B-ondersteuning meegemaakt in mijn professionele carrière, en ik ben blij te kunnen zeggen dat PAP de lijst heeft gemaakt. Wat deze jongens doen is uitzonderlijk. PAP is een van de beste softwaretools voor het volgen van partners en ik zal het graag keer op keer aanbevelen.
  Rick Slot Slotozilla
 • Chris Mastergeorge
  Ik was erg onder de indruk van de vaardigheden en vastberadenheid van Martin Pullman in uw ondersteuningsteam. Hij slaagde erin enkele moeilijke installatieproblemen voor ons op te lossen en stopte pas toen alles was opgelost. Ik ben erg blij met de resultaten.
  Chris Mastergeorge Lindi Skin
 • Asle Skarpengland
  We gebruiken de Post Affiliate Pro-, Post Affiliate Network- en LiveAgent-software van Quality Unit al vele jaren. Ons bedrijf is gegroeid door de betrouwbaarheid en flexibiliteit van deze producten. Het bedrijf onderscheidt zich door zijn ultrasnelle en relevante ondersteuning.
  Asle Skarpengland Findex
 • Eli Pedelty
  Het kiezen van Post Affiliate Pro als onze software voor partnerbeheer was de beste beslissing die we hebben genomen voor ons partnerprogramma. Als gecertificeerde partnermanager zou ik PAP ten zeerste aanbevelen aan iedereen die van plan is een schaalbaar, winstgevend partnerprogramma te lanceren.
  Eli Pedelty Wet van aantrekking
 • Simon Renstrom
  We zijn in 2009 begonnen met het gebruik van Post Affiliate Pro. We zijn nog steeds erg blij met Post Affiliate Pro voor het beheer van onze partners en uitbetalingen. We zijn vooral onder de indruk van hun technische ondersteuning die altijd uitzonderlijk is.
  Simon Renstrom RebelBetting
 • Iris Mack
  Na grondig onderzoek van verschillende software, kozen mijn collega's en ik voor Post Affiliate Pro. De software is zeer gebruiksvriendelijk en biedt alle belangrijke functionaliteit die we nodig hebben. Het klantenserviceteam is uiterst behulpzaam en reageert zeer snel op onze vragen.
  Iris Mack MathQED
 • Andrei Knight
  Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over dit product en team. Een fantastische "aan de slag"-gids leidt u door de configuratie, en live chatondersteuning is slechts een klik verwijderd voor het geval u hulp nodig heeft. De ondersteuning is ongeëvenaard: snel en oprecht behulpzaam.
  Andrei Knight FxKnight Trading Academy
 • Henk-Jan Bergevoet
  Werken met Quality Unit's Post Affiliate Pro en LiveAgent is een plezier. Hun live ondersteuning is uitstekend en ze zijn altijd beschikbaar om te helpen en de beste oplossingen voor onze behoeften te vinden. Hun intelligente affiliate marketing software helpt ons om de beste service te bieden aan onze partners en klanten.
  Henk-Jan Bergevoet Azurselect
 • Philipp Zurawski
  We kozen voor Post Affiliate Pro vanwege hun uitstekende en snelle ondersteuning. In onze ervaring voldeed de software aan al onze wensen. Wij en onze geregistreerde partners (uitgevers) zijn enthousiast om PAP te gebruiken en kunnen het zonder enig voorbehoud aanbevelen.
  Philipp Zurawski Handyreparatur123
 • Steven Aitchison
  Ik gebruik Post Affiliate Pro al 1 jaar en vond het buitengewoon gunstig voor de groei van mijn bedrijf. Niet alleen is de software uitstekend, maar ook de ondersteuning is uitstekend. Ik kan Post Affiliate Pro niet sterk genoeg aanbevelen.
  Steven Aitchison CYTguides

U bent in goede handen!

Weet u wat Nike, Cloudways, ProtonVPN, Time Doctor, Webnode en FLYUIA gemeen hebben? U raadt het al … Post Affiliate Pro!
Nu gratis proberen Geen kredietkaart nodig

FAQ

Wat is een partnerbeheersysteem?

Een partnerbeheersysteem is een tool of software waarmee u klikken, verkopen en aanmeldingen van partners kunt volgen. Met een partnerbeheersysteem kunt u uw partners beheren door hen taken toe te wijzen, uitbetalingen uit te voeren en rapporten te genereren.

Wat is een partner?

Een partner is een externe partner die uw product of dienst promoot voor een commissie op basis van uw serviceovereenkomst.

Wat doet een partnermanager?

De dagelijkse taken van een partnermanager omvat, maar is niet beperkt tot het beoordelen van lopende aanvragen van partners, het beantwoorden van vragen van huidige en potentiële partners, het werven, creëren en bijwerken van banners, het beoordelen van naleving en het rapporteren van KPI's.

Hoe worden partners betaald?

Partnermarketeers worden betaald door een product of dienst aan te bevelen aan hun volgers via een unieke partnerlink. Zodra een volger het product via de link koopt, krijgt de partnermarketeer een commissie voor de verkoop.

Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, gaan we uit van uw toestemming om cookies te plaatsen zoals beschreven in onze privacy- en cookiebeleid.

×

Plan een één-op-één gesprek en ontdek hoe Post Affiliate Pro uw bedrijf ten goede kan komen.

We zijn beschikbaar op meerdere data

Plan een gesprek